Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

aziz yildirimin nihai karari ciksin onumuzdeki hafta uber hizli gecer. tff toplanacak, bir yandan 2. dalga mi gelir tsunami mi gelir yeni al bunu al al al al diye toplanacaklar olacak.

ha son olarak, niye TÜRK FUTBOLUNDA KAOS, DEPREM vs manşetleri var anlamadım. Mis gibi temizleniyor futbol irinlerinden, Truman Show sona eriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

AtlaraFisildayan said:

abi korcan şike yüzünden tutuklandı mı?

evet.

korcan hangı maçta şike yüzünden tutuklandı?

sivas-fener

daha nasıl hiçbirşey kanıtlanmadı diyebiliyorsunuz ki, bu zaten tek bir maç.
bak arkadaşım doğruyu söyleyince aziz yıldırımı savunuyorsuuz feneri savunuyorsunuz falan filan diyorsunuz.öncelikle böyle birşey yok.fener düşecekse düşsün aziz yatacaksa yatsın.buraya kadar anlaştık mı?
Şimdi gelelim yanlışına.bir insanın tutuklanması onun suçlu olduğunu göstermez.tutuklanıp ya da tutuksuz olarak mahkemeye çıkar yargılanır.dava sonuçlanır hakim kararını açıklar.suçlu ise cezası verilir suçsuz ise bırakılır.o ana kadar bu insana suçlu diyemezsin.çünkü bu suçtur.
Korcan şike yaptı diyemezsin, bunu yargılandığı mahkeme diyene kadar o adam suçsuzduuuur.
Ortada henüz bir mahkeme kararı yok.
Bilmem anlatabildim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Adliyede zabıt katipliği yapıyorum şuradaki yorumları adli vakalarla hiç alakası olmayan insanların konuşmalarına benzetiyorum.. " Benim mahkemem vardı ondan geldim buraya " Gel amca içeri alacaz seni diyesim geliyor bazen.. Azcık kitap okuyun araştırın yahu dünyanın bilgisi önünüzde şuraya iki satır yazmadan önce bir araştırın yargı sistemi nasıl ilerler tutuklamanın safaları nelerdir bu adamların hangi mahkemelerde yargılandığını bile bilmiyor %90 kişi. Anca fener kümeye aziz içeriye. Bu kadar basit değil arkadaşlar insanları karalamak. Aynı olay ergenekon için de geçerlidir. O insanlar henüz suçlu ilan edilmedi kimse bu kadar basit karalanamaz. Adalet denilen şey kirli bir atlet değil mülkün temelidir..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...