nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ahahah hadi hadi devam aiko, biraz daha ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Günaydın. Gs topağı da yalan olmuş. Daha bir de tff'nin kararları tartışılacak. 10.000 diyorum. Var mı arttıran? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Aiko said: hala fenerin bank asyaya düşürüleceğini düşünenler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Albüm gibi bunun da #2'si açılır artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yeni federasyon başkanı koyu fenerli olduğu için düşürüleceğini sanmıyorum fenerin. en fazla olucak şey fener bu sene - puanla başlayacak lige ve geçen seneki şampiyonluk kupasıda fenerde kalıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 seninkisi bildiğin pollyannacılık dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 suç yoksa o bile olmaz, suç varsa düşürülür. Ortası yok diyoruz, yönetmelik belli diyoruz, nesini anlamıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 oyle bisey olursa bi dava daha acilir baskanla ilgili. emenikeyi de sirf zenci oldugu icin aldilar iceri, pis federaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bu iş koyu fenerliliğe değil, UEFA'ya bakar. Fenerbahçe Türkiye'nin itibarı, avrupa kupaları ya da tff'nin yönetmeliği yanında değersiz. Bu kadar basit. Takımını bir halt sanmaktan vazgeçip gerçeği kabullensen iyi edersin. Fenerbahçe bitmiştir. Bank Asyada başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 uefa konunun tamamen dışında ki? öyle agresif konuşuyosun ki insanın sataşası geliyor. tamam düşücez biz bank asya ya sen mutlu ol yeter ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Aiko said: yeni federasyon başkanı koyu fenerli olduğu için düşürüleceğini sanmıyorum fenerin. en fazla olucak şey fener bu sene - puanla başlayacak lige ve geçen seneki şampiyonluk kupasıda fenerde kalıcak. E iyi sen şike şaibe şampiyon ol,sonra git şampiyonluğun sende kalsın. Polyanna seni görse ne karamsar kızmışım ben der öyle söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 nasıl dışında? Kanıtlar ortaya çıkar ancak tff yönetmeliğin gereğini yapmazsa UEFA öyle bir içine girer ki.. UEFA "şimdilik" dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aiko totem yapiyor birakin onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Aslında Fenerbahçe'yi küme düşürüp şampiyonlar ligine yollamak lazım, oyuncular da serbest kalınca ŞL'de rekor üstüne rekor kırıp gelirler :D :D :D :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Creus said: uefa konunun tamamen dışında ki? öyle agresif konuşuyosun ki insanın sataşası geliyor. tamam düşücez biz bank asya ya sen mutlu ol yeter ki Daha önce vermiştim, http://sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2011/07/07/uefa-geregini-yapin Bir de bait'ti o. Adam bildiğin başarısız troll. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 3 Kuruşluk adamlar yüzünden itin köpeğin ağzına lokma veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 fazladan bi sampiyonluk daha yazarlar hatta fenere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 olayı tamamen tff nin üstüne bırakmış durumda. müdahele etmiyor, sadece sonuç bekliyor. Sonuç geldikten sonra ki tavrını bilemem. Kabul eder, etmez. ama şöyle de birşey var. eğer tamamen tff ye bırakıyorsa neden müdahele etmedin zamanında derler. Ki zaten hepsi kuvetlme muhtemel ortak bir şekilde davranıcaklarından bunlar pek problem olmıcak. karar çıkar ve uygulanır. bu kadar basit yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sleepingdeath said: 3 Kuruşluk adamlar yüzünden itin köpeğin ağzına lokma veriyoruz. woof! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 @Creus Şimdi şöyle oluyor, UEFA diyor ki biz karışmıyoruz bütün karar TFF'ye ait, ama aslında dediği şu bak biz karışmıyoruz,adam gibi kendi kurallarınıza göre cezası neyse verin,bize şikeli şaibeli takım yollamaya kalkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yahu kararı onlar veremez çünkü kanıtlar onlara verilmez. Adamlar kanıtlar onlara verilmeden müdahale edemez, kaldı ki politik olarak şu esnada müdahalesi yanlış olur. Ancak - puan gibi bir ceza gelirse o zaman müdahale eder. Hiç ceza gelmezse de müdahale etmez, dava bitsin diye bekler. Dava sonunda bunlar suçlu bulunursa Fener'in her şeyini alır UEFA. O ayrı bir yol olur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sleepingdeath said: 3 Kuruşluk adamlar yüzünden itin köpeğin ağzına lokma veriyoruz. sakin ol sampiyon. ben mi dedim sike yap diye. http://www.youtube.com/watch?v=ykqgbuyKQgE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 vaperon said: sleepingdeath said: 3 Kuruşluk adamlar yüzünden itin köpeğin ağzına lokma veriyoruz. woof! Who let the dogs out? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ben de aynısını diyorum zaten. hem fikiriz yani. olması gereken d eo. gerçi orda şenes erzik olmasa uefa çoktan tepesine binerdi tff nin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sleepingdeath said: 3 Kuruşluk adamlar yüzünden itin köpeğin ağzına lokma veriyoruz. senin şu üslubun kaç kuruşluk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar