BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Klüp başkanı olarak, cebe indirme yapmadan klübün karından para kazanmaya çalışacağına 3 projeye daha girer daha fazlasını kazanır. Para için yapmadığı hatta klüp ekonomik feraha ulaşana kadar cebinden para verdiği bile çok oldu. Fenerbahçeliliğinin ötesinde tamamen ego
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 14de federasyon başkanı emniyete gidicekmiş
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mossad o herifi kaçırır lan,israilde o kadar ortaklığı var deniliyodu bir ara:D kulüp başkanı sürgünde kulüp memlekette olur hiç farketmez,her zaman dediğim gibi ferman savcılarınsa dağlar fenerlilerindir sdsdsd
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Esh said: Kojiroh said: Ayrıca olur da bu olaydan bi şekilde paçasını kurtarıp "aklanırsa" istifa etsin gitsin bu takımın başından Aziz Yıldırım, onun yaptıkları yüzünden biz zan altında kalıyoruz. yalnız şu belgelerden sonra aklanma ihtimali yok. dolayısıyle 6 yıldan 12 yıla hapis yatar. yanındakiler de yatacak 3-4 yıl. Şu yaptıklarından sonra yatacak yeri bile yok. Ama işte yargı nasıl işler, Fenerbahçe en az hasarla nasıl kurtulur orası önemli. Küme düşürmeler eksi puanlar korkunç geliyor kulağa, ayrıca zor
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Aziz aile dostumuz ve 1-2 iste ortagimiz. FBye deli gibi asik ve isi gucu hayati FB olan bir insan. FBnin baskani olmanin ayricaliklari elbette var onlari da kullaniyordur ama oncelik her zaman FB olan biri. Ama denilen iddialar dogruysa cezasi neye ceker AMA bir sekilde aklanirsa iste o zaman acaip bir intikam melegi olacaktir.
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 "Sanki siz yapmıyorsunuz, sizin 8.ciliğiniz bile şikedir. Galatasaray'ın ligden düşme potasındaki rakipleriyle yaptığı maçlar incelenmeli" fotomaçtaki fbli taraftarların yorumlarından biri sdf:D
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Dikkatli bir şekilde inceledim gazeteleri, sonuç;
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Kojiroh said: Valla bi Fenerli olarak senelerdir şikecisiniz hilecisiniz laflarını yiyorum, Aziz Yıldırım'ın tavırları da milletin bu hareketini destekler nitelikte oluşu milleti hepten azdırdı hep. İlk başlarda sevsem de sonradan biz taraftarları bu duruma soktuğu için soğumaya başladım adamdan. Şu anda da bizi bu duruma soktuğu için destek vermiyorum, fakat başka bi bakış açısından bakıp "olm adam takımının sonuna kadar, hileye başvuracak kadar arkasında durdu" diyerek destek verenler de var. Aziz Yıldırım'ı destekleyen kesimin ben diyim %80'i siz diyin %70'i Aziz Yıldırım'dan çok, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye olan sevgisi ve onun için yaptığı iyi işlerin hatrına destekliyodur. Türkiye gibi bi ülkede, futbol gibi bi sektörde şikeye, hileye başvurulmaması gibi bi şey mümkün değil. Büyük, küçük her takım illa ki bi noktada şike yapmış veya teşebbüs etmiştir. Fakat Aziz Yıldırım'ın tavrı tüm diğer takım taraftarlarının dikkatini Fenerbahçe üzerinde topladı ve hep leyhimizeymiş gibi olan hakem hataları vs. de bunun tuzu biberi oldu. Adı çıktı takımın. Haklı da olsak, haksız da olsak, şikeciydik artık. Şikeye karşı savaş açılacaksa ilk olarak en bariz kişiden başlancaktı, o da dolayısıyla Aziz Yıldırım oldu. Gönül ister ki bu olaylar zincirleme devam etsin, kazınacaksa tüm şike sahalardan kazınsın, ama bana kalırsa Fenerbahçe yalnızca günah keçisi ilan edilmekle kalacak, arkası gelmicek bu şike oalylarının. Hazır şu anki tavır "zaten tek ve en bariz şikeci Fener'dir" şeklinde olduğu için, gelecekte Fenerbahçe hariç hiçbi takımın yöneticileri veya üyelerinin şike yüzünden içeri alınmamasının temeli de atılmış vaziyette böylece. Çok haklısın arkadaşım.Bu adamın klübe yüklediği bu durum asla affedilemez.Sırf kişisel başarısı için yaptığı bencil dolu bu illegal yaptırımlar kaç milyonluk camiayı ne hale düşürdü.Fenerbahçe taraftarı bence artık bu adamın arkasında dururken bir kez daha düşünmeli.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Artık arkasında durmamalı dediniz adamlar arkasokak gibi adamlar ya, ateş olsa cürmü kadar yer yakar.
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ntvspor'un internet sitesinde yorumlara bakayım dedim de, ulan ne futbolmuş diye düşündüm. Ha benim de hayatımda Antalyaspor çok çok önemli bir yerde internet başında vaktimin çoğunu burda ve antalyasporla ilgili sitelerde geçiyorum ama ulan ne prof lar, ne hukukçular, askerler suçunun ne olduğunu bilmeden içeri alındılar. hala da gözaltındalar, tutuklular bu kadar ses getirmiyor. hele adamın biri suçu ne olup olmadığını bilmeden 2 gündür hasta adamı içerde tutuyorsunuz diye emniyete laf giydirmeye çalışmış yazık lan. futbol kitlelerin rererörörö
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Günün Manşeti Taraftan Geliyor said: SAVCI DOKSANDAN ÇAKTI
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dün akşam nete pek bakmamıştım neler neler olmuş ya, ne kanıtlar çıkmış piyasaya... sabahtan beri yüzümde durdurulamaz bir gülümseme, gözler pırıl pırıl, hevesle takip ediyorum gazetelerin siteleri burayı falan ehaha, bi iki kanıt daha çıksa da fenerli arkadaşları arayıp dalga geçme maratonuna başlasam ben de :)
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Kisilere ceza olacak ama kuluplere en fazla para cezasi gelecek.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ben alayda edemiyorum 2 yoneticinin oglu fenerli adamlar fazla ciddi 2 gundur.
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Absolut said: Kisilere ceza olacak ama kuluplere en fazla para cezasi gelecek. Kisiler ceza aldigi saniyede fb kume duser. kanun acik ve net kisiler ceza almaz ise fener kurtarabilir ancak.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Absolut said: Kisilere ceza olacak ama kuluplere en fazla para cezasi gelecek. artık o kadarına cesaret edemezler heralde yaa, fifaya uefaya ulaştı olay, o girer devreye.
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Rewendor said: dün akşam nete pek bakmamıştım neler neler olmuş ya, ne kanıtlar çıkmış piyasaya... sabahtan beri yüzümde durdurulamaz bir gülümseme, gözler pırıl pırıl, hevesle takip ediyorum gazetelerin siteleri burayı falan ehaha, bi iki kanıt daha çıksa da fenerli arkadaşları arayıp dalga geçme maratonuna başlasam ben de :) Sorma şirkette bugünki fotograflardan sonra nasıl egleniyorum :) Fenerlilerin yüzü bir karış, bizide kandırmışlar diyenden tut nerdeyse ağlayacak olanlar var :D Bendede aptal bir gülümseme :p, Her saniye daha kanıt çıksında eğleneyim diye bekliyorum artık.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Absolut said: Alt lige dusurme gelmez. buna gerçekten inanıyormusun
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Tartisacak fazla bir sey yok zaten ben tekrar soyluyorum Fenerli arkadaslar bosuna umutlanmasin. Basta kulup baskani olmak uzere 4 yonetici saga sola para dagitiyor. O maclarin hepsinde bariz hatalarla fener galip geliyor. Telefon kayitlari mevcut. Video kayitlari mevcut. Sezer Emenike transferi ortada. Fener gitti bile arkadaslar. Beraberinde Sivasta gider o kulubunde baskani isin icinde. Eskisehir konusunu gorecez bence agir bir ceza ile kurtarabilirler. Ankara kalir ama ceza yer. Trabzonda basarisiz tesvikten ceza yiyebilir ama telefon kayitlarinda sadece ''onlar yapiyor bizimde paramiz var bizde yapalim'' denmis siradan bir yonetici tarafindan ve kabul edilmemis. Simdilik ortaya cikanlar bunlar. Trabzonla Bursa sampiyonlar ligide gider.
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Şimdi küme düşerse herkes Fener üzerine yoğunlaşmış ama sanki bir takımdan fazlası gider gibi gözüküyor.Ve artık bu olaydan da insanlar bir şekilde yırtmazsa Türk futbolunda dönüm noktası olur.Uzun bir süre kimse bu işlere bulaşamaz korkudan.
loop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bu Fenergenekon da inşallah dalga dalga yıllarca sürmez. İşin cılkı çıkarsa fenerliler her zamanki yüzsüzlükleriyle hayattan soğutur bizi!
Öne çıkan mesajlar