Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

adamınbiri said:

bilemem artık
zamanında milan'ıda şikeden düşürdüler
sonra hemen serie A'ya geri döndü - puanla başladı
o yüzden kararı bekliyorum ben

Burasını italyan federasyonu yönetmiyor. TFF yönetmeliğine göre şike için en düşük yaptırım küme düşürme. Bunun dahası yok. Anlayın artık bunu...
Sosyal ağlarda paylaş

-30 puanla lige baslaması 2. lige dusurulmesinden daha kotu bir ceza. neden boyle bir teklif yapılsın ki?

-30 puanla lige baslayan bir takım, sike yapmadan ligde zor kalır zaten. 1 sezon cope gidecek, bir sonraki sezon da 1. ligde oynayacaksın. hemen dusurseler en azından 1 senede geri gelme ihtimalin var.

kafayı calıstırın biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

-30 TSL rüya gibi cidden fenerliler içinde ancak rüyada kalır bana göre. dua edinde Bank Asyada seneye abartı bir eksi puan ile başlamayın. 1 senede falan çıkamazsa yeniden TSL ye o zamanki dramı düşünemiyorum bile.

Yazık cidden ezeli rakibin şu duruma düşmesi 1-2 kişi yüzünden diyeceğim ama o da doğru değil. FBli taraftarların bazı kesimleride suçlu gelinen şu noktada.

taraftarınız aziz yıldırımı ve yönetimini öyle bir yere koydular ki ciddi ciddi kendi cumhuriyetlerini kurduklarını sandılar. bütün halleri tavırları ile hem diğer takımlara hem federasyona son yıllarda hangi ruh halinde olduklarını zaten gösteriyor fenerli yöneticilerin.

Bu kadar insanın antipatisine karşı BİZİ ÇEKEMİYORLARE diye kendilerini kandırdırdılar. şimdi ise gelinen noktaya bakın. Bir de hala 500 k adam toplıycaz falan diyebiliyorlar utanmadan şu rezaletlerden sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

GS'den 30 silsen düşüyor mesela lol, 5. olan takımın düşme riski var 30 puan silinince. Fener kurtarır ama Sivas kesin düşer. Bir de olamaz öyle bir şey, korkmayın

o değil de yeni kalkan ve olayları akşama kadar takip edecek olan var mı ya? numaramı vereyim de şöyle çok önemli bişey olursa uyandırıverin, yatamıyorum resmen
Sosyal ağlarda paylaş

küme düşme cezası gelir tff den sorna tahkime gidil -puanla 1ligde kalabiliriz. ya da ilk çıkan karar çok daha ağır olucak sonrasında tahkime gidilip düşürülücek filan bakıcaz. Ayrıca bunu fenerbhaçeye ve taraftarına mal eden yazılar var. yapmayın, etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

bizi bu noktaya getiren sayın başkanımız utansın canım. ben gene taraftarım sonuç itibariyle, ölmüyorum kalmıyorum. en üzüldüğüm keism futbolcular ve aykut hocadır. o da adamın bahtsızlığı artık sanırım. tam bir kaos ya lanet ülke ucuz insanlar ve yarattıkları sıkıntı.
Bakalım çıksın artık ne çıkıyosa. Gidenler kalanlar ne olucak filan. 1sene çöpe. iyi ki kombine almamaışım. son anda fikir değiştirmiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...