Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 mulgear6 said: bana şunu söyleyin el es di mi? el si di mi? monitörden bahsetmiyorum nası okunuyo hep tartışıyoruz kime göre hangisi hangisi? lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ya mithat ağlama sen de yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Tartışma falan yok, LSD dediğin ELESDİ diye okunur. Birisi LCD (ELSİDİ) yazmıştı, o günden beri LCD, fazla uçmuşsa CRT falan kullanıyoruz işte geyik :p PS3'e PİSİ3 diyenler var mesela bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 dasaaa said: LSD el es di LCD el ci di CRT yi hem ce re te diye okuyorum ama ben bi de şu nasıl başladı lsd ilaç olan gerçek kafa yapan ama hep lcd kafası dıyoruz internette niye o oyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bigün birine rastlar şişeyi eline alana kadar 2 tane yer böğürden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 patinin biri lsd ile lcd yi karıştırıp lcd kafası demişti o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 o kişiye çok şey borçluyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 kim di o ? İsmini bir daha analım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 napolyonn iyi bilir o lcd kafasını. gerçi onunki minyon kafası sayılırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 hayır sonra sakata gelmiyelim alırken filan teknosadan yada arka sokaklardan başka şeyler vermesinler elimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 abi siz bu topikte naaptınız ya ben hala yetemedim o kafalara, nasıl konu matematiğe sonra buraya geldi ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 mulgear son zamanlarda çok yapıyorsun bunu bak ! :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 http://farm1.static.flickr.com/73/173156868_2f8bd52331.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ;);););); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Teknosadan haşhaş satın almak istiyoruz yehuu!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 7thBreath said: kim di o ? İsmini bir daha analım. abi long shanks mı neydi diyeceğim ama emin değilim. çok komikti. sonrasında ben, mr hand, senko, kharon her bi kafası iyi gibi duran konuya yazmaya başladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bizim eski evin ordaki bakkal herif bana ot da var istersen dediydi dfghf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 saeros olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 sayroza laf etmeyin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?20,5094317,5098620#msg-5098620 galiba bone muş ya. ahuahuheuhauehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Disappear said: Bone said: hayatımda hiç uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmadım. ancak şu lcd kafasını hep merak ederim. lcd'yi konu alan pyschedelic videolar oluyor bazen ilginç geliyor. kimse deginmemis. lcd'nin kafasi olmaz haci. lcd'ye bakarsin, guzel goruntu alirsin sdf. lsd o dedigin. sinestezi yapar, olmeden denemek istediklerim listemdedir. uyusturucu aleminde 10 kaplan gucunde oldugu rivayet edilir. İŞTE O POST! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 sr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 aha hem imzada resim, hem bonzi. gg no re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 oo roket uçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar