Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

harrykewell said:

Şimdi soruyorum size, Aziz Yıldırım mı daha çok seviyor Fenerbahçe 'yi, yoksa Nihat Özdemir mi ? Ya da Aykur Kocaman mı ? Ya da kaptan Alex, veyahut bugün konuşsan Gökhan Gönül mü ?

Gayet tabiki Aziz Yıldırımın yaptıklarını doğru ve mantıklı bulmuyorum, ama şunu da biliyorum ki her AŞK bir gün sahibini YAKAR

söylediklerinin çoğuna katılmakla beraber bu kısma katılmıyorum bu şekilde bakarsak vay adam aşkından hapis yatmayı göze almış mantığı çıkar ortaya ki büyük yanlış olur, bu mantıkla bakarsak sinan engin de beşiktaşın kahramını olur, yada ergün gürsoy da gs için yapmıştır tüm teşvikleri,

ayrıca ben aziz yıldırımın böyle bir işe kalkışmasının arkasında , son maçlarda kaçan 2 şampiyonluğun verdiği stres, buna bağlı olarak onun gitmesini isteyen içerden veya çevresinden birilerinin onu bunu yapmaya yönlendirmesi yani bir tuzak, ama en büyük neden aziz yıldırımın son yıllarda fener düşmanlığının ortaya çıkmasına neden olan önlenemez egosu, kendine güveni , ben yaparsam olur kafa yapısı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu haberler olayın komplo iftira oldugunun kanıtı resmen

neymiş pzt gunu operasyon olucakmışta polislerden biri sızdırmış haberi şekipin kulagına kadar gitmiş, şekipte azizi arayıp operasyon yapılıcak kaçın demiş, aziz de kıbrısa bilet almış.

Ya kardeşim aranızda Aziz Yıldırım'ın cidden böle cocukta kaçacağını sanan varmı? varsa çıksın şu forumdan

kaçsaydı 2-2de kaçardı.

Yalan düzmece haber,

go go yandaş medya
Sosyal ağlarda paylaş

Harry Kewell'ın söylediği şeyler bence çok doğru.
Ve bir konuda da gerçekten son derece doğru bir tespit yapmış.
Diyorlar ki bu takip Ekim'den beri yapılıytor.Kardeşim, sözkonusu şike yapıldığı iddia edilen maçlar hep bu tarihten sonra.Neden gereken müdahaleyi zamanında yapmadılar ki bu olaylar bu kadar büyümesin?Yani bir insanın bir adamı öldüreceği biliniyorsa öldürene kadar beklenir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

iksmen said:

neymiş pzt gunu operasyon olucakmışta polislerden biri sızdırmış haberi şekipin kulagına kadar gitmiş, şekipte azizi arayıp operasyon yapılıcak kaçın demiş, aziz de kıbrısa bilet almış.

Ya kardeşim aranızda Aziz Yıldırım'ın cidden böle cocukta kaçacağını sanan varmı? varsa çıksın şu forumdan

kaçsaydı 2-2de kaçardı.

Yalan düzmece haber,

go go yandaş medya

2-2yle bu konunun alakası ne?

birinde adam hata yüzünden rezil oldu en fazla utanç var, diğerinde yakalanıp hapse girme ve beraberinde koskoca kulübü batırarak tarihe geçme tehlikesi var, 2-2de kaçardı demek nedir yahu? Biraz düşünün tartın yazmadan önce.
Sosyal ağlarda paylaş

iksmen said:

kaçsaydı 2-2de kaçardı.

Yalan düzmece haber,

go go yandaş medya

he medyada soruşturmayla ilgili çıkan her haber doğru. Emenike'nin para sayarken görüntüsü var ama yazık zencidir gariban diyip salmış ırççı polisler. Yusuf yusuuuuuf
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...