Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Yalnız Aziz ve sonrada Şekip rahatsızlandı ise bir ihtimal ciddi anlamda şıkıştırıyorlar içeride başka karışanların isimlerini almak için falan olabilir.
Yazık daha gerdeğe de girememişti Aziz bey.
souldarkorn said:

Şike iddiaları kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe asbaşkanı Şekip Mosturoğlu hastaneye kaldırıldı.

Delilleri görüntüleri gören fena oluyor içerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

vaperon said:

Gerçekler bunlar be fistan... Kusura bakma... Yüzünüze vurmuş gibi oldu ama, Arkasokak'ın başka türlü anlayacağı yok...

Yine anlamamış ama neyse... :D
kusura bakıcak bişey yok
gerçekler senin gerçeklerin, at topu havaya düşmeden tutmaya çalış bi köşede

Benim değil, polisin ortaya döktüğü gerçekler... O kadar milletin gazı alınsın diye sızdırılan resimler, telefon tutanakları vs... Bunları görmedin mi ya da idrak mı edemiyorsun anlayamıyorum...

Bunun yanında daha sızdırılmış olsa bile yayınlanmayan video görüntüleri, yapılan görüşmeler, ibrahim akın'ın telefon kaydı bile yeter sizi düşürmek için, diğerleri ise -kaç ile başlayacağınızı belirleyecek...

Sen daha kendi hayal dünyanda yaşa...

Geçmiş olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

twitter dan inciler

-Hakim; O kadar şike yaptınız, neden Türkiye kupasını almak için yapmadınız?

- Aziz Yıldırım; O zaman çok belli olurdu.

* İstanbul Emniyet Müdürlüğü Aziz Yıldırım ile ile görüşmelere başlandığını Kamuyu aydınlatma platformuna bildirmiştir.

* Aziz Yıldırım bu sefer yalnış düğmeye bastı.

* Aziz Yıldırım sanırım incici. Ölü taklidi yapınca olayların kapanacağını düşünüyor.

bonus

Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Yalnız Aziz ve sonrada Şekip rahatsızlandı ise bir ihtimal ciddi anlamda şıkıştırıyorlar içeride başka karışanların isimlerini almak için falan olabilir.
souldarkorn said:

Şike iddiaları kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe asbaşkanı Şekip Mosturoğlu hastaneye kaldırıldı.

milletin karısını kızını böylesine anmak nasıl bir genişliktir. bitirin konuyu, tamam Fenerbahçe ve Aziz Başkan suçlu olsun yeter ki dil yarası kalmasın.

edit:başbakan dedim gözüme battı.
Sosyal ağlarda paylaş

Karısını kızını anmadım Azizi andım sadece. Kaldı ki hakaret bile etmedim 1-2 haftaya çıkmayı planladığı balayını kastettim.

Arkasokak said:

Absolut said:

souldarkorn said:

milletin karısını kızını böylesine anmak nasıl bir genişliktir. bitirin konuyu, tamam Fenerbahçe ve Aziz Başkan suçlu olsun yeter ki dil yarası kalmasın.

edit:başbakan dedim gözüme battı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...