Mino Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Play On Mac sayfası Bu arayüzle istediğiniz Wine sürümüyle istediğiniz Windows uygulamasını çalıştırabiliyorsunuz. Bazı oyunlara ve uygulamalara destek var ama ufak tefek .exe ler için de uygun. WineHQ dan istediğiniz programların uyumuna bakıp da deneyebiliyorsunuz hem. Temiz iş. Intel Mac'ler için tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bu konuyu kimse pek sallamamis ama gecen gun ultima online oynayacagim diye arastirip buldugum bir sey ekleyeyim bari belki birine lazim olur.. Crossover Games diye bir mac programi var wine mine windows kurmadan direk windows applicationlarini mac os icinden tiklayip calistirabiliyoruz , performansi da gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Free degil diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Wine iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Ya wine'la bunun olayi farkli. Ben mesela her seyimi mac os'ta hallediyorum ama 1-2 oyun falan oynamak icin windows kurup her oyun oynayacagimda bir sekilde bosa windows'u boot etmek istemiyordum o acidan isime yaradi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Nesi farklı abi? Süslenmiş, püslenmiş, scriptlerle desteklenmiş Wine bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Evet yanlis taniyormusum wine'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 wine olarak san jose 2003 çok süperdi. o zaman çok iyi code yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 GERGE said: Nesi farklı abi? Süslenmiş, püslenmiş, scriptlerle desteklenmiş Wine bu. Aynen GERGE'nin dediği gibi Wine GUI si. Ama benim GERGE kadar tecrübem yok, crossover da kurmadım, linux'e ayıracak partisyonya da disk alanım olmadığı için bana kullanışlı geldi. UO çalıştırır mı denemedim şaka maka, başlarsam kabus olur bana müzik işi arasında. Denemeyeyim en iyisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Sagol Mino ya boyle birsey ariyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 wine'a yüklediğiniz explorer https:// adreslerini açamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Neden explorer yukleyelim ki zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar