iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Masquerade said: iksmen http://www.youtube.com/watch?v=ykqgbuyKQgE Gitsek bile geridönüşümüz muhteşem olur, Biz gidicez mekanı çakallar basıcak, :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 neden Ünal Aysal gibi sevimli olmak yerine böle şakacı oluyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Creus said: Söylendi mi bilmiyorum da Yıldırım Demirören de şüpheli olarak sorgulanıcakmış snaırım. Balonmuş bu deniliyor, bazı gazeteler yazmış hatta balon haber çıktı diye. Demirören bana bişi gelmedi demiş zaten adam avusturya kampına gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Abi az evvel ntvspor da izledim de geldim şimdi yazmaya. Belki dediğin gibidir ama 2-3kere tekrar ettiler ntvspor'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Yıldırım Demirören ve Serdar Adalı şüpheli olarak sorgulanıcak, ama ciddi birşey yok onlar hakkında, İBB maçında İbrahim Akın olayı ama bağlantıdan ziyade bilgi almak amaçlı diye biliyorum bu kararı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Darksun said: Creus said: Söylendi mi bilmiyorum da Yıldırım Demirören de şüpheli olarak sorgulanıcakmış snaırım. Balonmuş bu deniliyor, bazı gazeteler yazmış hatta balon haber çıktı diye. Demirören bana bişi gelmedi demiş zaten adam avusturya kampına gitti. balon diye açıkladılar zaten ama ikinci dalga olursa alına bilirler belki diyorlar kupa final maçı için bla bla diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 özdemir ve koç adliyede. Başta bilgi almak için deniyordu ama cnntürk muhabbeti şüpheli de olabilirler henüz net değil dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Koç'a gerçekten dokunamazlar da, Özdemir'i de alabilirler içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 haha abi nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya kimsenin güveni yok adalete. alamazlar ne be pe heeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Koçuda alınca içeri düzgün adam kalmıcak Fenerde hll amacına ulasmıs olucaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 tamam ya üzülme, bunlar ziyarete geldi diyo ntvspor tamamen, belki cnntürk muhabiri sıkmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ben üzülürüm, konu benim takımım, sen hainsen ve duygsuzusan o senin sorunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Şüpheli olarak gelen adam adliyeye hakimlerin kapısından mı girer? Bilgi almaya gelmişler işte. İlla birileri ortalığı karıştıracak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ben Galatasaray'lıyım, duyguluyum, şikeyle hakkı yenen takımlar için duyguluyum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Şükrü göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 nileppezdel said: ben Galatasaray'lıyım, duyguluyum, şikeyle hakkı yenen takımlar için duyguluyum mesela demek istedigim bir gün gs bu durumda kalırsa 2dkda satıp arkadan bıçaklarsın sen takımını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yaptıysak cezasını çekelim derim, şike yapıp yapıp sonra yeaa tayyip bizi bitirmek istiyo hepsi komplööö demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Hakimler sonuca varmadı sen nerden uyduruosun böyle birşey, git bi hyüzünü yıka gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Büyük Fenerlilerden konuyla ilgili yorum bekliyorum ben, Rıdvan'dır, Ali Şen'dir, çok sessizler hepsi. İksmen de sempatik bir arkadaşmış, daha önce görmediğime üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Olm siz uyumuyor musunuz hiç? dün gece uyandım bi ara yine yazıyordunuz, sabah uyandım yine yazıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ali şen açıklama yaptı ki şike yapan karısını kızını satmış gibidir dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ridvan vanişleyip kuytu bi yerde hs cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 son durum ne la şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Son durum bu topicte iyi post kasılıyor hoşuma gitti. Arada bakıp bir şey yazıp devam edebiliyorum. Bank Asya yolları taştan Fenerime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ciddi ciddi düşüyo mu fener şimdi? abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar