Cons Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Arkasokak said: şike iddiaları asılsız ya da kraldan çok kralcıların eyleminden öte değildir. sibirya halk türküsü türkçe.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Yalnız Aziz ve sonrada Şekip rahatsızlandı ise bir ihtimal ciddi anlamda şıkıştırıyorlar içeride başka karışanların isimlerini almak için falan olabilir. Yazık daha gerdeğe de girememişti Aziz bey. souldarkorn said: Şike iddiaları kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe asbaşkanı Şekip Mosturoğlu hastaneye kaldırıldı. Delilleri görüntüleri gören fena oluyor içerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fistan said: vaperon said: Gerçekler bunlar be fistan... Kusura bakma... Yüzünüze vurmuş gibi oldu ama, Arkasokak'ın başka türlü anlayacağı yok... Yine anlamamış ama neyse... :Dkusura bakıcak bişey yok gerçekler senin gerçeklerin, at topu havaya düşmeden tutmaya çalış bi köşede Benim değil, polisin ortaya döktüğü gerçekler... O kadar milletin gazı alınsın diye sızdırılan resimler, telefon tutanakları vs... Bunları görmedin mi ya da idrak mı edemiyorsun anlayamıyorum... Bunun yanında daha sızdırılmış olsa bile yayınlanmayan video görüntüleri, yapılan görüşmeler, ibrahim akın'ın telefon kaydı bile yeter sizi düşürmek için, diğerleri ise -kaç ile başlayacağınızı belirleyecek... Sen daha kendi hayal dünyanda yaşa... Geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dur bakalım nasıl sonuçlanıcak.. ama birileri para kaybedicek, yok lig öksüz kalacak diye gerçekten bir şike varsa ve cezasız kalırsa daha kimse bu lige inanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 THARKAS said: Bank asyada 3 yabanci siniri yok mu? Kalan yabancilari kim alacak iste butun mesele bu. Yabancilarda 23 yas sınırı yok muydu bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ulan şu arkasokakı felan görünce bacyoya şükrediyorum. Hiç sevmem bacyoyu, genelde hiç anlaşamayız da şurda en aklı selim fenerli, hakkını vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Masticore said: edıt:koyulmuş bilemedik prd... kalbimiz birmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Acaba gerçekten hastanelik mi oluyorlar yoksa zaman kazanmak için bir stratejik taktik mi anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hastane bugu mu bulmuslar bu ne abi, 3 posta sevk alıyolar gunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 vaperon said: sdfds sdfs yazıyon da okuyan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Sen bir gun once Turkiyenin en zengin en ta##akli adamlarindan biri iken bir gun sonra 10 sene hapiste kalacagini farkettiginde herhalde hastahanelik oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Yaşlı başlı insanlar bunlar. Yani karakola yaka paça götürülüp orda alışkın olmadıkları şekilde yaşam tarzı ve elbette hayvani stres ve belki hakaret vs vs tetikliyor olabilir rahatsızlıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fistan said: vaperon said: sdfds sdfs yazıyon da okuyan yok sdfsddgsdfgsdf sdf sdfsds fsfsdsdfgasdsd fsfdfsddf... :( sadfsafsad sadfs, sdfas sadfsadwsa sadfsafsa. Belki bunu anlamışsındır... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Masquerade said: hastane bugu mu bulmuslar bu ne abi, 3 posta sevk alıyolar gunde. soruşturmanın makeupına katılcaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mapushane korkusu gerçekten olsa gerek.Bu adamlara 6 ay bile ne koyar.Bırak 5 Seneden bahsediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 twitter dan inciler -Hakim; O kadar şike yaptınız, neden Türkiye kupasını almak için yapmadınız? - Aziz Yıldırım; O zaman çok belli olurdu. * İstanbul Emniyet Müdürlüğü Aziz Yıldırım ile ile görüşmelere başlandığını Kamuyu aydınlatma platformuna bildirmiştir. * Aziz Yıldırım bu sefer yalnış düğmeye bastı. * Aziz Yıldırım sanırım incici. Ölü taklidi yapınca olayların kapanacağını düşünüyor. bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 sabunu düşürmesinde tıtıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 gEcirzinhoo said: twitter dan inciler -Hakim; O kadar şike yaptınız, neden Türkiye kupasını almak için yapmadınız? - Aziz Yıldırım; O zaman çok belli olurdu. bonus LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fistan ve türevleri , patetiksiniz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bobilerde efsane şeyler var ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Absolut said: Yalnız Aziz ve sonrada Şekip rahatsızlandı ise bir ihtimal ciddi anlamda şıkıştırıyorlar içeride başka karışanların isimlerini almak için falan olabilir. Yazık daha gerdeğe de girememişti Aziz bey. souldarkorn said: Şike iddiaları kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe asbaşkanı Şekip Mosturoğlu hastaneye kaldırıldı. Delilleri görüntüleri gören fena oluyor içerde. milletin karısını kızını böylesine anmak nasıl bir genişliktir. bitirin konuyu, tamam Fenerbahçe ve Aziz Başkan suçlu olsun yeter ki dil yarası kalmasın. edit:başbakan dedim gözüme battı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Şimdi kupayı yavaşça yere bırakın ve ellerinizi başınızın üstüne koyun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi o montaj kafalar ne dandik yah ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ulan simdi farkettimde ben bosu bosuna kendimi 3 gun eve kapatmisim. Bunalima girdim lan sampiyonluk gitti diye bir davada ben acacam piskolojimle oynadilar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Karısını kızını anmadım Azizi andım sadece. Kaldı ki hakaret bile etmedim 1-2 haftaya çıkmayı planladığı balayını kastettim. Arkasokak said: Absolut said: Yalnız Aziz ve sonrada Şekip rahatsızlandı ise bir ihtimal ciddi anlamda şıkıştırıyorlar içeride başka karışanların isimlerini almak için falan olabilir. Yazık daha gerdeğe de girememişti Aziz bey. souldarkorn said: Şike iddiaları kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe asbaşkanı Şekip Mosturoğlu hastaneye kaldırıldı. Delilleri görüntüleri gören fena oluyor içerde. milletin karısını kızını böylesine anmak nasıl bir genişliktir. bitirin konuyu, tamam Fenerbahçe ve Aziz Başkan suçlu olsun yeter ki dil yarası kalmasın. edit:başbakan dedim gözüme battı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar