aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 pelin iki rekat sus ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 aziz yildirimin nihai karari ciksin onumuzdeki hafta uber hizli gecer. tff toplanacak, bir yandan 2. dalga mi gelir tsunami mi gelir yeni al bunu al al al al diye toplanacaklar olacak. ha son olarak, niye TÜRK FUTBOLUNDA KAOS, DEPREM vs manşetleri var anlamadım. Mis gibi temizleniyor futbol irinlerinden, Truman Show sona eriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 o değilde ergenekon tutuklamaları oldukça hacıların nasıl hissetiğini şimdi anladım lan, inanılmaz hoşuma gidiyor fenerlilerin hali, soruşturma hiç bitmesin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 aquila said: pelin iki rekat sus ya. pelin rapor ver dersin sonra =( neyse gelişme olana kadar susacağım tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 medya panikte cunku, onlarin da azina vurulucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi korcan şike yüzünden tutuklandı mı? evet. korcan hangı maçta şike yüzünden tutuklandı? sivas-fener daha nasıl hiçbirşey kanıtlanmadı diyebiliyorsunuz ki, bu zaten tek bir maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 felç iddialı doğru muymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 kuvvet komutanlari iceri alindi, 3-5 mesajla gecistirildi, futbol takimi baskani bitmek bilmez sekilde gundemi mesgul ediyor; 80 sonrasi apolitik, topcu we popcu genclik stratejisi basariya ulasmis demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 tafircan said: kuvvet komutanlari iceri alindi, 3-5 mesajla gecistirildi, futbol takimi baskani bitmek bilmez sekilde gundemi mesgul ediyor; 80 sonrasi apolitik, topcu we popcu genclik stratejisi basariya ulasmis demekki doğru, neresinden baksan doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 dasaaa said: felç iddialı doğru muymuş? sağ bacağında yürümesini engelleyici kasılma var diyorlardı. ama o kadar kalp sorunu varken pıhtı atıp bacağı felç etmiş falan olabilir belki :/ yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi bu tutuklama, bu yargılama sistemi bana garip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Adam 5 senede beni 20 ye katladı oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 http://i.imgur.com/hUWQj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 AtlaraFisildayan said: abi korcan şike yüzünden tutuklandı mı? evet. korcan hangı maçta şike yüzünden tutuklandı? sivas-fener daha nasıl hiçbirşey kanıtlanmadı diyebiliyorsunuz ki, bu zaten tek bir maç.bak arkadaşım doğruyu söyleyince aziz yıldırımı savunuyorsuuz feneri savunuyorsunuz falan filan diyorsunuz.öncelikle böyle birşey yok.fener düşecekse düşsün aziz yatacaksa yatsın.buraya kadar anlaştık mı? Şimdi gelelim yanlışına.bir insanın tutuklanması onun suçlu olduğunu göstermez.tutuklanıp ya da tutuksuz olarak mahkemeye çıkar yargılanır.dava sonuçlanır hakim kararını açıklar.suçlu ise cezası verilir suçsuz ise bırakılır.o ana kadar bu insana suçlu diyemezsin.çünkü bu suçtur. Korcan şike yaptı diyemezsin, bunu yargılandığı mahkeme diyene kadar o adam suçsuzduuuur. Ortada henüz bir mahkeme kararı yok. Bilmem anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 benjani said: http://i.imgur.com/hUWQj.jpg belgeleri daha iletmediler zaten federasyona, sadece belgelerde ne olduğunu söylediler. O yüzden öyle diyor adam haklı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 adam yeni evlendiydi bi de pii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Adliyede zabıt katipliği yapıyorum şuradaki yorumları adli vakalarla hiç alakası olmayan insanların konuşmalarına benzetiyorum.. " Benim mahkemem vardı ondan geldim buraya " Gel amca içeri alacaz seni diyesim geliyor bazen.. Azcık kitap okuyun araştırın yahu dünyanın bilgisi önünüzde şuraya iki satır yazmadan önce bir araştırın yargı sistemi nasıl ilerler tutuklamanın safaları nelerdir bu adamların hangi mahkemelerde yargılandığını bile bilmiyor %90 kişi. Anca fener kümeye aziz içeriye. Bu kadar basit değil arkadaşlar insanları karalamak. Aynı olay ergenekon için de geçerlidir. O insanlar henüz suçlu ilan edilmedi kimse bu kadar basit karalanamaz. Adalet denilen şey kirli bir atlet değil mülkün temelidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 dasaaa seni seviyorum belki de cok ictim o yuzden bu kadar acik konusuyorum keskee yetkisiz, benim gibi sade vatandas olsaydin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Aziz geceyi hastanede geçirecekmiş edit: Neden başka hastane diye ağlıyorlar bu arada? Çok mu kötü ki Etfal? :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 sade vatandaşım zaten ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 kavurma said: Adalet denilen şey kirli bir atlet değil mülkün temelidir.. panpa bu söz isviçrede falan doğru olabilir tabi de, şu anda türkiyede söylediğin gibi değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 O zaman kafamıza sıkalım hocam Adalet yoksa yaşamın hiç bir amacı yok demektir.. Yada hadi sokaklara dökülüp dükkanları yağmayalım önümüze gelene tecavüz edelim. Nasıl olsa adalet türkiyede değil de isviçrede işliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bu şike şike diyenler maçları tam olarak izledi mi acaba?korcan'ın çıkardığı topları görmediler mi?şike yapılmış denen maçları izlediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 e bunu görebilmen için benim yorumumu okumana gerek yok ki. zaten öyle. he ne yapıp ne yapmayacağını keyfin bilir ben bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 benjani said: bu şike şike diyenler maçları tam olarak izledi mi acaba?korcan'ın çıkardığı topları görmediler mi?şike yapılmış denen maçları izlediniz mi? izledik, ve simdi ispatlaniyor. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar