Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Creus said:

Söylendi mi bilmiyorum da Yıldırım Demirören de şüpheli olarak sorgulanıcakmış snaırım.

Balonmuş bu deniliyor, bazı gazeteler yazmış hatta balon haber çıktı diye. Demirören bana bişi gelmedi demiş zaten adam avusturya kampına gitti.
Mesaj tarihi:
Yıldırım Demirören ve Serdar Adalı şüpheli olarak sorgulanıcak, ama ciddi birşey yok onlar hakkında, İBB maçında İbrahim Akın olayı ama bağlantıdan ziyade bilgi almak amaçlı diye biliyorum bu kararı.
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Creus said:

Söylendi mi bilmiyorum da Yıldırım Demirören de şüpheli olarak sorgulanıcakmış snaırım.

Balonmuş bu deniliyor, bazı gazeteler yazmış hatta balon haber çıktı diye. Demirören bana bişi gelmedi demiş zaten adam avusturya kampına gitti.

balon diye açıkladılar zaten ama ikinci dalga olursa alına bilirler belki diyorlar
kupa final maçı için bla bla diyorlar
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

ben Galatasaray'lıyım, duyguluyum, şikeyle hakkı yenen takımlar için duyguluyum mesela

demek istedigim bir gün gs bu durumda kalırsa 2dkda satıp arkadan bıçaklarsın sen takımını
Mesaj tarihi:
Büyük Fenerlilerden konuyla ilgili yorum bekliyorum ben, Rıdvan'dır, Ali Şen'dir, çok sessizler hepsi. İksmen de sempatik bir arkadaşmış, daha önce görmediğime üzüldüm.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...