Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kenshin , Hellsing ve Vampire Hunter D Fanları..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rurouni Kenshin , Hellsing , Vampire Hunter D fanları , buraya yazın , tanışalım kaynaşalım.

Aklınızda bulunsun bu hafta sonu her sene oldugu gibi Ankarada Jag 4 Anime Show düzenleniyor.Gitmeyi düşünenler buraya mesaj atsınlar.

Açılış : 29 Mayıs Perşembe - Kapanış : 1 Haziran Pazar

Gosterilen Animeler : A Chinese Ghost Story , Escaflowne The Movie , Jin-Roh: The Wolf Brigade , Laputa: Castle in the Sky , Metropolis , Ninja Scroll , Otaku no Video , Pet Shop of Horrors , Spirited Away , Spriggan , Wicked City , Akira , Ghost in the Shell , Roujin Z ve Vampire Hunter D: Bloodlust

----------

[Bu mesaj Gliraniel tarafından 22 May 2003 10:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kenshin harika, fakat ilk izleyenler için bunalım kaçabilir. Özellikle dövüş sahneleri harika. Kenshin 'in yaptığı tüm hareketler, gerçekte de olan hareketler..

D, fazla karizma :) Kız arkadaşımın favori animesi.

Hellsing.. Harika. Özellikle hikaye gayet başarılı.. Arucard - The First Vampire - Dracula olayını çok iyi vermişler..

Alucard <-> draculA
Mesaj tarihi:
said:
ShARkY, 23 May 2003 01:07 tarihinde demiş ki:
Kenshin harika, fakat ilk izleyenler için bunalım kaçabilir. Özellikle dövüş sahneleri harika. Kenshin 'in yaptığı tüm hareketler, gerçekte de olan hareketler..

D, fazla karizma :) Kız arkadaşımın favori animesi.

Hellsing.. Harika. Özellikle hikaye gayet başarılı.. Arucard - The First Vampire - Dracula olayını çok iyi vermişler..

Alucard <-> draculA

hmmm hellsing'in konusuna gayet başarılı diyorsan, hmmm diyorum sadece :)
Mesaj tarihi:
said:
ShARkY, 23 May 2003 01:57 tarihinde demiş ki:
Belki biraz Hack & Slash gözükebilir, fakat gayet güzel.

Ha tabii bir Lain ya da Evangelion ile karşılaştırılamaz elbette.

bak yukarda tavsiye etmiştim, noir... harbi çok sağlam bi konusu var izle bence
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 22 May 2003 23:46 tarihinde demiş ki:
konusuna hasta olacağınız bir anime: NOIR

harbi inanılmaz, konusuna tapıyorsunuz ayrıca karakterlere de tapıyorsunuz. en azından 1 tanesine kesin tapıyosunuz

Teknık bir ariza nedeni ile 2 msj bagıslayın :(

[Bu mesaj alkadras tarafından 23 May 2003 02:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 22 May 2003 23:46 tarihinde demiş ki:
konusuna hasta olacağınız bir anime: NOIR

harbi inanılmaz, konusuna tapıyorsunuz ayrıca karakterlere de tapıyorsunuz. en azından 1 tanesine kesin tapıyosunuz

NOIR e +1 konu baya iyi karakterlere tapmanıza soz veremem ama konuya tapa bilirsiniz :)[hline]*arkanda*
Mesaj tarihi:
Hellsing ve Alucard manyağıyım, :)
en çok etkisinde kaldığım manga Hellsing, Alucard abi çok hoşuma gidiyordu. Bir de şeyi düşünmüştüm bi ara, iyice coşmuştum.
Alucard'ı tersten okursanız = Dracula oluyor...
:) düşünsenize, süper!¡
Konu olarak sa, müthiş!....[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu...
Mesaj tarihi:
Ya ben şenliklerde yapayım diye başvurdum Ege Üniversitesi 'ne..

Adamlar bana hayır dediler :)

Bir datashow bulduğum anda, yapacağım Bornova EGE kampüsünde bir yerlerde. Artık duvara mı yansıtırım ne yaparım bilemiyorum.[hline]
-ee
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
hellsing animasyon bakimindan fazlasiyla tatmin etti.. sonu sadece biraz (değil bayaa ) havada kaliyor...sanki anime serisini çizenlere tamam abi biz 26 bölüm düşündük ama 13 de kesiolar diziyi ona gore birtsin demişler bi seferde bitmiş .. Alucard ( nami diğer dracula , ki kendisinin gerçek adi alucard değil dracula (bkz bölüm 11) adının uğursuzluğu yuzunden alucard diye aniliyor) sanki devaminda A+ GRADE vampirlerle kapişacak birisi gibi duruyor ama dizi çat diye bitiyor.. yine de güzel anime policewoman seles victoria için bile olsa izlenir :)[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Mesaj tarihi:
Hellsingi bundan 3 sene once izledim hastası oldum o zamandan beri hastasıyım olayı diyeni sevmem, hatta döverim :)

3 ünüde elimde barındırıyorum izliyorum canım sıkıldıkca :)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hellsing'i bitirdim.
çok güzel bir filmmiş.

bazı şeyleri sevmedim.
Mesela adamın tabanca çıkardığı bazı sahnelerde kol kötü çizilmiş, esnek sanki kol.

adam illa kolunu bacağını koparttırması gerekiyor mu?

Hellsing organizasyonu ne kadar dandik ya. Kapıda bir nöbetçi var vampirler rahatlıkla girdiler.
Bizim askerler zombielerle felan boğuşuyorlar, silver bullet felan niye kullanmıyorlar? Doğru dürüst bir ghoul bile öldüremediler.

Integral (yok türev) paladin felan geçiniyor da, bir halt yapabildiğini görmedim. Bir tek emir vererek alucard'ı canlandırdı en sonunda. Ne biliyim bıçakçı priest gibi birşeyler yapabilirdi.
-----------

Bunun dışında herşey çok güzel. Hele Episode 09 en güzeliydi bence.

Arcard mı, arkard mı, alucard mı, arucard mı?

Ayrıca bu adamın saçı bir beyaz, bir kısa, bir uzun. Ne bu anlamadım.

Ayrıca şapkalı gözlüklü hali tam japonlara benziyor bence.

Bıçakçıyla ilk kavgası sırasında adam karizmasını bozmadan kavga ediyordu onla, bittim tabancayla ateş etişlerine...

Adam baştan beri demek ki herkesi öldürebilecek güce sahip ama fazla çaktırmıyor.
Ama şu kırmızı gözlü köpek olayını anlayamadım bir türlü.
Eğer köpek arucard ise, niye vampirin integrali büyüleyip ısırdığı bölümde Victoria'nın arkasından niye köpek geçiyor?
----------

Sonuçta güzel bir filmdi. Vampire Hunter D kadar etkileyici çizimleri, kurgusu felan yoktu ama güzel bir tad bıraktı azımda..
  • Yeni Oluştur...