Grast Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ya benim düşüncem (hala iyimserlik yapıp iddialar doğruysa dicem) Fenerbahçe'nin küme düşme kararı verilir. Ardından Fenerbahçe Tahkime gider ve Superligde -10 puan gibi bişeyle oynaması kararı alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mertadamcığım benzerini söyleyen bi açıklama yaptı fenerbahçeliler ondan dalga geçiyorum ehaehu. türkiye ekonomisi %50 kaybeder dedi adamlar ehaehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bu gözaltına alınanlar Aziz den para istiyorlarmış kötü oynayalım bak sizde kolay şampiyon olun diye.Ama tabi biraz bizi de görün diyorlarmış.Aziz de teşkilattanmış operasyon boyunca.Aslında suçu yokmuş.Şimdi tanıklık yapıyormuş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 küheylan said: Monaco, Sampdoria, River Plate ..... insan düşünmüyor değil. bu saydıklarına Galatasaray örnek olur kötü oyun yüzünden sizinki(fenerin durumu) farklı $ , £ , € falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 -10 abi baksana fener 10 puan farkı 3 sike ile kapatıyor hemen hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 federasyon başkanı diyor ki "delillere göre hareket edicez" ve bundan yine kaçabilirler delil yetersizliğinden bişey yapamadık ligler başlıyor bla bla derler bişey olmaz uzun bi süre fenere varya allahtan uefa diye bişey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ben galatasaraylı değilim üzgünüm. yok lan ne üzgün olcam. güncel: fail olmuş olabilirim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Saçmalamış bizim fenerliler.Üzüntüdendir Estel anorienciğim.İdare etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 klübü kapatıp fenerbahçelileri de sınırdışı etsinler nası fikir. bu arada dürüstçe söylüyorum gs hakkında çıksaydı ve düşürülseydik umrumda olmazdı. önemli olan adalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ntvspor da bi eleman ligler başlamadan federasyonun karar vermesi gerek demişti.zaten bu durumda fifa* feneri şl ye kabul etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Deliller sabitse ve kanunu uygulamaya yürekleri yetmiyorsa zaten A Milli Takımlar dahil Avrupadan men ediliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fener tarihe geçermi düşerse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 fenerliler şikeden düşürülen ilk takım olmakla bile övünecek birşey bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Esnaf said: ntvspor da bi eleman ligler başlamadan federasyonun karar vermesi gerek demişti.zaten bu durumda fifa* feneri şl ye kabul etmez UEFA Türkiye Federasyonunun verdiği karara saygı duymak zorunda öyle bir şansları yok Tam anlamıyla ispatlanmadığı sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Tarihte 2006, yer italya just sayin..B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 şaka maka Türk Futbol tarihinede kara bir leke bırakıcak şikebahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Grast said: Esnaf said: ntvspor da bi eleman ligler başlamadan federasyonun karar vermesi gerek demişti.zaten bu durumda fifa* feneri şl ye kabul etmez UEFA Türkiye Federasyonunun verdiği karara saygı duymak zorunda öyle bir şansları yok Tam anlamıyla ispatlanmadığı sürece Italya`da bu olayların yarısına bile küme düsürdüler Juveyi de devlet araya girmeye kalkınca UEFA iliskileri dondurduk diyince çark ettiler, verdiler cezaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Hele bi bekleyelim sonuç belli olsun ondan sonra zaten 1 sene bol bol yazıcaz bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 O degil de su olaydan sonra artık "Aziz macı satın almıs, hakem sattı, su sattı, bu sike yaptı" lafı edilemeyecek olması cok iyi ya. Artık tum maclar hilesiz hurdasız degerlendirilebilir. Hatalar hata olarak kalır. Onemli sonuclar cıkması lazım tabi sorusturmadan. Hicbisey olmamıs gibi devam ederse hersey kaldıgı yerden devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Yargı sezon başına kadar karara bağlamayacağından durumu, FB'nin ŞLye katılmasında bi engel olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Aaabi, kaldığım yerden okuyayım diyorum, 1 sayfa okuyorum 1 sayfa ekleniyo. Az yavaş. :D Yetişemedim bi türlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ben size olacağı söyliyim. Mehmet Ali Aydınlar adliyeden çıkarken bir karar vermemiz gerekiyor gibi bir açıklama yaptı. Alacakları karar (bence): Fenerbahçenin lig şampiyonluğunu tescil etmeyip, Trabzonu 1. Bursa'yı 2. açıklayacaklar. Fenerbahçe'nin de önümüzdeki sezon -10 vs gibi bir puanla süperlige başlamasını karar verecekler. Küme düşürme gibi bir karara cesaret edeceklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bu milletvekilleri mantığı ile aynı değil mi haklarında devam eden bi soruşturma varken nasıl oynayacaklar ki :P aktiftablet said: Yargı sezon başına kadar karara bağlamayacağından durumu, FB'nin ŞLye katılmasında bi engel olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi hala cesaret diyorsun. kural var kural şike varsa işin içinde takım düşer. eğer düşürmezlerse ortalık karışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fener şikeden düşürülürse bu bir milat olacak. Ama bu cimbomun,beşiktaşın,trabzonun geçmişte yaptığı sayısız şikeyi unutmamızı sağlamayacak. Piyango fenere vurmuş olacak sadece. O yüzden diğer takım taraftarları kara leke, mara leke türünden saydırmasınlar. Size de çıkabilir. Bir de federasyon mahkemeyi beklemeden karar verecek deniyor da...Ben işin burasına da takıldım. Ya mehkeme sonucunda fener suçsuz bulunursa. Neticede savcının elinde ki deliller belki mahkeme tarafından delil olarak yeterli görünmeyecek veya delillerin sahte olduğu ortaya çıkacak vs. Federasyon mahkemenin üzerinde olabilir mi,olabilirse nasıl? Bunu fenerli olduğum için falan yazmıyorum he,yani tamam suç varsa gereği yapılsın,eyvallah da federasyon mahkeme kararını beklemeden nasıl hareket edebilir kısmına takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar