benjani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 parayla hakimi satın alcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 nileppezdel said: küheylan said: Yalnız kim bilir Aziz Yıldırım neler dedi. İçeri alındığına göre baya bişey çıktı sorgudan. yarın öbür gün kimleri alacaklar bakalım. evet bu nokta önemli @buddha: Bi sakin ol sen de ya, tabii ki öyle bir şey yapmak zorunda değil kimse. Ben lafımı atarım, hakaret de etmiyorum sonuçta? Tartışıyoruz işte. Beğenmiyorsan ignore et, Arkasokak yazınca ignore ediyorum mesela ben, hemen sonraki mesaja geçiyorum. Çok rahatlatıcı oluyor, meditasyon gibi Ben rica ettim senden kaç kere kendi mesajlarınada dikkat et diye. Suçu olan cezasını çeker diyen adamı bile tahrik ediyorsun. Suçu var cezasını çeker dediği halde git klubu yak diyeceksin nerdeyse. Resmen kendi takımına nefret ettirmeye çalışıyosun insanları FB'ye olan nefretinden. Bu hareketlerin şike olayından daha derin bir nefret. Kendine saklayabilirsin mesela bunları. Vaaz veriyorsun seninle ilgili olmayan bişey hakkında. Takımınızı bilmem ne yapın ne edin şöyle bir tavrınız olsun falan. FB'li olsan eyw diyecem de GS'lisin abi FB taraftarını neden bu kadar umursuyorsun. İgnore nasıl yapılıyor bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 fenerium poşetiyle gidiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 nileppezdel said: günde 1000 kere mail atar spamlerim gerekirse. Şike suçu varsa küme düşeceksiniz, başka yolu yok cok komik adamsın vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 nileppezdel said: Cacik said: bizim desteğimiz, üzüntümüz , utancımız sizi geren ne burda bize saldırmak için şekilden şekile giriyorsunuz üzgün, utanmış gibi konuşan tek adama saldırdığımı göremezsin şu başlıkta. Pişkin pişkin Aziz'i savunanlara laf ediyorum sadece. Şu durumda haklı olarak üzülen ve utanan insanlara sadece saygı duyarım (tu) Katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 yahu tuttuğunuz takımlar son 10 senede hiç şike yapmadı, tertemiz oynadılar ya, gelip burda aziz yıldırım'ı savunanlara laf diyorsunuz türkiye futbolunun son 10 senesini bilen adam, gelip burda yüzsüzce laf atmaz, anca futbolun kendi ergenlik döneminde icat edildiğini zannedenler gelir burda konuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bu olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 çok kanuna saygısız adamsın vesselam ^^ @buddha: yazara bakıyorsun beğenmezsen alttaki mesaja bakıyorsun çok kolay gerçekten. Bana dava açılırsa cezamı da çakerim arkadaş, benim gözümde tutuklanan herkes aksi kanıtlanana kadar suçludur. Henüz davadan sonuç çıkmadı, Ogün Samast masum mu mesela? Çok da güzel demagoji yaparım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Cacik said: yahu tuttuğunuz takımlar son 10 senede hiç şike yapmadı, tertemiz oynadılar ya, gelip burda aziz yıldırım'ı savunanlara laf diyorsunuz türkiye futbolunun son 10 senesini bilen adam, gelip burda yüzsüzce laf atmaz, anca futbolun kendi ergenlik döneminde icat edildiğini zannedenler gelir burda konuşur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Bank Asya Fener forması alacak olan var mı benle beraber? Ege? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Valla alırım üzerinde amblemi olacaksa, bulunsun bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 @cacık Türkiyede şüpheli durumuna düşene kadar herkes suçsuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Cacik said: yahu tuttuğunuz takımlar son 10 senede hiç şike yapmadı, tertemiz oynadılar ya, gelip burda aziz yıldırım'ı savunanlara laf diyorsunuz türkiye futbolunun son 10 senesini bilen adam, gelip burda yüzsüzce laf atmaz, anca futbolun kendi ergenlik döneminde icat edildiğini zannedenler gelir burda konuşur iste artik temizlendi rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 gosh said: Cacik said: yahu tuttuğunuz takımlar son 10 senede hiç şike yapmadı, tertemiz oynadılar ya, gelip burda aziz yıldırım'ı savunanlara laf diyorsunuz türkiye futbolunun son 10 senesini bilen adam, gelip burda yüzsüzce laf atmaz, anca futbolun kendi ergenlik döneminde icat edildiğini zannedenler gelir burda konuşur ? Geçen arkadaşlarla bizim şeftali bahçesindeyiz, tekme attım şeftaliye bi baktık futbolu keşfetmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 umarım fener küme düşer ya. fenerin olmadığı bir ligde galatasaray'la beşiktaş ilk ikiye giremezse kıçımla gülerim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 sanki fener var diye mi 8. oldu GS geçen sezon? ne alaka ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Galatasaray giremez zaten bu sezon, ilk 4 Trabzon, Beşiktaş, Bursa, Antep olur hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 nileppezdel said: Valla alırım üzerinde amblemi olacaksa, bulunsun bence de Bank Asya amblemli satarlarsa sonra GS Store a götürüp arkasına şike yazdırmayı planlıyorum. 0 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ahahaha hakkaten efsane olur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Valla alayda derim gulerimde fenerin aglanacak haline. Ama taraftari bunu kabullenmez veya anlamaz cok da umrumdaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 nileppezdel said: çok kanuna saygısız adamsın vesselam ^^ @buddha: yazara bakıyorsun beğenmezsen alttaki mesaja bakıyorsun çok kolay gerçekten. Bana dava açılırsa cezamı da çakerim arkadaş, benim gözümde tutuklanan herkes aksi kanıtlanana kadar suçludur. Henüz davadan sonuç çıkmadı, Ogün Samast masum mu mesela? Çok da güzel demagoji yaparım (:P) gerizekalımısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 evet. problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 mulgear6 said: nileppezdel said: çok kanuna saygısız adamsın vesselam ^^ @buddha: yazara bakıyorsun beğenmezsen alttaki mesaja bakıyorsun çok kolay gerçekten. Bana dava açılırsa cezamı da çakerim arkadaş, benim gözümde tutuklanan herkes aksi kanıtlanana kadar suçludur. Henüz davadan sonuç çıkmadı, Ogün Samast masum mu mesela? Çok da güzel demagoji yaparım (:P) gerizekalımısın. terbiyesizleşme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Khelben said: nileppezdel said: Valla alırım üzerinde amblemi olacaksa, bulunsun bence de Bank Asya amblemli satarlarsa sonra GS Store a götürüp arkasına şike yazdırmayı planlıyorum. 0 numara. Baya iyi fikir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Khelben said: nileppezdel said: Valla alırım üzerinde amblemi olacaksa, bulunsun bence de Bank Asya amblemli satarlarsa sonra GS Store a götürüp arkasına şike yazdırmayı planlıyorum. 12 numara. ASDHASHDAHSDHAS kucuk puntoyla da "bir alex degil" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar