Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

aziz bey 2011i 2001 sanmis,
nasil olsa bu ulkede hukuk islemiyor, istedigimi alir istedigimi satarim demis..

aziz yildirimi cok guclu biri sananlara bi mesajim olacak,
madem bu kadar dassakli
neden 1.5 yildir takipte oldugunu, boyle bir operasyon oldugunun duyumunu alamamis, hic sizma olmamis?
Sosyal ağlarda paylaş

Adam çakal işte. Sorulan soruları diğer avukatlardan öğrenmiştir, ona göre bir çıkar yol bulmaya çalışmıştır avukatlar da... Duruşma öncesi Aziz'le görüşürken de ne söyleyeceğini ezberletmişlerdir. Ama hakim yemez.

Hele hele şekip söylendiği gibi öttüyse Aziz içeriden bir ömür çıkamaz. Silahlı örgüt, şike, tehdit vs... Oooh suyundan da...
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Antu forumlarda veryansin etmisler

şikeyi Aziz yaptı, takımı da bu adam yaktı diye...
Nihayetinde attılar onu nezarete
Tez vakit sonra mahkeme günü geldi
Hakim Şekipe sordu
"oğlum şikeyi bu adam mı yaptı?"
"Evet hakim bey"
"Teşvigi de bu adam mı verdi?"
"Ee evet hakim bey"
Ne eveti Şekip
Nikah kıymıyoruz Şekip
Ne eveti
Meğer Emenikeyle Sezer pişmanlıktan yararlanıp ispitlemişer
Şikeyi de teşvigi de bunlar verdi diye
7 Yıl Metris'te geçer geçmesine de
Gerçekten 7 yıl yatmak 70 yıl gibi delir milyar dolarlık FB liye..

Fenerbahce yanıyor, polis suçluyu arıyor, aziz suçsuzum diyor, herkes ondan biliyor...
Sosyal ağlarda paylaş

fenerliler de şimdi de şike futbolcuyla yapılır tutuklu futbolcu yok türküsü başlamış .
diğer yarısı hala azize yi atın içeri aman bize dokunmayın derdinde

galatasaray basketbol takımının puanı dandik hazırlık maçı yüzünden düşerken.
galatasaraylıların cogu yönetimine sovuyordu bole hata olur mu diye
bu fenerbahce taraftarının bagdat caddesinde yürüyüş yapcak olması falan akıl alır gibi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

neyse ban yemenin lüzumu yok sdfsdf

bence Aziz herkes onu pişmanlık yasası ayağına sattıysa yapacağı tek face forever alone olur

konuşursam herkes yanar resti de büyük yalan ya, adam konuşmamak için avukatlarına 1 saat direnmiş, zor ikna etmişler ifade vermesi için. Ha yanacaklar olur da, önce itiraf etmeli başkalarını da yakmak için
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hayatımda bukadar çirkef bukadar iğrenç bukadar aşşağlık takım görmedim şampiyonlığu HAKEMLERİ OYUNCULARI SATIN ALARAK kazanmıs ve buna rağmen HAFİF CEZA VERİRLİRSE artık türkiye ligini izlememe gerek kalmaz ki sanki çokda umurlarındaydım neyse sakinim.
Sosyal ağlarda paylaş

boone said:

Ben hayatımda bukadar çirkef bukadar iğrenç bukadar aşşağlık takım görmedim şampiyonlığu HAKEMLERİ OYUNCULARI SATIN ALARAK kazanmıs ve buna rağmen HAFİF CEZA VERİRLİRSE artık türkiye ligini izlememe gerek kalmaz ki sanki çokda umurlarındaydım neyse sakinim.

iskandinav ligleri seni paklar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...