nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 haydaaa, gösterip de vermemek lan bu, ayıp. madem bırakcaksın neden onun videosunu veriyorsun? peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 pazarlik yapti; kulubun ne hali varsa gorsun beni birakin baskasina yikin dedi heralde lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 fenerlileri umutlandıran haber :) ciddi bir suçlama olmadığı içinde kaldırılmış olabilr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ölürse yırtarmıyız acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Gözaltı kararı kaldırılmış mı Azizin. Link var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 fizban said: pazarlik yapti; kulubun ne hali varsa gorsun beni birakin baskasina yikin dedi heralde lol. Aklıma gelmedi değil. Can tatlı abi. Yemişim fenerbahçeyi... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 evet evet, sağlık durumu nedeniyleymiş. Canlı yayında girdi, nette de çıkar birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ntv de soyledi , ciddi bir suç olsa gözaltı kararı kaldırılmayabilirdi belkide yırtıyor fener. bu ilginc bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 e neolcak şimdi yargılanmıcak mı bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Sağlık sorunları sebebiyle gözaltı kaldırılıyorsa neden ergenekoncular yıllardır içerideler? Adamların içinde ölen oldu be günah ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 öyle abi o yastaki adam iceri girerse zaten öldü demektir. zaten hasta adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ligtv ne ayak lan canlı yayın verecklerine altta son dakika falan veriyolar. üstte de abuk subuk maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 polis gozetiminde hastanede kalacak, durumu iyi olunca direk adliyeye gidecek savciya. emniyete donmeyecek artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ben kapatıyorum digiturk üyeliğimi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 gözaltı süresi dolduğu için böyle olmuş yalnız sanırım, öyleyse sorun yok, zaten öyle olacağı söyleniyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Absolut said: Sağlık sorunları sebebiyle gözaltı kaldırılıyorsa neden ergenekoncular yıllardır içerideler? Adamların içinde ölen oldu be günah ayıp. Tutuklu kişiler ile gözaltındaki kişilerin hukuki durum birbirinden çok farklı olduğu için olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 İyide ifadesi emniyette alınmayacak o zaman savcılar mı alacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 evet direk savcı alacak, bu daha iyi, demek ki çoktan sattılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 abi koskoca paticikte bi tane hukukçu yok ya. bizi aydınlatsın. tamam beyler ben hukuk yazıcam bu sene tercihlerime merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 NOLDU HANİ ŞİKE VARDI, KÜMEYE ŞİKECİLER FENER BU SENEDE ŞAMPİYON AHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA AMMA UMUTLANDINIZ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ekşi de yazmış biri aziz yıldırım'ın gözaltı kararının kaldırılmasıyla hisseleri borsada an itibariyle çılgın atmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 tinu said: ekşi de yazmış biri aziz yıldırım'ın gözaltı kararının kaldırılmasıyla hisseleri borsada an itibariyle çılgın atmakta. ben demiştim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 iksmen said: NOLDU HANİ ŞİKE VARDI, KÜMEYE ŞİKECİLER FENER BU SENEDE ŞAMPİYON AHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA AMMA UMUTLANDINIZ LANsakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 bende demiştim :) fener hissesi almak lazım suçsuz çıkarsa zengin oluruz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Esnaf said: iksmen said: NOLDU HANİ ŞİKE VARDI, KÜMEYE ŞİKECİLER FENER BU SENEDE ŞAMPİYON AHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA AMMA UMUTLANDINIZ LANsakin ol şampiyon iyileşince verecek ifadeyi, zaten gece de kalınca bitecekti gözaltı süresi. Normal kararmış, heyecanlanmaya gerek yok şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar