Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

poopla said:

peki diyelim iddalar asılsız çıktı Aziz aklandı. karşı dava açarsa fener ne olur?

can alıcı bi noktaya parmak bastı, bence tartışmaya burdan devam edelim herkesin yararına olur. zaten fenerliler boş konuşuyolar, daha mantıklı bişey tartışırlar belki.

kasdfjds iddiaların asılsız çıkıcana inanan polyannacılar var hala.. aah ah bu fener taraftarı çok ---
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

AtlaraFisildayan said:

açık ortamda konuşsak kavga çıkacak resmen

barbu said:

döverim diyosun baggio yu. vaaay

En son beni dövmeye kalkan banlandı dostum.......

http://forum.paticik.com/read.php?2,5726797,page=9#msg-5728101

http://www.youtube.com/watch?v=5Oqh9o9HQJY

yok genel hepimiz ederiz anlamında, mesajlardaki fanatiklik onu gösteriyor bu topicte :)
Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

peki diyelim iddalar asılsız çıktı Aziz aklandı. karşı dava açarsa fener ne olur?

Federasyona bir şey yapamaz, her sezon başında "Federasyon'un vereceği her türlü karar ve cezaya razıyım, anlaşmazlık halinde herhangi bir yerde dava açmayacağım" gibi bir şeyler imzalanıyormuş.

Hisseleri dondurmadan gözaltıları patlatan ve yayın yasağı getirmeyen yargıya tazminat davası açabilir belki anca, ama o da Fenerbahçe Spor Kulübü ile Fenerbahçe Sportif A.Ş. ayrı yapılarken mümkün mü bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

HighSelf said:

asılsız çıkmasına imkan yok, pazarlık yapabilecekleri bişey yok, AKPnin adalet anlayışının güzelliğini anlayamayan tilki aziz bisürü kurnazlığın ekmeğini yedi ama haram ekmeği ilahi adaletle adamdan çıkarmasını bilirler
NE İÇİYON DAYI SEN ? BU KAFA NE KAFASI YA?
Sosyal ağlarda paylaş

HighSelf said:

asılsız çıkmasına imkan yok, pazarlık yapabilecekleri bişey yok, AKPnin adalet anlayışının güzelliğini anlayamayan tilki aziz bisürü kurnazlığın ekmeğini yedi ama haram ekmeği ilahi adaletle adamdan çıkarmasını bilirler
böyle birine cevap vermişim, kamuoyundan özür diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

HighSelf said:

anjio yaptırdığı haberi de yalanmış baştan aşşağı, avukatla konuşup hukuki stratejilerini belirleyebilmek için ekstra zaman kazanmaya çalışıyolar
nerden biliyorsun anjiyo'yu sen mi yaptın ya da yapılırken dediğine göre yapılmıyorken yanlarındamıydın yahu resmen Osman Şenher gibisin he...
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

HighSelf said:

böyle birine cevap vermişim, kamuoyundan özür diliyorum.

Önemli değil, ben de Ershut ile uğraşmıştım bir ara. Karşıdakinin düşünebildiğini varsayıyor insan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...