Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

BloodyBeast said:

benim teorim:

ya fener düşecek şamp gidicek

digiturk gibi firmalar olaya müdahele edicek

sonra itirazla eksi puanla dönecekler 1. lige

aziz yıldırıma da mass ban gelecek,hapis olmucak

+1
diger takımlara - puan verilri bence böyle takvimi cekecekler bunları dusurusek ligde 14-15 takım kalır ayagına hepsine - puan ufaklar içinde yorumum budur
Sosyal ağlarda paylaş

mahkeme 2-3 yil surdu ve suc sabit bulundu, bu surede de fenerbahce liglerde oynamis olacak, ee?

tersi durumda, tazminat talep eder fenerbahce, kaybettiginin fazlasini alir o ayri ama suclu bir takim 2-3 yil bu liglerde oynayip kazandigi paralar vs ne olacak?

cok sacmalamis orda aykut kocaman. tff karari zaten elindeki kanitlara gore verecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

mahkeme 2-3 yil surdu ve suc sabit bulundu, bu surede de fenerbahce liglerde oynamis olacak, ee?

tersi durumda, tazminat talep eder fenerbahce, kaybettiginin fazlasini alir o ayri ama suclu bir takim 2-3 yil bu liglerde oynayip kazandigi paralar vs ne olacak?

cok sacmalamis orda aykut kocaman. tff karari zaten elindeki kanitlara gore verecek.

TFF kararını verdikten sonra ve tahkim de onayladıktan sonra ona itiraz edebileceğin bir merci yok. Spor hukuku, normal hukuktan çok daha hızlı işler, kararları sabittir. Bu kuralı ben yazmadım. Bana kızmayın... Açın spor hukuku okuyun. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

masumiyet karinesi

o zaman masquerade seni ben sivas katliamindan dolayi iceri atiyorum. 2-3 yil ispatlayamazsam cikinca 5-10 lira veririm cebine tazminat.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Masquerade said:

masumiyet karinesi

o zaman masquerade seni ben sivas katliamindan dolayi iceri atiyorum. 2-3 yil ispatlayamazsam cikinca 5-10 lira veririm cebine tazminat.

masq o suctan içeri atabilmen için elinde masqın sivas katliamına karışmış olabilceğine dair resim ve kayıtlar olması lazım yani yine delil olmadan atamazsın içeri, aynı aziz yıldırama karşı deliller olduğu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban, mahkemenin federasyon üstünde laf söyleme hakkı yok ki. tahminlere dayalı bişeyler de yapmayacak. sadece hukuk sisteminin yavaş kaldığı yerde federasyon hızlı karar vericek. çünkü mahkemenin baktığı binlerce dava var ama federasyon ilgilendiği sadece bu olay. Ayrıca davada suçlu bulunmasa bile, şikeden suçlu bulabilir federasyon.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

5-10 sene sonraki Fenerbahçe'yi düşündüm, esas o daha çok içimi çökertti. Murat Ülker ya da bir başka Tayyip kuklası başkan olmuş, Fenerium'da türban falan satılmaya başlamış, stad çevresi tekeller ve barlar kapanmış, maça gidiyorum ninjalar alienlar cirit atıyor, korkunç yani. (Bunlar oturduktan sonra da hükümet destekli organize şakirt şikesi nasıl oluyor görürsünüz], Aziz'i alıp kendinize başkan yapasınız gelir özlemekten, hapiste değilse tabi :p)

fenerbahçeli türban bence çok zekice haha ticari bakıcan hacım olaya.alıcan tülbenti eşarpı sarı lacivert basıcan armayı satıcan 50 tl ye. haha

futbol endüstriyelleştiği seneler oldu abi
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

delil olmasi suc olmasi icin yeterli degil.

federasyon, eger fenerbahceyi suclu bulursa, kendi basina buyruk bir hukuk olmus olur. hala anlamadiniz

mahkeme bitmedigi surece fb sike yapmadi.

delil olması suç olması için yeterli olmasada gözaltında tutmak için yeterli, hatta deliller neticesinde tedbir ve yaptırım şart, sonuçta sen delillere rağmen yargılama bitmedi diye adamı serbest bırakırsan o arada o suçlu 3 kişiyi daha öldürse ? yani öyle bir şey imkansız deliller güçlü delillerse dava sonucu beklemeden karar alınması gayet normal. almamak daha büyük risk olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...