xaty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Meis adasi mi, kas mi? Hangisinde daha cok vakit gecirilir? gezcek, gorcek, yapcak neler var? Gece hangisinde kalinmali? Bugunu kasta gecirip, burada kalip, yarin meise gecmek ve orayi yarim gun gezmek mi daha iyidir? Yoksa, aksama kadar kasta kalip, aksam meise gecmek, geceyi orda gecirip yarin da yarim gun meis gezmek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 kaş merkezde pek bişi yok. küçük bi yer.kalkana falan gidebilirsin meisi bilmediğim için bişi diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
busetekin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Kas a gitmiştim. Denizi çok güzeldi. Küçük bir yerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 öyledir Busecim, bir gün Kaputaş'a da gidelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 kaş sakin bi yer. çok beğenmiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 küheylan said: öyledir Busecim, bir gün Kaputaş'a da gidelim mi? o 180 adet merdivenlerden inip çıkmak için değermi layn bu sıcakta. Kaputaş Plajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 degermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Kaputaş'a da gittim, güzel gayet. Meis baya ufakmış, ayak bile basmadım karaya. Bi girip çıktım. Herifin biri de laf etti Türk bayrağımıza, sinirlendirdi zaten.. Yeni geldim eve, üşenmezsem turla ilgili daha geniş bir yazı yazarım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 abi meis dediğin 300 kişinin yaşadığı yer. kaş > meistir yani. ama yine de farklı bir ada, beyaz evler, geleneksel yunan mekanları falan hoş olabilir. zaten haftasonları meis insanı alışveriş için kaş'a gelir. kaputaş diye bir olay vardır ki efsane zaten. ki gerçi gidip de gelmişsin. martın ortasında gitmiştik bu sene kaputaş'ta yüzdüydük yanmıştım deli gibi. soğuktu hafif tabi ama berrak bir deniz, müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 HocaEfendi said: o 180 adet merdivenlerden inip çıkmak için değermi layn bu sıcakta. Kaputaş Plajı Abi Buse istesin yatla yanaşırız oraya sen ne sıkıntıyı yapıyorsun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 HocaEfendi said: küheylan said: öyledir Busecim, bir gün Kaputaş'a da gidelim mi? o 180 adet merdivenlerden inip çıkmak için değermi layn bu sıcakta. Kaputaş Plajı ps mu bu :) o nası bir mavidir öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bir başkadır benim memleketim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 http://i.imgur.com/7BtgX.jpg kaş ın terazisi yok cidden , kamerayı düz tutsan meyil oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar