fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 parmagim ezik kisa yazcam masq mahkeme beklensin tff oyle karar versin dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 BloodyBeast said: benim teorim: ya fener düşecek şamp gidicek digiturk gibi firmalar olaya müdahele edicek sonra itirazla eksi puanla dönecekler 1. lige aziz yıldırıma da mass ban gelecek,hapis olmucak +1 diger takımlara - puan verilri bence böyle takvimi cekecekler bunları dusurusek ligde 14-15 takım kalır ayagına hepsine - puan ufaklar içinde yorumum budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 mahkeme 2-3 yil surdu ve suc sabit bulundu, bu surede de fenerbahce liglerde oynamis olacak, ee? tersi durumda, tazminat talep eder fenerbahce, kaybettiginin fazlasini alir o ayri ama suclu bir takim 2-3 yil bu liglerde oynayip kazandigi paralar vs ne olacak? cok sacmalamis orda aykut kocaman. tff karari zaten elindeki kanitlara gore verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 TFF beklemeyecek, Aydınlar öyle açıkladı. 15 Temmuz önce karar vereceklermiş. gratzs llama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 temmuz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 iyi güzel 15 temmuzdan sonra 10 günde kararlar konusur sonra lig flan hiç bosluk olmamıs gibi devam edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Masquerade said: mahkeme 2-3 yil surdu ve suc sabit bulundu, bu surede de fenerbahce liglerde oynamis olacak, ee? tersi durumda, tazminat talep eder fenerbahce, kaybettiginin fazlasini alir o ayri ama suclu bir takim 2-3 yil bu liglerde oynayip kazandigi paralar vs ne olacak? cok sacmalamis orda aykut kocaman. tff karari zaten elindeki kanitlara gore verecek. TFF kararını verdikten sonra ve tahkim de onayladıktan sonra ona itiraz edebileceğin bir merci yok. Spor hukuku, normal hukuktan çok daha hızlı işler, kararları sabittir. Bu kuralı ben yazmadım. Bana kızmayın... Açın spor hukuku okuyun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 2-3 sene içinde şampiyon olursa onlar da mı silinir ne yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 10 sene sürse ve üst üste 10 sene şampiyon olsalar bile gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Masquerade said: mahkeme 2-3 yil surdu ve suc sabit bulundu, bu surede de fenerbahce liglerde oynamis olacak, ee? tersi durumda, tazminat talep eder fenerbahce, kaybettiginin fazlasini alir o ayri ama suclu bir takim 2-3 yil bu liglerde oynayip kazandigi paralar vs ne olacak? cok sacmalamis orda aykut kocaman. tff karari zaten elindeki kanitlara gore verecek.masumiyet karinesi o zaman masquerade seni ben sivas katliamindan dolayi iceri atiyorum. 2-3 yil ispatlayamazsam cikinca 5-10 lira veririm cebine tazminat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 fizban said: Masquerade said: mahkeme 2-3 yil surdu ve suc sabit bulundu, bu surede de fenerbahce liglerde oynamis olacak, ee? tersi durumda, tazminat talep eder fenerbahce, kaybettiginin fazlasini alir o ayri ama suclu bir takim 2-3 yil bu liglerde oynayip kazandigi paralar vs ne olacak? cok sacmalamis orda aykut kocaman. tff karari zaten elindeki kanitlara gore verecek.masumiyet karinesi o zaman masquerade seni ben sivas katliamindan dolayi iceri atiyorum. 2-3 yil ispatlayamazsam cikinca 5-10 lira veririm cebine tazminat. masq o suctan içeri atabilmen için elinde masqın sivas katliamına karışmış olabilceğine dair resim ve kayıtlar olması lazım yani yine delil olmadan atamazsın içeri, aynı aziz yıldırama karşı deliller olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 varsa delil at. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 fizban, mahkemenin federasyon üstünde laf söyleme hakkı yok ki. tahminlere dayalı bişeyler de yapmayacak. sadece hukuk sisteminin yavaş kaldığı yerde federasyon hızlı karar vericek. çünkü mahkemenin baktığı binlerce dava var ama federasyon ilgilendiği sadece bu olay. Ayrıca davada suçlu bulunmasa bile, şikeden suçlu bulabilir federasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ya biraz siyasete kaydırmak gibi olucak ama, uzanlar da bi ara suçsuzluğu ispatlandığında heywan gibi tazminat almamışlar mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 tazminat davası açıp bişey alamadılar diye hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 delil olmasi suc olmasi icin yeterli degil. federasyon, eger fenerbahceyi suclu bulursa, kendi basina buyruk bir hukuk olmus olur. hala anlamadiniz mahkeme bitmedigi surece fb sike yapmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 TFF fener şike yaptı diye karar verdiği an, fener şike yapmış olacak. Federasyon özerk bir yapıdır ve kendi hukuk kanalları vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 fizban mahkeme bitene kadar kişiler suçlu değil, hapis cezası vs... almazlar. Ama federasyon apayrı bi kurum, ayrıca özerk. İstediği cezayı da verir, tahkimden sonra da türkiye mahkemelerine de başvuramazsın. Anca işte uefa, fifa, cas falan oralara başvurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Abi sen anlamadın, Federasyon'un hukuk kurulu isterse mahkemeyi beklemeden karar verebilir, küme düşürebilir. Çünkü federasyon özerk ve tüzüğü ona bu hakkı tanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Baggio said: 5-10 sene sonraki Fenerbahçe'yi düşündüm, esas o daha çok içimi çökertti. Murat Ülker ya da bir başka Tayyip kuklası başkan olmuş, Fenerium'da türban falan satılmaya başlamış, stad çevresi tekeller ve barlar kapanmış, maça gidiyorum ninjalar alienlar cirit atıyor, korkunç yani. (Bunlar oturduktan sonra da hükümet destekli organize şakirt şikesi nasıl oluyor görürsünüz], Aziz'i alıp kendinize başkan yapasınız gelir özlemekten, hapiste değilse tabi :p) fenerbahçeli türban bence çok zekice haha ticari bakıcan hacım olaya.alıcan tülbenti eşarpı sarı lacivert basıcan armayı satıcan 50 tl ye. haha futbol endüstriyelleştiği seneler oldu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 fizban said: delil olmasi suc olmasi icin yeterli degil. federasyon, eger fenerbahceyi suclu bulursa, kendi basina buyruk bir hukuk olmus olur. hala anlamadiniz mahkeme bitmedigi surece fb sike yapmadi. delil olması suç olması için yeterli olmasada gözaltında tutmak için yeterli, hatta deliller neticesinde tedbir ve yaptırım şart, sonuçta sen delillere rağmen yargılama bitmedi diye adamı serbest bırakırsan o arada o suçlu 3 kişiyi daha öldürse ? yani öyle bir şey imkansız deliller güçlü delillerse dava sonucu beklemeden karar alınması gayet normal. almamak daha büyük risk olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 fizban keske spor hukukuna hakim kisileri dinleyip okusaydin, defalarca tane tane anlattilar bu sureci ve eldeki kanit ve delillere gore tff bir karar vermek ve uygulamak zorunda, bunu da en fazla tahkime goturur fb yurtici sinirlarinda. ustu cas fifa falan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 tv acmiyorum pek. mahkeme federasyondan ayri karar veriyor. bunun farkindayim. ok. ama federasyonun kararina itiraz edememek mantiksiz degil mi? federasyon baskaniyla kavga eden sikeden dusurulsun o zmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 işte onun için sırasıyla tahkim ve cas var. hiçbiriyle de anlaşamazsan boynunu büküp dönücen, yapcak bişey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 İtiraz edilebiliyor onun itiraz mercileri farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar