Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Esnaf said:

ntvspor da bi eleman ligler başlamadan federasyonun karar vermesi gerek demişti.zaten bu durumda fifa* feneri şl ye kabul etmez

UEFA Türkiye Federasyonunun verdiği karara saygı duymak zorunda öyle bir şansları yok Tam anlamıyla ispatlanmadığı sürece
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

Esnaf said:

ntvspor da bi eleman ligler başlamadan federasyonun karar vermesi gerek demişti.zaten bu durumda fifa* feneri şl ye kabul etmez

UEFA Türkiye Federasyonunun verdiği karara saygı duymak zorunda öyle bir şansları yok Tam anlamıyla ispatlanmadığı sürece

Italya`da bu olayların yarısına bile küme düsürdüler Juveyi de devlet araya girmeye kalkınca UEFA iliskileri dondurduk diyince çark ettiler, verdiler cezaları.
Sosyal ağlarda paylaş

O degil de su olaydan sonra artık "Aziz macı satın almıs, hakem sattı, su sattı, bu sike yaptı" lafı edilemeyecek olması cok iyi ya.

Artık tum maclar hilesiz hurdasız degerlendirilebilir. Hatalar hata olarak kalır.

Onemli sonuclar cıkması lazım tabi sorusturmadan. Hicbisey olmamıs gibi devam ederse hersey kaldıgı yerden devam ederiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben size olacağı söyliyim. Mehmet Ali Aydınlar adliyeden çıkarken bir karar vermemiz gerekiyor gibi bir açıklama yaptı.

Alacakları karar (bence): Fenerbahçenin lig şampiyonluğunu tescil etmeyip, Trabzonu 1. Bursa'yı 2. açıklayacaklar. Fenerbahçe'nin de önümüzdeki sezon -10 vs gibi bir puanla süperlige başlamasını karar verecekler.

Küme düşürme gibi bir karara cesaret edeceklerini sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Fener şikeden düşürülürse bu bir milat olacak.
Ama bu cimbomun,beşiktaşın,trabzonun geçmişte yaptığı sayısız şikeyi unutmamızı sağlamayacak. Piyango fenere vurmuş olacak sadece. O yüzden diğer takım taraftarları kara leke, mara leke türünden saydırmasınlar. Size de çıkabilir.

Bir de federasyon mahkemeyi beklemeden karar verecek deniyor da...Ben işin burasına da takıldım. Ya mehkeme sonucunda fener suçsuz bulunursa. Neticede savcının elinde ki deliller belki mahkeme tarafından delil olarak yeterli görünmeyecek veya delillerin sahte olduğu ortaya çıkacak vs. Federasyon mahkemenin üzerinde olabilir mi,olabilirse nasıl? Bunu fenerli olduğum için falan yazmıyorum he,yani tamam suç varsa gereği yapılsın,eyvallah da federasyon mahkeme kararını beklemeden nasıl hareket edebilir kısmına takılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...