küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 http://www.facebook.com/tribundergi/posts/223406121032840 şike yapıldğı öne sürülen maçlar Gençlerbirliği-Fenerbahçe 2-4 Kayserispor-Manisaspor 1-2 Fenerbahçe-Konyaspor 2-0 Gençlerbirliği-Trabzonspor 1-2 Eskişehirspor-Fenerbahçe 1-3 Eskişehirspor-Trabzonspor 0-0 Bucaspor-Fenerbahçe 3-5 Fenerbahçe-Büyükşehir Bld. 2-0 Karabükspor-Fenerbahçe 0-1 Sivasspor-Fenerbahçe 3-4 Beşiktaş-Büyükşehir Bld. 2-2 pen (kupa) Bursaspor-Büyükşehir Bld 1-1 Trabzonspor-Bursaspor 1-0 Fenerbahçe-Ankaragücü 6-0 Fenerbahçe-Kayserispor Beşiktaş-Fenerbahçe 2-4 Bank Asya Maçları... Adanaspor-Altay 4-1 Adanaspor-Kartalspor 2-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Sabahtan beri aralıklarla okuyorum şurayı yeni yeni bitmeye başladı. Şu tutuklu yargı olayı işi bayağı ciddiye bindirdi, artık küme düşürürler heralde bi zahmet. Öte yandan ortalık çok sessiz hala, bi gerginlik var. UEFA da bi hamle yapsa da artık banhammerın ucunu gösterse geri adım atmasalar. Öte yandan Cons'un yapmış olduğu kaybettik-bulduk yatak altına saklanmış espirisine güldüğümü (baya baya güldüm hemde, öyle sırıtma falan da değil) itirafe diyorum. Luganoyu alalım diyen GS'li olmuş, kafasını duvarlara vursun lütfen :( Davayı ergenekonla kıyaslayanlar arada bağ kurmaya ya da benzerlik aramaya çalışanlar olsun, onlar da duvara kafa atma işlemine eşlik etsinler :) Khelben said: Büyük Fenerlilerden konuyla ilgili yorum bekliyorum ben, Rıdvan'dır, Ali Şen'dir, çok sessizler hepsi. İksmen de sempatik bir arkadaşmış, daha önce görmediğime üzüldüm. iksmeni muhtemelen daha önce gördünüz, tekrar görebilmeniz için makyaj yapıp gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Gerçek kötüler ne zaman kazansa şike çıkardı ortaya : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yalnız gs li arkadaşı olup ligde kalın lan kümede kalın lan diye makara yapanlar fena durumdadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bjk-Fener mi, maçmı satmışız =P olsa olsa hakemdir yada keşke Ferrari olsa bonservizsiz kurtuluruz direk. Hakem olursa ne yapacaklar acaba, herif UEFA'nın elit hakem listesine girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ben diyeceğimi dedim zaten, federasyon cezayı kesip tescillesin, fenerin tartışma topicini de maç topiclerini de Gerçek Kötüler diye değiştirecem dedim 200 sayfa önce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Rewendor said: Ben diyeceğimi dedim zaten, federasyon cezayı kesip tescillesin, fenerin tartışma topicini de maç topiclerini de Gerçek Kötüler diye değiştirecem dedim 200 sayfa önce :P Fenerbahçe düşmeyip sadece -puan yada şamp. elinen alınırsa hepiniz burdaki ağlayış msglarını elimde şampanyamla okuyup güleceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 simdi federasyon zaman kisitindan dolayi mahkeme kararini beklemeden, emniyetten aldigi bilgilere gore karar vericek, karar FB nin aleyhinde olur ise, FB avrupa kupalarindan men edilecek, belki kume dusucek ... Peki; Federasyonun kararindan sonra mahkeme nasil baski altinda kalmayacak ? nasil FB masummus, federasyon yanlis karar vermis diyecek ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 düşmesine gerek yok, ceza verilmese bile farketmez, şike olduğu sabitlensin (ki sabit zaten) fenerin tüm şanı şöhreti haysiyeti ve şerefi silinip gidecek zaten, hiç kimse bi daha ciddiye almayacak, o bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Öyle bir durumda uefaya kaç mail gider haberin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 vay be parayla şampiyonluk he. ayıptır yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 iksmen said: Fenerbahçe düşmeyip sadece -puan yada şamp. elinen alınırsa hepiniz burdaki ağlayış msglarını elimde şampanyamla okuyup güleceğim hala anlamıyorsun demi, şike ispatlandığı an kurallar gereği küme düşmesi gerekiyor. eğer puan ya da şampiyonlar ligi falan elinden alınırsa o zaman sıkıntı daha ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Rewendor said: düşmesine gerek yok, ceza verilmese bile farketmez, şike olduğu sabitlensin (ki sabit zaten) fenerin tüm şanı şöhreti haysiyeti ve şerefi silinip gidecek zaten, hiç kimse bi daha ciddiye almayacak, o bile yeter. 100 yıllık şan öyle 1 günde siliinip gitmez. Rahat ol o konuda bugun sadece Fenerbahçe başkanlarından birinin yaptıgı bir hata olarak tarihe geçer. Fenerbaheçin tarihini ne sen ne baskası silebilir arkadaşlar bosuna ugrasmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ya şimdi şöyle bir şey okudum. Trajikomik ya. 15 gün önce görevden ayrılan futbol federasyonu başkanı menajerlik sınavı sonucunu konuşuyor federasyondan başka bir yetkili ile... "Sınav sonuçlarının açıklandığı 2 Mayıs günü Özgener ve Federasyon'un Hukuk İşleri'nden sorumlu yöneticisi Yunus Egemenoğlu arasında şu konuşmalar geçiyor: MÖ: Kaç kişi geçti baba sınavı? YE: 38 tane geçen var 118 başvuru... Şimdi önce en son söyleyeceğimi söyleyeyim bu 38 kişiden 37 kişinin sınavı gerçekten hakkıyla başardığı konusunda herkes de bi ortak kanaat oluştu... Olgun Peker hariç... YE: Haldun hep etraflarda dolaşıyor ne olacak bunlar işte Olgun Peker giriyor... Benim bildiğim Olgun Peker bu soruları alır. Siz istediğiniz kadar (uğraşın) Bu arada Haldun pe... konuşuyor falan... Hiç yaklaştırmıyoruz. Sadece Ömer ve Levent'e teslim edildi sorular... Şimdi telefon açtılar 35'e gelmişler... Olgun Peker'in sınav kağıdını açıyorlar. En çok merak edilenlerden biri... Haldun devamlı geliyor. Soruların evrak kayıt bölümünden dışarıya uçtuğu... MÖ: Tamam abi iptal et... O FİFA da kalıbını s...m ben abi... Mahmut Özgener'in "iptal et" talimatı üzerine menajerlik sınavı 12 Nisan Nisan tarihinde TFF'den yapılan resmi açıklamayla iptal edildi. " Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18194037.asp?gid=381 Bilgi: Sınavı geçmek için 20 sorunun 15'ini doğru cevaplamak gerekiyormuş.Soruların 15'ini doğrudan FİFA yolluyormuş,5'ini bizim federasyon ayarlıyormuş. 118 kişi girmiş sınava,Olgun Peker dahil 38 kişi kazanabilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 zaten ayıp olan o 100 yıllık şanlı takımın şike denen aciz bir şeye başvurması. wcg finalinde map hack açmak resmen bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Tarihi silinmez, şikeci fener dünya durdukça böyle hatırlanacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 iksmen said: 100 yıllık şan öyle 1 günde siliinip gitmez. Rahat ol o konuda bugun sadece Fenerbahçe başkanlarından birinin yaptıgı bir hata olarak tarihe geçer. Fenerbaheçin tarihini ne sen ne baskası silebilir arkadaşlar bosuna ugrasmayın. 100 yillik san mi ? o halde resme bak, tanidin mi ? Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Camialar kişilerden büyüktür.Sizin söylediğinizin aksine (eğer gerçekten bu Fenerbahçeli yönetciler şike yapmışlarsa)zaman içerisinde Fenerbahçe kendi yerini alır tarihte.O şike yaptığı söylenen kişiler de(dediğim gibi,gerçekten suçlu bulunurlarsa)yine yerlerini alırlar tarihin çöplüğünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 iksmen said: Rewendor said: düşmesine gerek yok, ceza verilmese bile farketmez, şike olduğu sabitlensin (ki sabit zaten) fenerin tüm şanı şöhreti haysiyeti ve şerefi silinip gidecek zaten, hiç kimse bi daha ciddiye almayacak, o bile yeter. 100 yıllık şan öyle 1 günde siliinip gitmez. Rahat ol o konuda bugun sadece Fenerbahçe başkanlarından birinin yaptıgı bir hata olarak tarihe geçer. Fenerbaheçin tarihini ne sen ne baskası silebilir arkadaşlar bosuna ugrasmayın. 100 yıllık şanın şikeyle elde edilmiş olmadığı ne malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 tafircan said: iksmen said: 100 yıllık şan öyle 1 günde siliinip gitmez. Rahat ol o konuda bugun sadece Fenerbahçe başkanlarından birinin yaptıgı bir hata olarak tarihe geçer. Fenerbaheçin tarihini ne sen ne baskası silebilir arkadaşlar bosuna ugrasmayın. 100 yillik san mi ? o halde resme bak, tanidin mi ? dostum koydugun resimde senin iftiran gibi yalan galiba açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 100 yillik san ? Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Aluriel said: iksmen said: Rewendor said: düşmesine gerek yok, ceza verilmese bile farketmez, şike olduğu sabitlensin (ki sabit zaten) fenerin tüm şanı şöhreti haysiyeti ve şerefi silinip gidecek zaten, hiç kimse bi daha ciddiye almayacak, o bile yeter. 100 yıllık şan öyle 1 günde siliinip gitmez. Rahat ol o konuda bugun sadece Fenerbahçe başkanlarından birinin yaptıgı bir hata olarak tarihe geçer. Fenerbaheçin tarihini ne sen ne baskası silebilir arkadaşlar bosuna ugrasmayın. 100 yıllık şanın şikeyle elde edilmiş olmadığı ne malum böyle sacma sorumu olur? diğer 16 klübün 50 yıllık galibiyetlerin şikeyle elde edilmiş olmadığı ne maluım? herseyi sorgulayalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 tafircan said: 100 yillik san ? abi şunu imgura falan yüklesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 beyler FB nin 100 yillik saniyla? ilgili resmi paylasamadigim icin linki gondermeye karar verdim, http://4.bp.blogspot.com/_7KhZEwuleNk/S9x1I0f6P5I/AAAAAAAAAcI/UXdmXgWza3w/s1600/Ali%C5%9Een.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aha posta pulu gibi negüzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar