Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Paylaşıldı mı?

20 Şubat'ta İnönü Stadı’nda oynanan ve Beşiktaşlı Ferrari’nin kırmızı kartla oyun dışı kalmasının ardından 4 - 2 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle biten maçla ilgili önemli bilgilere ulaşıldı.

TFF Başkanı Özgener’in 20 Şubat’ta oynanan bu maçla ilgili atanan Bülent Yıldırım’ın değiştirilmesi için federasyon yetkilisi Ufuk Özertem ile görüşme yaptığı tespit edildi.

Özgener’in maça Cüneyt Çakır’ın atanması yönünde Özertem’e talimat verdiği belirlenirken, Özerten, bu konuda MHK Başkanı Sarvan’la görüştü. Ardından hakem Yıldırım Bank Asya’daki Çaykur Rize - Orduspor maçına, Çakır ise Beşiktaş - Fenerbahçe maçına verildi.

Bu konuda 15 Şubat günü yapılan iki telefon görüşmesi şöyle yansıdı:

Özerten: Oğuz’la görüştüm de derbiye Bülent...
Özgener: Abi Cüneyt dedi bana manyak mı bu versin Cüneyt’i. Kimsenin gıkı çıkmaz, niye Bülent abi.
Özerten: O oturmuyor dedi hatta onu Bursa - Antep’e vermişler.
Özgener: İyi, Cüneyt niye oturmuyormuş anlamadım.
Özerten: İşte daha önce Beşiktaş - Trabzon’u yönetti.
Özgener: Gül gibi maç yönetti.
Özerten: Konuşayım, seni ararım.
Sosyal ağlarda paylaş

tafircan said:

peki FB klubunun yasadigi bu sike skandali mi daha utandirici

yoxa sampiyonlar ligindeki gubunda sifir (0) puan almasi mi ?

Ligde 34 maçta 0 puan alsa gene şikeyle küme düşürülmek kadar utanmam ben kendi adıma.

Şike topiğinde gelip şöyle üstü kapalı liseli saldırı soruları sorsam daha da utanırdım ama.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

aziz yıldırım oturup bir bir herşeyi anlatıyosa gerçekten
1 hafta sonra
süper lig ile bank asyanın yeri değişir bence

ispatlayamadıkca hiç bir şey değişmez, bu olaydan 1 ay önce konuşuyordu, denizli maçınca şike var isteyene ispatlarım diye , işte fırsat.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

adamınbiri said:

aziz yıldırım oturup bir bir herşeyi anlatıyosa gerçekten
1 hafta sonra
süper lig ile bank asyanın yeri değişir bence

ispatlayamadıkca hiç bir şey değişmez, bu olaydan 1 ay önce konuşuyordu, denizli maçınca şike var isteyene ispatlarım diye , işte fırsat.

hiçbirşey ispatlanmadan 400 sayfa konuşuldu burda,
başka arama kararları çıkarsa bi 400 daha konuşulur
değişen de bu olur
Sosyal ağlarda paylaş

AtlaraFisildayan said:

fener ve sivas kümede ve -10 ar puanla başlayacaklar gibisinden birşey yazıyordu postada.

ayrıca korcan 55 bin tl lik araba ıcın hatalı gol yemeyi kabul etmiş yazıyor, doğruysa değer mi 55 bin tl için ya. 1. ligdesin değer mi abi 55 bin tl ne

adamlar paralarını alamıyolar ki kulupten. bi de silahlı çete bunları tehdit ettiyse kulupten haklarını isteyince adam 50 liraya tav olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...