Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iksmen said:

ifadeyi bu gecemi verir Aziz başkan yoksa yarın öğleye sarkarmı acaba uyusammı die tereddütteyim

uyu sen, sabah 8.30da adliyeye gidecek. 1 saat orda sürer en az, hatta 2 saat. 1 saat yolda, 2-3 saat de mahkemede desen yarın öğlen ortaya çıkar. Haberin yok takımının olaylarından ya, bi de atarlanıyosun etrafa
Mesaj tarihi:
asıl lords of the muhtar tharkas geldi, haberler sende abi. :p
benim aldigim haberler, nobetteki muhabir, gazeteci arkadaslar, baska bisi degil.
gerci tharkas ilhan eksioglu`nu takip edin, o tutuklanirsa is bitmistir diyordu en son.
Mesaj tarihi:
Trabzon sporda şikeye kalkıştı

onu bile beceremedi şamp. mu olsunlar bide

Bize gerek yoktu şike olmasada Fener ztn şamp. olurdu takım iyi oynuyordu ..... Ama işi garantiye alıcaz die 2-2 bursa birdaha tekrarlanmasın die kalkıştılar ve olay sızdı
Mesaj tarihi:
iksmen said:

Trabzon sporda şikeye kalkıştı

onu bile beceremedi şamp. mu olsunlar bide

Bize gerek yoktu şike olmasada Fener ztn şamp. olurdu takım iyi oynuyordu ..... Ama işi garantiye alıcaz die 2-2 bursa birdaha tekrarlanmasın die kalkıştılar ve olay sızdı

delillerle gel bana ötme boşa. sadri mi içerde aziz mi
Mesaj tarihi:
e fenerle ilgili açıklanmış onlarca şeye basın uydurması diyosun işine gelmediği için, şimdi TS için açıklandı doğru diyosun. Biraz dürüst olsan, yanar döner olmasan iddialarında iksmen?
Mesaj tarihi:
iksmen said:

Ben ztn şike yaptı demedim o yuzdne kanıt yok ama,

Şikeye kalkıştığı teşvik primi göndermeye çalıştıgı ve gönderemediği açıklanmadımı?

fenerli uydurması bunlar .borsada hisseleri bokun dibine kadar battı. bizimkileri de yanına çekmek istediğinden
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

e fenerle ilgili açıklanmış onlarca şeye basın uydurması diyosun işine gelmediği için, şimdi TS için açıklandı doğru diyosun. Biraz dürüst olsan, yanar döner olmasan iddialarında iksmen?

+1
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...