Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Evet Cem Uzan suçsuz masum bi adamdı, dolandırıcılıkla falan alakası yoktu hükümet harcadı adamı.
Aziz Yıldırım'da şike falan yapmadı yine hükümet harcıyor onu da.
Gargamel aslında şirinleri yemek yapmak istemiyor.
Noel Baba bana bu yıl başında ne getirir acaba?
Bir gün bi vampir gelse beni ısırsa da bende vampir olsam.
Sayısal loto bidahaki sefer bana çıkıcak.
Sayısal lotoyu hükümet kendi adamlarına çıkartıyor.
Winter is coming.
oh wait...
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

EricCantona said:

Şike hep suçtu arkadaşım asıl senin beyninin almadığı bu.
Sizin söylediğiniz her bi bok dedikodu.
Bak altını çizerek falan yazıyorum anla diye,yapmıştır yapmamıştır bilemem diyorum. Yapmadı demiyorum ama sen de yaptı diyemezsin eğer Haluk Ulusoy baban falan değilse.
Diğer tarafta bir federasyon başkanı şüpheli olarak ifade verilmeye çağrılıyor.
Sen hala biri diğerinden daha şüpheli diyosan çık bi oksijen falan al.

Ya arkadaşım 14 nisanda yürürlüğe girdi. TFF'den bahsetmiyorum. Zaten TFF kendi bu kadar kapsamlı araştıramazdı. Ve bu yüzdendirki bu ülkede 100 yıldır şikeler bulunamıyordu.

300 sayfadır cahil cahil konuşuyorsun baydın yav

Kuyruk acısı kötü şey, gerçekten bu kadar kör etmemeli renkler insanı.
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

abi bilmiyorum,paranın sahibi kim olursa olsun klüplerin başına geçebilmeli.bu yüzden ingilizleri örnek gösterdim. adamlar bakmadı arapmış bilmem neymiş.paran varmı? dediler var reiz dedi satıverdiler.

kütür kütür aldı herkes arap başgan da

Böyle aradan 3-5 sayfa geçtikçe "millet unutmuştur haksız çıktığımı" diye başa mı saracaksın bandı? Evet diyorsan kendimi yormayayım.

Maksimum 2 sene sonra kulüpler kulüpçe kazandıkları paradan fazlasını harcayamayacaklar. Başkan cebinden para koyamayacak. Buna da Platini'nin Finansal Fair Play projesi deniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam işte fenerliler bilek hakkı ile aldıklarına inansınlar, haberleri duruşmayı felan seyretmesinler.

Diğer kalanlarda şike işte kanıtlarıda ortada hapse bile girdiler diye mantık kursun olsun bitsin.

Hala fanatik tipler çıkıp bu kadar olaylar vs'den sonra şike yokki yahu biz bilek hakkıyla çatır çatır aldık demiyorlarmı resmen karikatürsünüz.
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

abi bilmiyorum,paranın sahibi kim olursa olsun klüplerin başına geçebilmeli.bu yüzden ingilizleri örnek gösterdim. adamlar bakmadı arapmış bilmem neymiş.paran varmı? dediler var reiz dedi satıverdiler.

kütür kütür aldı herkes arap başgan da

1. Turkiye'de arap seyhi kıvamında bir zengin yok.
2. Araplar kulup baskanı olmuyor, kulubu komple satın alıyor. Fenerbahce satılık mı?
3. Kulup baskanları kendi ceplerinden para vermiyor. Kulubun parası neyse o harcanıyor. Zaten fakir kulup baskanı yok Turkiye'de, ama fakir takım var.
Sosyal ağlarda paylaş

son 50 sayfada fener %80 küme düştü , korcanın sozlesmesi fes edilmis , biz bu ne lan satılmıs kaleci derken COKOMEMEZLIK deniyordu , cekmisler altına araba falan enselenmis sonra , sekib parmaklıklar arkasında , aziz bey gidici , arkasokak topige geri dondu biraz sacmaladı sonra iyice sacmaladı , mokoko gözlerimizi yaşartıcak yorumlar yaptı , fistan aslan gibi kükrüyordu kendisi hala kayıp , zegna bi gulucuk attı kaçtı durumun farkında , immature bir kac tip var garip yorum yapan , masq hala muhtar haberleri getiriyor falan , yazarlar heri yi bekliyor gs baslıgına yazmıs buraya cagırdık , epic wot gelebilir , bacyo formunda gene fake spoiler yedirdi bi kac sayfa once , forumun yeni trendini yarattı falan filan
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Hala fanatik tipler çıkıp bu kadar olaylar vs'den sonra şike yokki yahu biz bilek hakkıyla çatır çatır aldık demiyorlarmı resmen karikatürsünüz.

Fanatik ve karikatür olan sensin abi aslında. O lafı edenler futbolcular ve teknik heyet, kendilerinin ve yönetimin büyük çoğunluğunun bu olaylardan haberi olmadığı için de böyle bir tepki vermeleri normal.

Taraftar kesimi içinse bence TFF'nin kararına kadar suçlu diyen de, suçsuz diyen de hatalı. Beklemekten başka yol yok.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Buddha said:

EricCantona said:

Şike hep suçtu arkadaşım asıl senin beyninin almadığı bu.
Sizin söylediğiniz her bi bok dedikodu.
Bak altını çizerek falan yazıyorum anla diye,yapmıştır yapmamıştır bilemem diyorum. Yapmadı demiyorum ama sen de yaptı diyemezsin eğer Haluk Ulusoy baban falan değilse.
Diğer tarafta bir federasyon başkanı şüpheli olarak ifade verilmeye çağrılıyor.
Sen hala biri diğerinden daha şüpheli diyosan çık bi oksijen falan al.

Ya arkadaşım 14 nisanda yürürlüğe girdi. TFF'den bahsetmiyorum. Zaten TFF kendi bu kadar kapsamlı araştıramazdı. Ve bu yüzdendirki bu ülkede 100 yıldır şikeler bulunamıyordu.

300 sayfadır cahil cahil konuşuyorsun baydın yav

Kuyruk acısı kötü şey, gerçekten bu kadar kör etmemeli renkler insanı.

Yahu ezilen sizin takım Haluk Ulusoy'u anlamsızca savunan sen. Bilmeden bir tarafından sallayan ve gerçeğe saçma bir tepki veren sen. Şakamısın abi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Darksun said:

Fanatik ve karikatür olan sensin abi aslında. O lafı edenler futbolcular ve teknik heyet, kendilerinin ve yönetimin büyük çoğunluğunun bu olaylardan haberi olmadığı için de böyle bir tepki vermeleri normal.

Taraftar kesimi içinse bence TFF'nin kararına kadar suçlu diyen de, suçsuz diyen de hatalı. Beklemekten başka yol yok.

bu konuda bacyoya katılıyorum , kisisel fikrim atıyorum alex mesela sahada kıcını yırtarken bunlardan haberi yoktu , adam elinden geleni yapmıs ruhunu sahaya koymus , iste durumun en vahim kısmıda bu , eger bu olaylar tamamen dogruysa , sahada senin icin ter doken insanların bile ekmegiyle oynanmıs. kelimeler kifayetsiz kalıyor
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Yahu durduk yere konuyu Haluk Ulusoy'a getiren sen degil misin? Ne alakası var simdi bu olayla? Kimsenin savundugu falan da yok kendine kendine gaza geldin.

Durduk yere değil alıntıladığım Catzee mesajına bakarsan görürsün konu nerden geldi. Bu ne saldırıdır bilmeden. Hem Haluk Ulusoy'u sebebi netzatende hemde yasa hakkında bir tarafından sallayan adamı sırf Haluk'u savunuyor diye. İlk mesaja bakarsan anlarsın belki yada ilk mesajın tamamını okursanç. Hani Haluk gördüğünüz gibi saldırıyorsunuz ya ondan diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten anlamıyosun galiba. Basmıyor mu anlamadım ki.
Sen diyosun ki Türk futbolundaki en şüpheli adam eski TFF başkanı Haluk Ulusoy.
Ben de diyorum ki şuan şüpheli olarak ifade verilmeye çağrılmış bi eski TFF başkanı varken Haluk Ulusoy'u işin içine karıştırmak kadar saçma bişey yok.

Şikeden yakalanmış içeri atılmış adamlar varken tutup da geçmişte şu oldu bu oldu diyerek onlarla karşılaştırmak kadar saçma bişey yok.
Bununla karşılaştırılabilicek hiç bir olay yok, hiç bir zaman bu kadar büyük bir dava olmadı,bu kadar çok kanıt olduğu da söylenmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

LathspeLL said:

Ohh sonunda...

Ara ara takip ettim konuyu ama şu FB nefreti nasıl saçmalatmış şurda, şaşırmadım tabi.

Öncelikle Aykut Kocaman'ın ve Alex'in söylediklerini katılıyorum. Fenerbahçe savaşarak aldı bu sezonu. Yani takımların FB karşısında birleştiğini oyunlarından görüyorsunuz zaten. Son maçta adamlar bizi yenmek için son saniyeye kadar saldırdı, terler döktük resmen.

Aykut Kocaman'ın dediği gibi "karşı takımın kalecisi son dakkada gol atmaya bizim sahadaydı, 2. kalecinin ayakkabısı sahadaydı." Böyle bir tablo var ya ortada.

şunu neye dayanarak söylüyosun peki? aziz yıldırım suçlu bulunsa da böylemidir olay?

Bu lafımın arkasındayım ben. İzlerken bizzat gördüm adamların ölümüne saldırdığını, gol kaçırınca sinirlendiğini.

Abi bariz üstün olduğumuz, enteresan maç olarak ben geçen sene şampiyonluk için oynadığımız Trabzon maçıdır. Yani adamlar "alda at" şeklinde oynamasına rağmen atamayıp kaptırdık şampiyonluğu. Orda Trabzon bildiğin yattı bence. Ama diğer maçlara baktım, bariz millet FB şambiyon olmasında kim olursa olsun diye oynadı.
Sosyal ağlarda paylaş

RaidenXelRu said:

bu konuda bacyoya katılıyorum , kisisel fikrim atıyorum alex mesela sahada kıcını yırtarken bunlardan haberi yoktu , adam elinden geleni yapmıs ruhunu sahaya koymus , iste durumun en vahim kısmıda bu , eger bu olaylar tamamen dogruysa , sahada senin icin ter doken insanların bile ekmegiyle oynanmıs. kelimeler kifayetsiz kalıyor

e iddialar doğruysa demek alex kıçını istediği kadar yırtsa şampiyon olamıycakmış. hatta belki bu kadar iyi de oynayıp, bu kadar çok gol de atamıycaktı. şikeciler sayesinde hiçbirini bilemiyoruz şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

nileppezdel said:

312'deyim okuya okuya geliyorum da söylemeden edemeyeceğim ntvspor'daki bayan avukat ağladı ağlayacak lan ne fanatik fenerliymiş arkadaş.

Dediği şeyler yanlış değil ki abi, TFF kafasına göre düşürür de gerçek yargı organları suçsuz bulursa telafisi yok, diğer türlüsünün telafisi var gene alırlar şampiyonluğu elinden diyor, ki durum böyle zaten. Tek problem Avrupa'ya gidecek takımlar konusu burada.

Kadın GS Üniversitesi hukukçusu bu arada :p

abi hala geriden geliyorum da suçun net kanıtı varsa TFF bağımsız bir kurum olarak düşürür. Kadın biraz haklı da biz de haklıyız. Sizin yöneticileriniz şike suçuyla içerdeyken, nasıl lige başlamanıza izin veririz? ahah öyle lig başlasa düşünemiyorum her maç savaş çıkar
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Gerçekten anlamıyosun galiba. Basmıyor mu anlamadım ki.
Sen diyosun ki Türk futbolundaki en şüpheli adam eski TFF başkanı Haluk Ulusoy.
Ben de diyorum ki şuan şüpheli olarak ifade verilmeye çağrılmış bi eski TFF başkanı varken Haluk Ulusoy'u işin içine karıştırmak kadar saçma bişey yok.

Şikeden yakalanmış içeri atılmış adamlar varken tutup da geçmişte şu oldu bu oldu diyerek onlarla karşılaştırmak kadar saçma bişey yok.
Bununla karşılaştırılabilicek hiç bir olay yok, hiç bir zaman bu kadar büyük bir dava olmadı,bu kadar çok kanıt olduğu da söylenmedi.

Bende diyorum ki şike kanuna 14 nisanda girdi. Şimdi sen bana sende bende diyorum ki diyeceksen ikimizde susalım lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...