Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Kararı bekleyemeyip yatmıştım, sabah kalktım ki İlhan, Mecnun ve Korcan (Şekip irrelevant gibi duruyor, adamdan saymıyorum) tutuklu yargılanacakmış. Olayın başından beri eşit şanslar verdiğim düşer/düşmez konusunda artık Fenerbahçe %75 düşecek şeklinde şekilleniyor fikrim, Aziz de tutuklu yargılanırsa %95 yaparız onu.

Bank Asya değil amatör kümeye de düşse destekleriz takımı, ama Aziz ve ekibi aklansalar bile bütün bu işleri bırakıp bir daha FB camiasının gözüne gözükmemeli. Bu tür işlere karışan 3-5 yönetici gerekli yargısal süreçlere girip, takım küme düşürüldükten ve yönetim temizlendikten sonra, sırf kuyruk acısından hala "şikeci FB" diyen de ya çocuktur ya beyinsizdir zaten, pek sallayacağımı sanmam.

Pazar günü caddede toplanması planlanan taraftar kulübe destek için toplanıyorsa ne ala. Yok eğer Aziz için bağıracaklarsa hepsinin Allah belasını versin, verecekleri desteğe sıçayım. Bu kafada olanlar açsın Ziya Kaptan'ın konuşmasını izlesin, Masq vermiş arkalarda.

Tarih bunu da yazar!

Arkasokak rekora koşan konuda ilk defa bir paragrafta %80 doğru bir şey yazdı arkadaşlar, ayrı topikte açıp sticky falan yapsak bunu.
Arkasokak said:

hala suç kesinmiş gibi konuşmalar var. Aziz Başkan yarın öbür gün aklanıp çıkarsa, hah yine şaibe vs. ülkede adalet yok ağlamaları başlar.

@pelin

nileppezdel said:

yönetmelik belliyken öyle bir şey yapamazlar ki.

Abi şunu diyip duruyorsun heralde en az 35 sefer demişsindir topikte, sıkıldım lan artık :p Tamam şike olayları ile FB'nin bağlantısını sunan bir delil varsa dediğin doğru da, adam gibi delil yoksa "hiç ceza vermeden de olmayacak" gibi salak bir mantık yürütüp başka bir maddeden ceza uydurabilirler, ya da direk "deliller azmış düşüremeyiz ya" diye korkup ellemeyebilirler. Kağıt üzerinde ve mantık olarak dediğinin doğru olduğunu hepimiz biliyoruz tamam da, burası Türkiye işte, saçma sapan şeyler olabiliyor.

@Spark

Sparkcaster said:

hahaha ya şike yapılmadığını sanıyor olamaz banu yelkovan o kadar saf bir insan olmamalı

Ne kafası abi bu :p "Biz kanırta kanırta aldık sanıyoruz meğer arkadan 2-3 tane kalantor şike çevirmişler" özlü bir yazı yazmış kadın, nerede demiş şike yok diye.

@tafir

tafircan said:

FB kombine biletlerinin, diger kuluplerden once satisa cikmasinin nedeni acaba boyle bir olayin patlak verecegini bildikleri icin biran evvel satis yapmak miydi?

Hayır, her sene bu zamanlarda olur kombine işleri. Önce eski hak sahiplerine yenileme şansı verilir, sonra yenileri satışa açılır falan.

@Rew

Rewendor said:

düşmesine gerek yok, ceza verilmese bile farketmez, şike olduğu sabitlensin (ki sabit zaten) fenerin tüm şanı şöhreti haysiyeti ve şerefi silinip gidecek zaten, hiç kimse bi daha ciddiye almayacak, o bile yeter.

Hepiniz no-lifersınız, bana aynı şeyi 10. defa anlattırma kültürünüz var. Şike olduğu emniyete göre sabit, yargıya göre değil. O şike olan maçlarda FB yöneticilerinin parmağı olup olmadığı da sabit değil ve FB aklanırsa yokmuş demektir. Dolayısıyla "ohoo dava bitse de biz işimize geleni hatırlayacağız" olmuyor, en azından sana ve senin kafanda bildiğim insanlara yakışmıyor. Adalet değil, rakibe kötülük arayışı bu demek.

@cava

http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10512_B_10056_b.jpg

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması:

Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil.

Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim.

Ünal Aysal
Başkan
Galatasaray Spor Kulübü

Sosyal ağlarda paylaş

iksmen said:

Marty said:

Arkasokak said:
..

aziz aklansa bile biraksin lutfen fenerbahceyi. takim fanatikliginin ustune bir de aziz fanatikligi baslamis.

senin bu saçma postların cidden gözüme çarpıo

sende hoşlanmadıgım birşey var.

1) Klübe onlarca iyiliik yapmış, yatırım yapmış, tesis cart curt yenilik getirmiş, futbol terörünü önlemiş, kongredeki gruplaşmayı önlemiş bi adamı sevmemek nie? severim nedemek aziz fanatikligi başlamış 100 yıldır acık klüp hiç kimsenin yapmadıgı şeyleri buı adam yaptı. Bırakta seveyim dimi.

2) Aziz aklansa bile bırakın fenerbahçeyi bu ülkenin adaletine güvenim yok demekle eşittir. Mahkeme suçlu bulmamış sen kimsin suçlu buluyorsun ? sana polis mi zuhaha

3) Bizi fenerbahçede sevgisinden birtek ölüm ayırır.

1.adami sevip sevmemekle alakasi yok. yatirim yapmis ona da lafim yok. hakkaten cok iyi de yatirim yapti.
benim dedigim aziz fanatikliigine.

2.aziz aklansa bile biraksin demek ulkenin adaletine guvenim yokla alakasi yok. (ha ulkenin adaletine guvenim var mi diye sorarsan cevabim yok. ama o baska konu.)

soyle duzelteyim orayi, aziz yeni dogmus bir bebek kadar masumsa bile biraksin fenerbahceyi artik.

3. ben de fenerliyim ama her tur sike, cirkeflik, cirkinlik beni ayiriyo.

ayrica sacma geliyosa bir daha okumadan gecersin, sana kendimi begendiremedigim icin de cok uzuluyorum sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Kararı bekleyemeyip yatmıştım, sabah kalktım ki İlhan, Mecnun ve Korcan (Şekip irrelevant gibi duruyor, adamdan saymıyorum) tutuklu yargılanacakmış. Olayın başından beri eşit şanslar verdiğim düşer/düşmez konusunda artık Fenerbahçe %75 düşecek şeklinde şekilleniyor fikrim, Aziz de tutuklu yargılanırsa %95 yaparız onu.

Bank Asya değil amatör kümeye de düşse destekleriz takımı, ama Aziz ve ekibi aklansalar bile bütün bu işleri bırakıp bir daha FB camiasının gözüne gözükmemeli. Bu tür işlere karışan 3-5 yönetici gerekli yargısal süreçlere girip, takım küme düşürüldükten ve yönetim temizlendikten sonra, sırf kuyruk acısından hala "şikeci FB" diyen de ya çocuktur ya beyinsizdir zaten, pek sallayacağımı sanmam.

Pazar günü caddede toplanması planlanan taraftar kulübe destek için toplanıyorsa ne ala. Yok eğer Aziz için bağıracaklarsa hepsinin Allah belasını versin, verecekleri desteğe sıçayım. Bu kafada olanlar açsın Ziya Kaptan'ın konuşmasını izlesin, Masq vermiş arkalarda.

.
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçelilerin de aziz yıldırıma cephe almasına cidden bir anlam veremiyorum ben. adam aklanacak belki ama aziz bir daha klube uğramasın diyorsunuz. suçlu bile çıksa, sanki böyle çok şaşırmış gibi "aa şike yapmış terbiyesiz!" modunda gezmenin anlamını açıklar mısınız bana lütfen ya ? sanki bilmiyordunuz, ya da düzelteyim sanki hiç aklınızdan geçmedi, eski başkanların sırf böyle bir operasyon patlak vermedi diye tertemiz olduğunu mu düşünüyorsunuz mesela ? ya da aynı şeyi gs lilere bjk lilere de sorabilirim. yani eski başkanlarınızın, yönetimlerinizin %100 tertemiz olduğunu düşünen var mı ki sırf operasyon yapılmadı olay sadece söylentide kaldı diye. türkiye deki futbol bu şekilde kim bilir kaç yıldır. o yüzden "aziz fanatikliği yapmayın" falan çok saçma laflar bence. aziz yıldırım sonuçta bir sürü emek verdi, stad yapıldığında, stadın ne kadar güzel olduğu haber yapıldığında gayet gururlanmadınız mı ? ya da basketbol takımının yeni inşaatının resimleri çıktığında diğer takım taraftarlarının bile ne kadar beğendiğini gördüğünüzde böyle içiniz bir garip olmadı, kim yaptı bunları, kim kazandırdı ? başkan kimdi ? aziz yıldırım. adamın bir tane kocaman eksisi oldu/olacak belki de ama bu adamın bir sürü de artısı var arkadaş, ne bu nefret ya ?

tldr okumayın uzunsa banane ya :P
Sosyal ağlarda paylaş

iksmen said:

Marty said:

aziz aklansa bile biraksin lutfen fenerbahceyi. takim fanatikliginin ustune bir de aziz fanatikligi baslamis.

senin bu saçma postların cidden gözüme çarpıo

sende hoşlanmadıgım birşey var.

1) Klübe onlarca iyiliik yapmış, yatırım yapmış, tesis cart curt yenilik getirmiş, futbol terörünü önlemiş, kongredeki gruplaşmayı önlemiş bi adamı sevmemek nie? severim nedemek aziz fanatikligi başlamış 100 yıldır acık klüp hiç kimsenin yapmadıgı şeyleri buı adam yaptı. Bırakta seveyim dimi.

2) Aziz aklansa bile bırakın fenerbahçeyi bu ülkenin adaletine güvenim yok demekle eşittir. Mahkeme suçlu bulmamış sen kimsin suçlu buluyorsun ? sana polis mi zuhaha

3) Bizi fenerbahçede sevgisinden birtek ölüm ayırır.

İsterse 50 sene başkan kalsın, cebinden 800 milyon dolar bağışlasın. Benzer şekilde, isterse çabaları yetersiz kaldığından bir iki şampiyonluk kaybedelim.

Fakat gelip sırf bu şampiyonluk değil, komple kulübün adına bu kadar büyük bir leke sürecek kadar haysiyetsizlik yaptıysa, o adam Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ünvanına layık değildir. "Çıksa bile bıraksın" ifadesi de kulübün ismine yeterince leke getirmesinden kaynaklanıyor. Düşerse zaten hak mahrumiyeti falan alacağından istemese de gidecek, biz gerek kalmasa da gitsin diyoruz.

Kendi verdiğin üçüncü maddeyle birinci madde çelişiyor yani özetle. Benim için Fenerbahçe sevgisi, herhangi bir adamın sevgisinden önce gelir, başkanı olsun, efsane kaptanı olsun. Zamanı gelen efsane olarak, kutlamalarla uğurlanarak gider; kulübe hata yapan da ışık hızıyla gider. Kulüp bakidir.

O "klüp" değil, kulüp bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

eski baskanlarda da vardir, diger takimlarda da vardir ayni pislikler ona bisey demedim. ama bu aziz yildirimi masum yapmiyo.

bir de benim dedigim tamamen sikeden bagimsiz olarak, zaten ortada bi aziz yildirim fanatikligi vardi. simdi bukadar sike iddialarina ragmen hala aziz baskan aziz baskan diye adamin pesinden kosuldugunu gorunce tiksindim acikcasi.

yatirimlar yapmis, basketbolda, voleybolda basarilari(insan onlara da supheyle bakiyo simdi) o saglamis vs cok iyi. ama kurtarmiyo yani. adami allah yapmaya gerek yok. hele bu kadar sike olaylarinin ustune hic yok.
Sosyal ağlarda paylaş

iksmen said:

Bir hainin itirafları

Bu ve bunun gibi 499.999 tane daha yeto olduğu sürece Ziya Kaptan, ben vs. Aziz gitsin desek nolur. En kötü ihtimalle istifa edip "ay çok istediniz canıms" diye geri gelir üçüncü kez.

Masq dedim de vaperon yazmış şunu ya:

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=kanalturk&seekTime=07-07-2011%2001:00
Sosyal ağlarda paylaş

iksmen said:

Arkasokak said:

hala suç kesinmiş gibi konuşmalar var. Aziz Başkan yarın öbür gün aklanıp çıkarsa, hah yine şaibe vs. ülkede adalet yok ağlamaları başlar.

fatih terimin galatasaraya dönüşü, Fenerbahçe'nin aydın yönetiminin tasfiye edilişi. fethullah kokan hareketler bunlar. hiç lüzum yok. hep destek tam destek, pazar günü 500 bin Fenerbahçeli Cumhuriyetimiz'in kalbi, Bağdat Caddesi'nde olacağız. imkanı olan Fenerbahçeliler'i ve Fenerbahçe sempatizanlarını bekleriz. Vamos Bien, Aziz Başkan'la sonsuza :)

:)

TFF küme düşme değilde -30 puanı konusmaya baslamıs.

Kanıtların gizlendiği ve federasyonunu acilen bir yaptırımda bulunması yuzunden elleri kolları bağlanmıs.

- puan verilecek fenere büyük ihtimalle.

O zaman görücez elmi yaman bel miyaman

e kusra bakma da - puan da olsa şike şikedir belli yani, normal koşullarda cezası da küme düşürmektir. E durum böyleyken "şike yaptık ama eksi puanla kurtardık biz kazandık ehih" diye konuşmak nasıl bir utanmazlık?
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

kulübe destek için toplanıyor taraftarlar.sabah buluşup, otobüslerle topuk yaylasına gidilcek, akşam bağdat caddesinde yürüyüş yapılcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

iksmen said:

Bir hainin itirafları

Bu ve bunun gibi 499.999 tane daha yeto olduğu sürece Ziya Kaptan, ben vs. Aziz gitsin desek nolur. En kötü ihtimalle istifa edip "ay çok istediniz canıms" diye geri gelir üçüncü kez.

Masq dedim de vaperon yazmış şunu ya:

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=kanalturk&seekTime=07-07-2011%2001:00

ne oldu kim ne dedi. aziz mi bisi söyledi?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...