Gliraniel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Rurouni Kenshin , Hellsing , Vampire Hunter D fanları , buraya yazın , tanışalım kaynaşalım. Aklınızda bulunsun bu hafta sonu her sene oldugu gibi Ankarada Jag 4 Anime Show düzenleniyor.Gitmeyi düşünenler buraya mesaj atsınlar. Açılış : 29 Mayıs Perşembe - Kapanış : 1 Haziran Pazar Gosterilen Animeler : A Chinese Ghost Story , Escaflowne The Movie , Jin-Roh: The Wolf Brigade , Laputa: Castle in the Sky , Metropolis , Ninja Scroll , Otaku no Video , Pet Shop of Horrors , Spirited Away , Spriggan , Wicked City , Akira , Ghost in the Shell , Roujin Z ve Vampire Hunter D: Bloodlust ---------- icq : 14292626 [Bu mesaj Gliraniel tarafından 22 May 2003 10:02 tarihinde değiştirilmiştir]
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 hellsing'i izledim ve 3-5 güzel aksiyon sahnesi var ama olay bu yani sadece. konu falan nedir öyle ya. aman dedim yani
Gliraniel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konu , vampirlerin ön planda olduğu bir animeye göre yeterli. [Bu mesaj Gliraniel tarafından 22 May 2003 15:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 bence gayet güzel hellsing...[hline]Endure. In enduring, grow strong...
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 konusuna hasta olacağınız bir anime: NOIR harbi inanılmaz, konusuna tapıyorsunuz ayrıca karakterlere de tapıyorsunuz. en azından 1 tanesine kesin tapıyosunuz
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Kenshin harika, fakat ilk izleyenler için bunalım kaçabilir. Özellikle dövüş sahneleri harika. Kenshin 'in yaptığı tüm hareketler, gerçekte de olan hareketler.. D, fazla karizma :) Kız arkadaşımın favori animesi. Hellsing.. Harika. Özellikle hikaye gayet başarılı.. Arucard - The First Vampire - Dracula olayını çok iyi vermişler.. Alucard <-> draculA
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: ShARkY, 23 May 2003 01:07 tarihinde demiş ki: Kenshin harika, fakat ilk izleyenler için bunalım kaçabilir. Özellikle dövüş sahneleri harika. Kenshin 'in yaptığı tüm hareketler, gerçekte de olan hareketler.. D, fazla karizma :) Kız arkadaşımın favori animesi. Hellsing.. Harika. Özellikle hikaye gayet başarılı.. Arucard - The First Vampire - Dracula olayını çok iyi vermişler.. Alucard <-> draculA hmmm hellsing'in konusuna gayet başarılı diyorsan, hmmm diyorum sadece :)
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Belki biraz Hack & Slash gözükebilir, fakat gayet güzel. Ha tabii bir Lain ya da Evangelion ile karşılaştırılamaz elbette.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: ShARkY, 23 May 2003 01:57 tarihinde demiş ki: Belki biraz Hack & Slash gözükebilir, fakat gayet güzel. Ha tabii bir Lain ya da Evangelion ile karşılaştırılamaz elbette. bak yukarda tavsiye etmiştim, noir... harbi çok sağlam bi konusu var izle bence
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: LvL_Sabo, 22 May 2003 23:46 tarihinde demiş ki: konusuna hasta olacağınız bir anime: NOIR harbi inanılmaz, konusuna tapıyorsunuz ayrıca karakterlere de tapıyorsunuz. en azından 1 tanesine kesin tapıyosunuz Teknık bir ariza nedeni ile 2 msj bagıslayın :( [Bu mesaj alkadras tarafından 23 May 2003 02:36 tarihinde değiştirilmiştir]
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: LvL_Sabo, 22 May 2003 23:46 tarihinde demiş ki: konusuna hasta olacağınız bir anime: NOIR harbi inanılmaz, konusuna tapıyorsunuz ayrıca karakterlere de tapıyorsunuz. en azından 1 tanesine kesin tapıyosunuz NOIR e +1 konu baya iyi karakterlere tapmanıza soz veremem ama konuya tapa bilirsiniz :)[hline]*arkanda*
Gliraniel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Noirin konusu gercekten iyi , fakat karakterler beni açmıyor : )[hline]
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Hellsing ve Alucard manyağıyım, :) en çok etkisinde kaldığım manga Hellsing, Alucard abi çok hoşuma gidiyordu. Bir de şeyi düşünmüştüm bi ara, iyice coşmuştum. Alucard'ı tersten okursanız = Dracula oluyor... :) düşünsenize, süper!¡ Konu olarak sa, müthiş!....[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu...
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Ankara jag4 anime festivaline mutlaka gitmeye calisicam fakat oyle bi haftaya koymuslarki tum sinavlar o haftaya sikismis vaziyette. Bakalim noolucak hayirlisi...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Ya ben şenliklerde yapayım diye başvurdum Ege Üniversitesi 'ne.. Adamlar bana hayır dediler :) Bir datashow bulduğum anda, yapacağım Bornova EGE kampüsünde bir yerlerde. Artık duvara mı yansıtırım ne yaparım bilemiyorum.[hline] -ee
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 wolf brigade süperdi ayrıyetten.. konu olarak ta süperrr!! bitişinde ben "ohaaaaa" olmuştum! :))[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu...
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Vampire Hunter D'yi geçen gün izledim harbi çok beğendim walla diğerlerinede sıra ile bakacağım ama önce Lodoss War serilerini tamamlamam lazım.[hline]Thief of Paticik
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Lodoss War çok uzun, ben tamamını izleyemedim. İçerde duruyor tüm seri, boş bir zamanımda izlicem :) boş zaman bol ama, izleyemiyorum bi türlü....[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu...
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Kenshin derim başka birşey demem...
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 hellsing animasyon bakimindan fazlasiyla tatmin etti.. sonu sadece biraz (değil bayaa ) havada kaliyor...sanki anime serisini çizenlere tamam abi biz 26 bölüm düşündük ama 13 de kesiolar diziyi ona gore birtsin demişler bi seferde bitmiş .. Alucard ( nami diğer dracula , ki kendisinin gerçek adi alucard değil dracula (bkz bölüm 11) adının uğursuzluğu yuzunden alucard diye aniliyor) sanki devaminda A+ GRADE vampirlerle kapişacak birisi gibi duruyor ama dizi çat diye bitiyor.. yine de güzel anime policewoman seles victoria için bile olsa izlenir :)[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 vampire hunter d süper ya...[hline]Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez.
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Hellsingi bundan 3 sene once izledim hastası oldum o zamandan beri hastasıyım olayı diyeni sevmem, hatta döverim :) 3 ünüde elimde barındırıyorum izliyorum canım sıkıldıkca :)
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 hellsing'i bitirdim. çok güzel bir filmmiş. bazı şeyleri sevmedim. Mesela adamın tabanca çıkardığı bazı sahnelerde kol kötü çizilmiş, esnek sanki kol. adam illa kolunu bacağını koparttırması gerekiyor mu? Hellsing organizasyonu ne kadar dandik ya. Kapıda bir nöbetçi var vampirler rahatlıkla girdiler. Bizim askerler zombielerle felan boğuşuyorlar, silver bullet felan niye kullanmıyorlar? Doğru dürüst bir ghoul bile öldüremediler. Integral (yok türev) paladin felan geçiniyor da, bir halt yapabildiğini görmedim. Bir tek emir vererek alucard'ı canlandırdı en sonunda. Ne biliyim bıçakçı priest gibi birşeyler yapabilirdi. ----------- Bunun dışında herşey çok güzel. Hele Episode 09 en güzeliydi bence. Arcard mı, arkard mı, alucard mı, arucard mı? Ayrıca bu adamın saçı bir beyaz, bir kısa, bir uzun. Ne bu anlamadım. Ayrıca şapkalı gözlüklü hali tam japonlara benziyor bence. Bıçakçıyla ilk kavgası sırasında adam karizmasını bozmadan kavga ediyordu onla, bittim tabancayla ateş etişlerine... Adam baştan beri demek ki herkesi öldürebilecek güce sahip ama fazla çaktırmıyor. Ama şu kırmızı gözlü köpek olayını anlayamadım bir türlü. Eğer köpek arucard ise, niye vampirin integrali büyüleyip ısırdığı bölümde Victoria'nın arkasından niye köpek geçiyor? ---------- Sonuçta güzel bir filmdi. Vampire Hunter D kadar etkileyici çizimleri, kurgusu felan yoktu ama güzel bir tad bıraktı azımda..
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 köpek adamın avatarı gibi bişe. (magedeki gibin.)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 edit : böö wp koydum olmadı [Bu mesaj jacabo tarafından 07 September 2003 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar