tinu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 2 sene üst üste son anda şampiyonluk kaybetmiş bir fenerbahçe var, bu sene trabzonla kafa kafaya giderken birileri çıkıp aziz başkan bak 2 defa patladık gel garantiye alalım bu işi demiş aziz de kabul etmiş olabilir. haksız da sayılmaz yani böyle baktığında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 nepherith sana gerçekten bir cevap yazmaya değmez. takıl abi ne diyim yani. :) sana gösteriyoruz, bir değil, iki değil, üç kere. hala üste çıkma peşindesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ben birşeyi merak ediyorum cidden. Allah korusun elbette ama Aziz bey suçlu bulunup hapse girerse ve Fenerbahçe küme düşürülme değil ama ne biliyim elinden kupası alınma cezası falan alırsa burda körü körüne savunan arkadaşlar bunu kabullenecek mi yoksa bu sefer hukuk yanlış işledi mi diyecekler? Aynı hukuk serbest bırakırsa ne diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Iggy ciddi anlamda sakinleşmeye ihtiyacın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Yani cidden şu heriflerin diline malzeme veriyoruz ya ona yanıyorum. Cidden ne nedir ne değildir nasıl yürür bilmeyen (sözüm herkese değil)insanlar şurda sırf basından duyduğu 2-3 şeyle ahkam kesiyor ya.(önceki sayfalarda gs store un feneriumdan daha fazla ciro yaptığını iddia eden fenerbahçeden daha fazla kombine satıldığını iddia eden hatta Gelirinin Fenerbahçeden daha fazla olduğunu iddia edenler vardı) Dalga geçenlere değil lafım. Aynı olay Beşiktaşın başına gelse nekadar takardım onu bilemicem fakat Galatasaray'ın başına gelse bende aynı şekilde dalga geçebilirdim. Ama olayı değerlendirirken Aziz Yıldırımı idari anlamda eleştiren. Yeterki fenerbahçeye laf atiyim gerisini salla modundakilerin ağzında malzeme olmak koyuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 sorulması gereken bir soru daha aklıma geldi sorup kaçayım :) kocaman bir ikinci yarı niye yunus yıldırım fenebahçe maçlarına verilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 @Nepherith Pardon ama burda kim ? neden ? Basketbol üzerinden rant çabasında olsun hatta kim neden rant çabasına girsin. Bu haber'in futbol bölümünde olması Futbol üzerinden yorumların yapılmasını gerektirmiyor. Aynı Topici Basketbol - Ekonomi - Hukuk Bölümlerinde oluşturup teker teker sektöre yönelik yorumlar yapılsın istersen ? Yani konuşulan ve sana söylenenin ne anlama geldiğini anlamamış olmanla beraber kendi yazdıklarınında farkında değilsin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Nepherith, sadece işine gelen mesajlara değil, diğerlerine de cevap verirsen belki insanlar bir gün seni kaale alacaktır. Tekrar koyayım: Taurasi 2003—Nancy Lieberman Award 2003—Wade Trophy 2003—Naismith College Player of the Year 2003—NCAA Basketball Tournament Most Outstanding Player 2003—Honda Sports Award, basketball[21] 2004—Nancy Lieberman Award 2004—Naismith College Player of the Year 2004—NCAA Basketball Tournament Most Outstanding Player 2004—WNBA Rookie of the Year Award 2004—Honda Sports Award, basketball[21] 2005—WNBA All-Star Selection 2006—WNBA All-Star Selection 2006—WNBA Peak Performer 2007—WNBA All-Star Selection 2008—WNBA Peak Performer 2009—WNBA Peak Performer 2009—WNBA All-Star Selection 2009—WNBA Most Valuable Player Award 2009—WNBA Finals Most Valuable Player Award 2010—All-WNBA First Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mighty_THoR said: sorulması gereken bir soru daha aklıma geldi sorup kaçayım :) kocaman bir ikinci yarı niye yunus yıldırım fenebahçe maçlarına verilmedi. Cevabı zamanında şampiyonluk konusunda verildi de işinize gelmeyen şeylerde genelde balık hafızalı olursunuz malum, "aklıma geldi sorayım yoksa hiç abilerimden okumuş değilim" rolüne girmiş bir de ehehe. Adam zaten sakattı bir bölümünde, kalan dönemde de 1 veya 2 Trabzon maçına verildi sadece. Bunu tutup 5 Trabzon maçı yönetmiş ve rezalet yönetmiş ama FB maçlarına verilmemiş gibi gösteren de sizsiniz işte anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 nasıl sakatmış bu arkadaş ligin en çok maç yöneten hakemlerinden biri bu sezon 16 maç yönetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ee ne oalcak şidmi.. fener 17 kere kazandığı şampiyonluğu 20 kere mi kultmaış olacak? nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Zor penaltı vermesiyle tanınan Yıldırım sakatlığı sebebiyle geç açtığı bu sezon 15 maç yönetti. Tüm sezonda da 3 Trabzon maçı almış, kaçı ikinci yarı oturup bakmadım da bunların birinin fark olacağı bariz olan Karabük maçı olduğunu biliyorum sadece. Gerisini siz araştırırsınız kuyruk acılılar derneği olarak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nepherith Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Abi asıl siz işinize gelen kısımları cevaplıyorsunuz. Tekrar sorayım ben de. Taurasi o ödülleri aldığında, fenerbahçeye gelmeden önce kaçınız ismini biliyordu? Taurasi bulgaristana gitse haberiniz olucak mıydı? Baggio said: Nepherith, sadece işine gelen mesajlara değil, diğerlerine de cevap verirsen belki insanlar bir gün seni kaale alacaktır. Ben daha yeni üye olmuşum olmadı beğenmedim giderim, asıl siz burda şu sinirle yazılmış ve sadece işinize gelen mesajlara attığınız postlarla yıllardır üye olduğunuz forumdaki itibarınızı zedeliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Absolut said: Ben birşeyi merak ediyorum cidden. Allah korusun elbette ama Aziz bey suçlu bulunup hapse girerse ve Fenerbahçe küme düşürülme değil ama ne biliyim elinden kupası alınma cezası falan alırsa burda körü körüne savunan arkadaşlar bunu kabullenecek mi yoksa bu sefer hukuk yanlış işledi mi diyecekler? Aynı hukuk serbest bırakırsa ne diyecekler. ferman padişahınsa dağlar bizimdir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 sivilce yüzlü yağlı bilekler olarak seni henüz onaylamıyoruzdur belkim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Baggio said: Zor penaltı vermesiyle tanınan Yıldırım sakatlığı sebebiyle geç açtığı bu sezon 15 maç yönetti. Tüm sezonda da 3 Trabzon maçı almış, kaçı ikinci yarı oturup bakmadım da bunların birinin fark olacağı bariz olan Karabük maçı olduğunu biliyorum sadece. Gerisini siz araştırırsınız kuyruk acılılar derneği olarak :p ahhaa ilk yarı kimin umurunda ben ikinci yarı diyorum. Aziz yıldırım çıkıp ben bu adamı istemiyorum dedikden sonra bütün ikinci yarı maçlara verilmedi. öte yandan fenerbahçenin kinci yarıda arifi aratmayacak pozisyonlarda aldığı penaltılarıda gündeme getirmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 her yeni üye gibi sen de sinir stres testinde geçeceksin sonra "dahil" anlamındaki "de"yi doğru kullanıyormusun ona bakceğiz edceğiz yapceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 BabacumMostors said: ee ne oalcak şidmi.. fener 17 kere kazandığı şampiyonluğu 20 kere mi kultmaış olacak? nedir yani? Geçen sene hakkında birşey dememle birlikte. Fenerbahçe 2010-2011 Sezonunu ligin 1.'si yani Şampiyon olarak tamamlamakla birlikte Şampiyonluğu TFF tarafından tescil edilmiştir. Şunuda belirteyim Fenerbahçe Spor kulubü şu an hala Türkiye Süper Ligi şampiyonudur. Eğerki bahsettiğiniz küme düşürülüp şampiyonluğun alınması durumunda. Fenerbahçe Sezonu üstüne basa basa söylüyorum Şampiyon olarak tamamlamış fakat şampiyonluğuna el koyulmuş olacaktır. Geçen seneki olayla arasında oldukça ciddi bir fark olacaktır. Hani Dalga geçmek hakkınız şu konumda fakat boş muhabbetler yapmak değildir dalga geçmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ya KONUYU BU KADAR HIZLI İLERLETMEYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Nepherith said: bahsi geçen "basketçi" bu sezon gelen jasikevicious olsa hadi adamın avrupada o kadar başarısı var, insanlar anlayışla karşılayacak bir yere kadar falan. abi bahsi geçen taurasi ya. Önce ne yazdığına, nasıl yazdığına, kendini ifade edip edemediğine bakacaksın o zaman. Buradan 100 kişinin 99'u "abi Taurasi başarılı değil bişey değil" anlar, o kalan 1 kişi de sensin zaten. Kıvırmıyor da cidden onu kastettiysen de konuyla alakasını anlamadım o ayrı, bilmiyorduk FB alınca öğrendik, FB scoutları biliyormuş işte en azından. Siz de ilk geldiğinde vır vır konuşup, doping denince çamur atıp, aklandığı an geri alıp göklere çıkardınız. Yeterince ikiyüzlülük bu yani, önceden tanınmamasıyla o kadar alakasız ki farkedebilsen aklın durur. Daha fazla konuyu dağıtmaya da gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 karambolde galatasarayın yapacağı transferler de kaynarsa şaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ŞAmpiyon tamamlamış ama haksız bir şampiyonluk olmuş olur eğer bahsettiğin gibi bir karar çıkarsa ki bu hoş birşey değil ve baya alay konusu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Absolut said: Ben birşeyi merak ediyorum cidden. Allah korusun elbette ama Aziz bey suçlu bulunup hapse girerse ve Fenerbahçe küme düşürülme değil ama ne biliyim elinden kupası alınma cezası falan alırsa burda körü körüne savunan arkadaşlar bunu kabullenecek mi yoksa bu sefer hukuk yanlış işledi mi diyecekler? Aynı hukuk serbest bırakırsa ne diyecekler. altıyoldan aşağı ikinci kez Aziz Başkan için yürücez tabi ki. Fenerbahçe demek Aziz Başkan demektir, Fenerbahçe demek Kadıköy demektir, Fenerbahçe biz demektir. hep destek tam destek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Grast said: BabacumMostors said: ee ne oalcak şidmi.. fener 17 kere kazandığı şampiyonluğu 20 kere mi kultmaış olacak? nedir yani? Geçen sene hakkında birşey dememle birlikte. Fenerbahçe 2010-2011 Sezonunu ligin 1.'si yani Şampiyon olarak tamamlamakla birlikte Şampiyonluğu TFF tarafından tescil edilmiştir. Şunuda belirteyim Fenerbahçe Spor kulubü şu an hala Türkiye Süper Ligi şampiyonudur. Eğerki bahsettiğiniz küme düşürülüp şampiyonluğun alınması durumunda. Fenerbahçe Sezonu üstüne basa basa söylüyorum Şampiyon olarak tamamlamış fakat şampiyonluğuna el koyulmuş olacaktır. Geçen seneki olayla arasında oldukça ciddi bir fark olacaktır. Hani Dalga geçmek hakkınız şu konumda fakat boş muhabbetler yapmak değildir dalga geçmek 18-1=18? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Yani suçu kanıtlansa da kabullenmeyecek misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar