Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Baggio, herhangi bir açıklama olmadan bıdı bıdı etmek çok kolay. Şu ana kadar bir klüp başkanını padozlama gözaltına alıyorlarsa, herkes altında birşey arar yani. Senin başkanın içeride şimdi, sorgulanıyor. Ortaya birşey çıkarsa bu yazdıkların sadece seninle dalga geçilmesine yarayacak.

Konunun içeriğini, ne olduğunu bilmeden çok fazla ileri gitme bence. Yazık olur sonra, çok ağır gelir... Tiri viri etmeden biraz daha düşün...
Sosyal ağlarda paylaş

evet. eğer varsa ortada şike düşsün. bir fb li olarak söylüyorum bunu. ama işte fb düşerse bi kaç takım sürükler en az. trabzon filan da gider gibime geliyor. eğer söylenilenler doğruysa o tarafta da teşfik şikesi varmış.

ama işte anca mış lı konuşuyoruz şuan. 2 güne belli olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

beyler kusura bakmayında benim işim gücüm var her saniye size laf yetiştirmek için burada nöbet tutamam.Bir nolifersınız ı hakettiniz ama neyse

öncelikle pozisyonda alex in uçusunu görmüyorsanız diyecek birşey bulamıyorum ikinci olarak kale arkası kamerasından adamın teması net gözüküyor.üçüncü olarak cümle alem penaltı değil dedi

Her üç mesajdan sonra konuya attığın mesajlar var, onun için "forumda değildim" ayaklarını direk geçiyoruz, hızla geçiyoruz.

Birincisi, koşarken çelmeyle düşen adam uçar. İkincisi, adamın herhangi bir teması yok, açık seçik görünüyor görüntüde. Üçüncüsü en komedisi, gözünüzden element uyduruyorsunuz yine;

Markus Merk verilen 3 penaltının da doğru karar olduğunu söyledi.

Ali Aydın: Üç penaltının üçü de doğruydu. İlk penaltıda Rajnoch, topa müdahale etmek isterken ve sağ ayağı yerdeyken diziyle esneyip hem Alex'in koşu yolunu kapattı hem de rakibine teması var.

Metin Tokat: 1. Penaltı: Alex ceza alanında topu Rajnoch'tan kurtardığı anda rakibinin müdahalesi ile yerde kaldı. Penaltı kararı doğruydu.

Ahmet Çakar: İlk penaltıda, Alex sağ ayağıyla topu rakibinden kurtarıyor, Ankaragücü'nden Rajnoch topa hamle yapıyor ama dokunamıyor.

CRT kafası mı, BJK kafası mı, bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Baggio, herhangi bir açıklama olmadan bıdı bıdı etmek çok kolay. Şu ana kadar bir klüp başkanını padozlama gözaltına alıyorlarsa, herkes altında birşey arar yani. Senin başkanın içeride şimdi, sorgulanıyor. Ortaya birşey çıkarsa bu yazdıkların sadece seninle dalga geçilmesine yarayacak.

Konunun içeriğini, ne olduğunu bilmeden çok fazla ileri gitme bence. Yazık olur sonra, çok ağır gelir... Tiri viri etmeden biraz daha düşün...

bu nasıl mesaj ya, abicim foruma yazıyorsun, kavga çıkarmaya çalışmıyorsun afedersin ama sokaktan bi dangalak al koy şuraya o yazmaz şunları.

padozlama ???
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Neyle dalga geçeceksin anlamadım? Ben bir şey yapmadık mı demişim, Aziz'i mi savunmuşum? Bir şey varsa gereken tabii ki yapılacak, Aziz'i savunmak değil elimde olsa dövmeye giderim, bunu da konunun başından beri söylüyorum. Deliller gerçekse zaten her şey ortada, ama delilleri bilmiyoruz 3-5 asparagas dışında diyorum. Nedir yanlış olan?

Sizin BJK hakkında, "nasılsa millet detayını hatırlamaz" kafasıyla sıktığınız bazı şeyleri belirttim diye mi kötü oldum yoksa? Vah.

Mesajları gözünle okuyup beynine iletmeni tavsiye ederim.

Catzee said:

afedersin ama sokaktan bi dangalak al koy şuraya o yazmaz şunları.

Yazmış işte :p
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Kabak gibi ortaya çıksın diye yapardı değil mi bunları, istersen kendi kalesine atıp garantileseydi eheh. Saçma sapan konuşuyorsunuz, hiçbirimiz maçı izlemedik sanki BJK'lilerden başka. Süper oynamış da gol bile atmış, vay anasını.

Al sana sebep. Artık İbrahim Akın direkten dönen topunu da kendisi direğe nişanladı zaten... Gol olsa bittik, direkten döndü. Kupayı aldık. Kesin şike var... Bir de offside olarak ilk yarıda iptal edilen golü de İbrahim atmıştı. Milimetrik offside olduğunu sezdi, yuvarladı içeri topu. Yoksa auta atmıştı...
Sosyal ağlarda paylaş

Satılmış bir futbolcunun penaltı kullanmak için bir sebebi olur, penaltıyı kaçırmak. Adam kullanıp gol yapmış. Ben bu penaltıyı atayım, nasılsa Beşiktaş yener sattığım anlaşılmaz diye mi düşündü?

Baggio said:

Kabak gibi ortaya çıksın diye yapardı değil mi bunları, istersen kendi kalesine atıp garantileseydi eheh. Saçma sapan konuşuyorsunuz, hiçbirimiz maçı izlemedik sanki BJK'lilerden başka. Süper oynamış da gol bile atmış, vay anasını.

Sosyal ağlarda paylaş

baggio nun bu aziz yıldırım olayında aklı selim konuşan fenerlilerden biride bu i.akın konusunda abartıyor bizde izledik maçı adam gayet güzel futbol oynadı hatta ben maç sırasında bu kupa giderse bu herifi inönüye sokmamak lazım diye küfür de ettiğimi hatırlıyorum. o yüzden bu bjk ve i.akın konusunda verdiğin örnek biraz abartı oldu, yoksa aziz konusunda haklı adam ortada açıklanmış net hiç bir şey yok
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam Baggio sensin. Sen kendi açından bakarak konuştuğunda no problem, ben kendi açımdan konuştuğumda dangalak oluyoruz. İnanmadığımı söylüyorum İbrahim'in şike içinde olduğuna, sen inan.

Ben Aziz başkanının içeride olduğunu biliyorum. Sen de biliyorsun. Where the hell is Demirören? Oh wait, he is in his home right now.
Sosyal ağlarda paylaş

kim ne bok yediyse temizlesinler. bakmasinlar renklere. yaptiysak bir halt biz de cekelim cezasi neyse. dunya kadar para bayiliyoruz dekoderlere, storelara, mac biletlerine futbol izlemek icin. bunlar isi sirke ceviriyorlarsa beter olsunlar. milyar dolar donuyor su oyundan, neler donuyor kim bilir. sonra evropada komik komik takimlara elenip donuyoruz. is bilmez yoneticiler temizlenir bari bu operasyonla.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

kim ne bok yediyse temizlesinler. bakmasinlar renklere. yaptiysak bir halt biz de cekelim cezasi neyse. dunya kadar para bayiliyoruz dekoderlere, storelara, mac biletlerine futbol izlemek icin. bunlar isi sirke ceviriyorlarsa beter olsunlar. milyar dolar donuyor su oyundan, neler donuyor kim bilir. sonra evropada komik komik takimlara elenip donuyoruz. is bilmez yoneticiler temizlenir bari bu operasyonla.

fenerliyim, çok gsli tanırım, azına katılırım, buna da katıldım.
Sosyal ağlarda paylaş

BJK'liler; Sadece "GOL BİLE ATTI" dediğiniz gol penaltı golü dedim, golü süper oynadığından atmadı anlamında. Buraya kadar zaten tartışılacak bir şey yok.

Ayrıca kabul etmek gibi bir yükümlülüğünüz olmayan şahsi görüşüme göre de şöyle devam ettim: Takımın penaltıcısı durup dururken penaltı atmamazlık yapar veya kaçırırsa, yarın öbür gün böyle şeyler iddia bile edilse çok daha büyük töhmet altına girer. Ayrıca maçta da yine bana göre kötü oynadı, teknik direktörüne göre de öyle olacak ki oyundan alındı erkenden. Siz de buna katılmadınız, tamam süper oynadı o zaman İbrahim.

Konuya dönebiliriz sanırım, nitekim BJK benim pek umrumda değil. Dediğim gibi, "millet hatırlamaz" diye cımbızla çekip hafiften çarpıtarak bir şeyler söylenmesi hoşuma gitmiyor sadece, yoksa umursamazdım bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...