tinu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 baggio gibi fenerliye helal olsun.. bu azize tapanlar muhtemelen yaşları küçük aziz den öncesini bilmiyorlar, koskoca fenerbahçe azizle fenerbahçe olmadı, neymiş tesisleşmiş yatırım yapmış felan , akp de çok güzel yatırımlar yapıyor yollar yapıyor ulaşım süper ama baktığında arka planda ülkenin içine sıçıyor aynı mantık işte, ön planda çok güzel görünüyor size ama arka planda aziz türkiyede fener düşmanlığını yaratan , büyük egosu ile tehtilerle rakiplerini aşağılamalarıyla, türk futbolonun en büyük mikrobu oldu, bunu biz bu olaylar olmadan önce de söylüyorduk o zamanlarda çekemiyorsunuz diyordu bu azize tapanlar, hiç düşünmüyorlar bu fener aziz olmadan öncede şampiyon oluyordu aziz olmadan öncede en zengin kuluptu o zamanlar niye düşman değildikde şimdi düşmanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 fenerbahçeden hiç beklemezdim böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Baggio said: Bu ve bunun gibi 499.999 tane daha yeto olduğu sürece Ziya Kaptan, ben vs. Aziz gitsin desek nolur. En kötü ihtimalle istifa edip "ay çok istediniz canıms" diye geri gelir üçüncü kez. ben seviyorum aziz yıldırımı, tekrar başkan olursa da sevinirim. bir sürü hizmet verdi adam, çok şey değiştirdi fenerbahçe'de, örnek oldu bir çok kişiye, bir çok klube, bir tane hata yaptı diye de hepsini unutacak kadar nankör hissetmiyorum kendimi. bu yüzden yeto mu oluyorum ben de şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 1 tanecik hata canım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aziz yıldırım koşarak uzaklaşmalı kulupten. yeterince içine etti fenerbahçe isminin. ben artık fenerbahçe başkanı aziz yıldırım tamlamasını duymak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Catzee said: Baggio said: Bu ve bunun gibi 499.999 tane daha yeto olduğu sürece Ziya Kaptan, ben vs. Aziz gitsin desek nolur. En kötü ihtimalle istifa edip "ay çok istediniz canıms" diye geri gelir üçüncü kez. ben seviyorum aziz yıldırımı, tekrar başkan olursa da sevinirim. bir sürü hizmet verdi adam, çok şey değiştirdi fenerbahçe'de, örnek oldu bir çok kişiye, bir çok klube, bir tane hata yaptı diye de hepsini unutacak kadar nankör hissetmiyorum kendimi. bu yüzden yeto mu oluyorum ben de şimdi ? Son maçta 2 şampiyonluk kaybedildiğinde, hatta birinde anons rezaleti olduğunda kimse Aziz'in istifasını istedi mi? Nankörlük bu olurdu örneğin, bir başarısızlıkta tüm başarıları silmek falan. Bu başarısızlık değil, şike. Şu geldiğimiz durumda ise, Fenerbahçe'yi ortalama bir taraftar kadar seviyorsa, sevdiği şeye daha fazla laf gelmesin kendisi yüzünden diye kendisi gider. Gitmiyorsa kendi prestijinin derdindedir ve kulübe ne olduğu umrunda değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Valla bence Aziz Yıldırım uzun bi süre koşarak uzaklaşma fiilini yerine getiremeyecek. Malum 3 metreye 3 metre hapishane hücresinde öyle koşucak falan yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Baggio said: Şampiyonluk kaybedildiğinde kimse Aziz'in istifasını istedi mi? Ar yu pileyır bile dendi. İstifa ne kelime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 genel olarak maçı stadyumda izleyen taraftarlar aziz yıldırım'ı hiç sevmiyor ama stadla filan alakası olmayanlar tapıyor aziz yıldırım'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 mokoko bile bunu dedi ya bütün bakış açım değişti ona karşı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 toggie said: Baggio said: Şampiyonluk kaybedildiğinde kimse Aziz'in istifasını istedi mi? Ar yu pileyır bile dendi. İstifa ne kelime. Bir iki gün olur abi o hırsla, kimse böyle ciddi bir beklentiye girmedi ama. Bu sefer ben çok ciddi şekilde bekliyorum istifasını da, şu topiğe bakınca sanırım baya azınlıkmışım o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ben öyle düşünmüyorum baggio, umarım aklanır ve klubun başında kalmaya devam eder. diyelim suçlu bulundu, gayet geçerli bir delil kamuoyuna sunulmadığı sürece de pek inanmam. zaten güvenilir değil bu ülkede adalet sistemi bence. o zamanda klubun başkanı olarak kalırsa sorun yok benim için. gerçekten deliller varsa ve görürsem o zaman isterim istifasını ama yine de hakkında nefretle konuşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Abi istifa etmese ne olacak, adam girecek hapse. Kurtulacagını sanmıyorum ben. Bu saatten sonra Aziz Yıldırım'ın baskan kalma sansı %1 milyondan az. Sampiyon olamayınca hep istifası istendi Aziz'in. Hatta tribun gruplarından biri SEFA REİİİZ nedeniyle cook uzun suredir hep akıllarına geldikce istiyor istifasını. Takım iyi giderken kimsenin sesi cıkmıyor tabi. Ama gecen sezonun basında istifasını istemeyen yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Aziz Başkan gibi büyük ve simge bir isim giderse Fenerbahçe sıradanlaşır. galatasaray beşiktaş gibi üç büyüklerden biri olarak anılır. En Büyük Fenerbahçe mottosu yıkılır. "Aziz Başkan" ismi tıpkı Atatürk deyince akla gelen ilkeli, heyecanlı ve çalışkan Türkiye Cumhuriyeti kurucu nüfusu gibi; heyecanlı, aristokrat, Fenerbahçe Cumhuriyeti vatandaşı, Kadıköy camiasıyla özdeşleşmiş, maç öncesi Bağdat Caddesi, Todori, Kalamış, Kadıköy gibi hac merkezlerine sahip diğer kulüp taraftar ve camialarından farklı bir kitleyi ifade etmektedir. sonuçta nesiller ve dönemler içinde barındırdıkları büyük isimlerle anılır. Atatürk örneğini bunun için verdim. o büyük isim Ulu Önder'in çağrıştırdıklarının benzerini Aziz Başkan bizim neslimiz için çağrıştırmakta. o yüzden Aziz Başkan şikeden dolayı kesin olarak hükümlü olmadıkça sonuna kadar hep destek tam destek Aziz Başkan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi aziz'in eşkal tespit fotolari koyuldu mu :D koyulmadysa koycam cok iyi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Arkasokak said: Aziz Başkan Atatürk http://www.youtube.com/watch?v=f8JpbXOZ8Nw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Söylenenlerin yarısı bile doğruysa gerek kalmıyacak zaten istifaya falan merak etme Baggio. Yüz yıllık klübü şu hallere düşüren başkanın arkasında durmak zaten normal bir insanın yapabiliceği bişey değil baya crt kafasında falan olmak lazım. Keşke 30 puanla ucu ucuna kümede kalsaydı da şu durumlara düşmeseydi Fenerbahçe. Ama o kadar can sıktılar,o kadar insanın sinirlerini bozdular ki şuan o takımın küme düşmesi anca tatmin eder insanları. Belki diğer takımlar da yapmışlardır daha önce,yada yapmamışlardır bunu bilemiyorum sonuçta kanıt falan yok bu seferki gibi... Ama gün bugündür yakaladıkları herkesi,her takımı en ağır şekilde cezalandırmalılar ki bir daha birisi böyle bişeye kalktığında 3 kere düşünmeli, teklifi alan futbolcu yok hocam diyip kaçmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ben istemedim istifasını toggie :) şu üstteki arkadaş gibi put yapmadım adamı ama seviyorum yani, iyi işler yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Arkasokak said: Aziz Başkan gibi büyük ve simge bir isim giderse Fenerbahçe sıradanlaşır. galatasaray beşiktaş gibi üç büyüklerden biri olarak anılır. En Büyük Fenerbahçe mottosu yıkılır. "Aziz Başkan" ismi tıpkı Atatürk deyince akla gelen ilkeli, heyecanlı ve çalışkan Türkiye Cumhuriyeti kurucu nüfusu gibi; heyecanlı, aristokrat, Fenerbahçe Cumhuriyeti vatandaşı, Kadıköy camiasıyla özdeşleşmiş, maç öncesi Bağdat Caddesi, Todori, Kalamış, Kadıköy gibi hac merkezlerine sahip diğer kulüp taraftar ve camialarından farklı bir kitleyi ifade etmektedir. sonuçta nesiller ve dönemler içinde barındırdıkları büyük isimlerle anılır. Atatürk örneğini bunun için verdim. o büyük isim Ulu Önder'in çağrıştırdıklarının benzerini Aziz Başkan bizim neslimiz için çağrıştırmakta. o yüzden Aziz Başkan şikeden dolayı kesin olarak hükümlü olmadıkça sonuna kadar hep destek tam destek Aziz Başkan diyorum. kalk geldik geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 toggie said: Baggio said: Şampiyonluk kaybedildiğinde kimse Aziz'in istifasını istedi mi? Ar yu pileyır bile dendi. İstifa ne kelime. trabzon maçında şampiyonluk kaçtığında ben oturup ağlarken stadı yakanlar vardı ama hiç kimsenin ağzında Aziz Başkan bıraksın lafı yoktu. hatta 17 kardeş susacaksa, daum gidecekse iyi ki şampiyonluk kaçtı bile deniyordu. ama Aziz Başkan'a ve ekibine sonsuz güven vardı. daha da güçlü bu travmadan çıkacağımıza inanıyorduk ki öyle de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 şimdi biraz araştırdım -30 puan muhabbetini. -30 puan olucaksa o sezon dusmemeye oynicaz demektir. onceki senelere bakıldığında bjk 71le bursa 75le şampiyon olmuş. 70 puan civarı şampiyonluk yarışı demek demekki. bjk 71le şampiyon olurken konya 38le dusmus 16. olarak. bursa 75le şampiyon olduğunda diyarbakır 27le dusmus 16. olarak ama 18. ankaraspor 0 puan. o yuzden 15.ye bakıyorum 38 puanla sivas ligde kalmıs ama ankaraspor olmasa o dusucek 16. olarak. demekki 70 puan civarı şampiyonluk yolu, 40 puanda kesin ligde kalma diyebilirz. demekki -30 puanla başladığımız sezonda ligde kalabilmek için şampiyonluk sezonu geçirmemiz gerekiyo. hakkaten baya zevkli olur -30 puan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 EricCantona said: Keşke 30 puanla ucu ucuna kümede kalsaydı da şu durumlara düşmeseydi Fenerbahçe. Bu da böyle yani ayrıca, başarısızlıkla küme düşülse bile bu kadar istifasını istemeyebilirdim duruma göre, ama böylesi kabul edilebilir değil abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Arkasokak said: Aziz Başkan gibi büyük ve simge bir isim giderse Fenerbahçe sıradanlaşır. galatasaray beşiktaş gibi üç büyüklerden biri olarak anılır. En Büyük Fenerbahçe mottosu yıkılır. "Aziz Başkan" ismi tıpkı Atatürk deyince akla gelen ilkeli, heyecanlı ve çalışkan Türkiye Cumhuriyeti kurucu nüfusu gibi; heyecanlı, aristokrat, Fenerbahçe Cumhuriyeti vatandaşı, Kadıköy camiasıyla özdeşleşmiş, maç öncesi Bağdat Caddesi, Todori, Kalamış, Kadıköy gibi hac merkezlerine sahip diğer kulüp taraftar ve camialarından farklı bir kitleyi ifade etmektedir. sonuçta nesiller ve dönemler içinde barındırdıkları büyük isimlerle anılır. Atatürk örneğini bunun için verdim. o büyük isim Ulu Önder'in çağrıştırdıklarının benzerini Aziz Başkan bizim neslimiz için çağrıştırmakta. o yüzden Aziz Başkan şikeden dolayı kesin olarak hükümlü olmadıkça sonuna kadar hep destek tam destek Aziz Başkan diyorum. Aziz Yıldırım ve Mustafa Kemal Atatürk'ü aynı cümlede kullanan bu adamı yoğun tahrikten banlamalı bence adminler. Gerçekten ağzıma geleni saymamak için zor tutuyorum şuan kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Arkada kalmış, bu sayfada da olsun. Arkasokak said: Aziz Başkan Atatürk http://www.youtube.com/watch?v=f8JpbXOZ8Nw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 lütfen banlayın şu adamı. cidden rica ediyorum banlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar