Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Bu iş koyu fenerliliğe değil, UEFA'ya bakar. Fenerbahçe Türkiye'nin itibarı, avrupa kupaları ya da tff'nin yönetmeliği yanında değersiz. Bu kadar basit. Takımını bir halt sanmaktan vazgeçip gerçeği kabullensen iyi edersin. Fenerbahçe bitmiştir. Bank Asyada başarılar...
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

yeni federasyon başkanı koyu fenerli olduğu için düşürüleceğini sanmıyorum fenerin. en fazla olucak şey fener bu sene - puanla başlayacak lige ve geçen seneki şampiyonluk kupasıda fenerde kalıcak.

E iyi sen şike şaibe şampiyon ol,sonra git şampiyonluğun sende kalsın.
Polyanna seni görse ne karamsar kızmışım ben der öyle söyliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Creus said:

uefa konunun tamamen dışında ki?

öyle agresif konuşuyosun ki insanın sataşası geliyor. tamam düşücez biz bank asya ya sen mutlu ol yeter ki

Daha önce vermiştim, http://sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2011/07/07/uefa-geregini-yapin

Bir de bait'ti o. Adam bildiğin başarısız troll. :D
Sosyal ağlarda paylaş

olayı tamamen tff nin üstüne bırakmış durumda. müdahele etmiyor, sadece sonuç bekliyor. Sonuç geldikten sonra ki tavrını bilemem. Kabul eder, etmez. ama şöyle de birşey var. eğer tamamen tff ye bırakıyorsa neden müdahele etmedin zamanında derler. Ki zaten hepsi kuvetlme muhtemel ortak bir şekilde davranıcaklarından bunlar pek problem olmıcak. karar çıkar ve uygulanır. bu kadar basit yani.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu kararı onlar veremez çünkü kanıtlar onlara verilmez. Adamlar kanıtlar onlara verilmeden müdahale edemez, kaldı ki politik olarak şu esnada müdahalesi yanlış olur. Ancak - puan gibi bir ceza gelirse o zaman müdahale eder. Hiç ceza gelmezse de müdahale etmez, dava bitsin diye bekler. Dava sonunda bunlar suçlu bulunursa Fener'in her şeyini alır UEFA. O ayrı bir yol olur işte
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...