Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 aziz öldü mü? fener düştü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Akhlaur said: İnsan olduğunu hatırlamak doğru.Ama suçlularsa bilindik tanındık ve seviliyor olmaları onları kurtarmaz.Adam hatta silah tüccarı abi şike yine iyi. ADAM GOD OF WAR MUŞ BEYLER!?!?!?!?1 yasal olarak mı yapıyor ? Evet yasalsa sanane birader. Türk ordusu, polisi yıllardır su tabancası mı kullanıyor. kim onlara silah temin ediyor sanıyorsun. Başka ülkenin, başka tacirleri. boşbeleş argüman bunlar. Aziz Yıldırım şike yaptıysa yaptı, belgesi koyulur, mahkeme kabul eder bitti gitti. Aziz Yıldırım burnunu karıştırıyormuş, dişlerini fırçalamadan yatıyormuş, eşinin yanında osuruyormuş aboooooooooooooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Fistan, iyi diyorsun, hoş diyorsun da, Aziz Yıldırım kimdir abi? Fenerbahçe Başkanı değil miydi bu işleri yaparken? Şekip Mosturoğlu asbaşkan değil miydi? Mahkeme kararı ile kanıtlandığında bu şike olayı, şikeyi yapan Aziz Yıldırım mı olacak yoksa Fenerbahçe Spor Klübü mü? Bu klübün düşürüldüğü durumun ne kadar üzücü olduğunun ben de farkındayım da, sizin Aziz başkanınız değil miydi son günlere kadar temiz futbol, temiz tiri viri diye bağıran. Kaan Söylemezgiller olayı çıktıktan sonra yeri göğü inletmedi mi bu adam yalan iftira diye? Emniyetin "delillendirildi", savcılığın "tutuklama kararı çıkartılsın" ve mahkemenin "tutuklayın" kararlarından sonra bu kadar atıp tutan adamın bu işlerin içinde örgüt lideri olarak gösterilmesi tabi ki komik ve dalga geçilesi bir olay. Kimse sizin fenerbahçeliliğinizle, fenerbahçeyi ne kadar sevdiğinizle alıp veremediği yok. Fenerbahçe ve Türk futboluna bu lekeyi çalan Aziz Yıldırım'la işi herkesin... Buna da laf söylüyorsan artık seninle tartışacak hiçbirşeyim yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ya futbolcular niye içerde değil diyorsunuz da, onlar için pişmanlık yasasından faydalandı öttü çıktı deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 deniyor. kim diyor nilep? savcı mı söyledi sana? yoksa hergün manipulasyonlara devam eden gazeteler mi. akpnin resmi gazeteleri mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 100 kez anlatmaktan bıktım suçlu olduğu kanıtlanmayan adama suçlu muamelesi yapıyorsunuz, yaptığınız suç, benim bunu belirtmekle yaptığım ise aziz yıldırımı savunmak değil. Bu kadar basit birşeyi nasıl anlayamazsınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Masquerade said: hapirsaniz da kopurseniz de http://www.youtube.com/watch?v=ahH_OUMnNHk http://www.youtube.com/watch?v=ykqgbuyKQgE hadi simdi atarlanin, flameleyin beni. böyle post atıyorsunuz sonra mantıklı cevap vermemizi istiyorsunuz. http://www.swfcabin.com/swf-files/1286665807.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ya mani2ye dediğim gibi, kanıtları önünüze koysalar "onlar feyk kanıt" diyecek kadar at gözlüğüyle yaklaşıyorsunuz olaya. Ben bir uçsam siz de diğer uçsunuz kusura bakmayın, ben ne kadar objektifsem siz de o kadar objektifsiniz. Bir Baggio falan düzgün yaklaşıyor olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ya keşke ergenekondada bu kadar ısrarcı olsaydınız. ozaman böyle mi bakıyodunuz olaya? o zamanda dilekçeni verdin mi nilep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 baggio duymak istediğinizi söylüyo aradaki fark o. tabiki kendi fikirleri bu arada ona bişey demiyorum, yanlış anlamasın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Fistan said: 100 kez anlatmaktan bıktım suçlu olduğu kanıtlanmayan adama suçlu muamelesi yapıyorsunuz, yaptığınız suç, benim bunu belirtmekle yaptığım ise aziz yıldırımı savunmak değil. Bu kadar basit birşeyi nasıl anlayamazsınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Fistan said: 100 kez anlatmaktan bıktım suçlu olduğu kanıtlanmayan adama suçlu muamelesi yapıyorsunuz, yaptığınız suç, benim bunu belirtmekle yaptığım ise aziz yıldırımı savunmak değil. Bu kadar basit birşeyi nasıl anlayamazsınız ya. 3 senedir ergenekona ağzını açmayan topluluğa neyi anlatmaya kasıyosun birader? Adamlar milletvekili ama neden içerdeler belli değil, kalkıp PKK ile eş koşuluyorlar. Şimdi kalkıp bunu bile düşünemeyip itiraz edemeyen adama bunu mu anlatacaksın? Bunlara ne versen yer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 vaperon said: Mahkeme kararı ile kanıtlandığında bu şike olayı... Bunu, çoğu mesajımda belirterek ifadelerde bulunuyorum. Görmedin herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 az fenerli olun da efsane oyuncunuz ziya kaptani ornek alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Iggy said: baggio duymak istediğinizi söylüyo aradaki fark o. tabiki kendi fikirleri bu arada ona bişey demiyorum, yanlış anlamasın beni. hayır, ikimizin de aksine objektif yaklaşıyor olaya, ülke sporundaki gerçeklerin de farkında Aziz Yıldırım'ın karakterinin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Masquerade said: az fenerli olun da efsane oyuncunuz ziya kaptani ornek alin. Az adam olun da, naylon faturacı başkanımız vardı biz de zamanında yaptık ama Fenerbahçe yakalandı deme cesaretini gösterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ya fistan boşver kime ne laf anlatıyosun. boşver. artık harbi canımı acıtıyo şu olaylar. kurt kocayınca köpeğin maskarası olurmuş. yaşamayan bilemez bizim gibi. ergenekonda birebir aynısıydı o zaman böyle mi tepki veriyorlardı? işin içine aziz yıldırım ve fb girince zevkten dört köşe oldular işte. fırsat doğdu. unutulcak ne güzel tüm başarısızlıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 nileppezdel said: Iggy said: baggio duymak istediğinizi söylüyo aradaki fark o. tabiki kendi fikirleri bu arada ona bişey demiyorum, yanlış anlamasın beni. hayır, ikimizin de aksine objektif yaklaşıyor olaya, ülke sporundaki gerçeklerin de farkında Aziz Yıldırım'ın karakterinin desen nerden biliyorsun ki böyle olduğunu Bilirkişiysen otoriteysen git savcıya anlat bildiklerini.sen böyle diyince öyle olmuyor farkındasın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 az adam olunda ziya kaptanı ornek alın diyosunuz ya. benim çook uzaktan akrabamdır. ben size bi ara anlatayım o ornek alın dediğiniz ziya kaptanıda, anlayın ne kadar alçaldığınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 he oldu biz anlamıyoruz hiçbişeyi, inanıyoruz ne denirse. siz çok anladığınızdan inanmayabilirsiniz tabi. ADAMA ARABA ALINMIŞ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Eralph said: he oldu biz anlamıyoruz hiçbişeyi, inanıyoruz ne denirse. siz çok anladığınızdan inanmayabilirsiniz tabi. ADAMA ARABA ALINMIŞ YA yaş 5, yazmayı yeni öğrendi. Alkışlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ha bu arada, Aziz Yıldırım'ın bilgisayarında "şike.doc" diye dosya bulundu desinler kanıt olarak, 180 derece dönerim. Ama her dava Ergenekon değil bu ülkedeki, her şeyin altında bi oyun aramanız gerekmiyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 şimdi hak hukuk bilmezler olaki sucsuzu suclayan konuma düşerlerse hangi yüzle insan içine çıkacaklar merak ediyorum. ha suclu çıksa bile yaptıkları suç yanına kar kalmaz bir gün karakola düşersiniz umarım orda hakkı hukuku görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 nileppezdel said: ya mani2ye dediğim gibi, kanıtları önünüze koysalar "onlar feyk kanıt" diyecek kadar at gözlüğüyle yaklaşıyorsunuz olaya. Ben bir uçsam siz de diğer uçsunuz kusura bakmayın, ben ne kadar objektifsem siz de o kadar objektifsiniz. Bir Baggio falan düzgün yaklaşıyor olaya said: Ergenekon gerçek de sadece %10'u falan, geri kalan %90'ı sadece muhalefet oldukları için ve korktukları için içeri aldılar bak bi arama yaptım ergenekonla ilgili bunu buldum ilk mesaj olarak. şimdi önüne delil koysalar inanmayacaksın ergenekon davasının 90% ına. bi gözlükleri rica etsem belki ben yanlış bakıyorumdur bilemedim. delilleri önüne koyma veya koymama değil olay. bana delil gerekmez Aziz Yıldırım'ın şike, şantaj, tehdit işlerine bulaştığına inanmam için. Ama "oh sefam olsun, nasıl koydular, zaaaaaaaaaaaa" derseniz yarın size de koyarlar, size de birileri zaaaaaaalar. Ozaman belki siz gerçekten suçsuzsunuzdur ama arkanızdan ağlayan bulamazsınız. O yüzden bukadar büyük bir davada bukadar açık ve net savcılık ve polis tarafından suç işleniyorsa. (delillerin, fotoğrafların sızması, kelepçeleyip götürdüğün adamın savcılıktan direk serbest bırakılması vs) ben diyim size noktalama hatasından aylarca içerde yatarsınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar