Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

THARKAS said:

Iscen: Özel görüsmemiz lazim
Celebi: Tamam görüselin.
....
Iscen: O arkadas beni bekliyor
Yildirim: Sen bak o ... söyle bize yardim etsinler. Tamam mi? Yani, belli etmeden yardim etsinler.
.......
Iscen: Görüstüm. Gidecek fiyat konusacak. Sen merak etme.
Yildirim: Ahmet'i (Celebi) de yolla.
Iscen: Tabii gidiyor. 5 gün orada. "Yapamazsan Aziz abiye selam verme" dedim.
.........
Basak ( Menajer): Nasil gecti?
Celebi: 200 milyara baglayacagiz.
.....
Celebi: Tamam ben operasyona basladim, haberin olsun.
Iscen: dini imani para olmus onun. Yolunu bulacakmis. Lan sen kimsin?
..........
Sefer Yilmaz (ESES Ant.Yrd): Orada kafayi cakip atsaydin golü
Mehmet Yildiz(Sivas): Ben oraya gol atmaya gitmedim. Fener'i sampiyon yaptik.

hangi gazete bu tharkas?

yarinki gazatelerde cikacak. Ergenekon gibi her gun bu tarz haberler alacagiz. Yavas yavas servis ediyorlar. servis edilmis konusmalardan biri bu.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır 1 tane beşiktaşlı gözaltında değil nerden konu beşiktaşın küme düşmesine geldi ben onu anlamadım, serdal adalı diyorlar adam güle oynaya kampa gitti yurtdışına , ibrahim akın ve büyükşehir başkanı ile konuştuğunu konuşmanın içeriğinide açıkladı, zaten dinlemişlerdir olsa bir şey neden gözaltında değil,
Sosyal ağlarda paylaş

dava 2-3 yıl sürse de eldeki kanıtlar verilir federasyona ve federasyon kendi cezasını kendisi keser zaten takımlara.
Zaten yargı en fazla hapse atabilir suçluları,takımlarla ilgili karar vericek merci yine TFF.
O yüzden Federasyonun tutumu önemli o noktada,zaten ön elemeler için takım isimlerinin bildirilmesi gerekiyo sanırım yakın zamanda o yüzden hızlı hareket edilicektir.
Sosyal ağlarda paylaş

unutmayinki kimse Aziz Yildirim gibi bir adami sonu beraatle sonuclanacak bir dava icin gozaltina almaya cesaret edemez bu ulkede.
adam ciktigi gibi yikar ortaligi.

o sebepten benim gorusum bu olay bitmistir,dilegim ise butun kuluplere ayni operasyon yapilsin herkes cezasini ceksin.

Akrabalarim ve yakin tanidiklarim dahi iceri alindi genede gorusum bu baska turlu adil bir lig izleme ihtimalimiz yok.
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

nasıl daha verilmemesi saçma değil mi? sonuçta başladı elemeler o turda yer almasak da verilmiş olması lazım isimlerin.

15 Temmuz'da TS'nin, 25 Ağustos'ta FB'nin bildirilmesi gerekiyormuş, yani "o turda olmasak da bildirilmeli" meselesini TFF hukukçularının senden iyi bileceğini varsayarsak yokmuş öyle bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş kupa maçında hakemi de yendi diye ceza aldı oyuncular da 15000 tl kadar. Kupa maçında İbrahim Akın it gibi oynadı. Golünü de attı. Bu adam mı satın alınmış şimdi.

Allahtan Adalı klüp başkanını da aramış, görüşmüş konu ile ilgili. Yoksa arada biz de kaynayacaktık ciddi ciddi. Bu sefer durum fena. Çok baş yanacak çok...
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

küheylan said:

nasıl daha verilmemesi saçma değil mi? sonuçta başladı elemeler o turda yer almasak da verilmiş olması lazım isimlerin.

15 Temmuz'da TS'nin, 25 Ağustos'ta FB'nin bildirilmesi gerekiyormuş, yani "o turda olmasak da bildirilmeli" meselesini TFF hukukçularının senden iyi bileceğini varsayarsak yokmuş öyle bir şey.

neden ayar vermeye çalıştın ki? ben kendimce mantıklı olan birşeyi söyledim.

Sonuçta dünya çapında çok önemli bir turnuva başlıyor, o turnuvada kimlerin olacağı daha başlamadan bilinmesi mantıklı geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Beşiktaş kupa maçında hakemi de yendi diye ceza aldı oyuncular da 15000 tl kadar. Kupa maçında İbrahim Akın it gibi oynadı. Golünü de attı. Bu adam mı satın alınmış şimdi.

Allahtan Adalı klüp başkanını da aramış, görüşmüş konu ile ilgili. Yoksa arada biz de kaynayacaktık ciddi ciddi. Bu sefer durum fena. Çok baş yanacak çok...

" bana kızaksınız ama 90 lı yıllarda türkiyede işkence vardı artık yok çünkü telefonlar dinleniyor , hem işkence bitsin hem telefonlar dinlenmesin olmaz telefonlar dinlendiği için işkence yok"

şimdi bunu söyleyen gevşek beşiktaşın ibb kupa maçı yüzünden beşiktaşın da küme düşeceğini idda ediyor, düşün işte :) o yüzden ciddiye alma
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Kupa maçında İbrahim Akın it gibi oynadı. Golünü de attı. Bu adam mı satın alınmış şimdi.

İbrahim Akın maçta rezalet oynadı, attığı golü de penaltıdan attı. Bu kadar mı cahil ve/veya unutkan sanıyorsunuz bizi anlamıyorum ki, çarpıtmanın bu kadarı.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

akin kabul etmemis olabilir teklifi, tesebbusten gg bjk.
yaptiysa tabi teklif.
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

Baggio said:

küheylan said:

neden ayar vermeye çalıştın ki? ben kendimce mantıklı olan birşeyi söyledim.

Sonuçta dünya çapında çok önemli bir turnuva başlıyor, o turnuvada kimlerin olacağı daha başlamadan bilinmesi mantıklı geliyor bana.

Uefa gruplar ve sonrasına daha çok turnuva gözüyle bakıyor,öncesi aslında çok da umurlarında değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...