Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 takım fethullaha peşkeş çekilicek onun hazirligi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 vallah adnan aybabayla uzaktan yakından ilgim yok ben böylemi yapıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bir fenerbahçeli olarak çok üzüldüm cidden yani eğer aklansalar bile benim gözümde Aziz bitmiştir. Bu adamı hala savunan bir fb kitleside varsa cidden yazık. Ali şen ve bu Aziz amca sayesinde FB Türkiyede en fazla nefret edilen takım oldu. Cidden bırakıp gitsin koca FB takımını şu olayla sıfırda indirdiler resmen takımın adı gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 taraf gazetesi ADD ile Fenerbahçe arasında bağlantılar var diye haber yapmıştı sanırım. ergenekon şüphesi çok ağır basmakta. bilhassa Aziz Başkan iktidarı ve muazzam güçlü futbol rantı her dincinin iştahını kabartır. edit.imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 FB küme düşerse 6 sene sürer toparlanması, ne rantı sağlayacaklar? suç varsa düşer, yoksa Aziz daha güçlü çıkar. Başkanınızın yapmış olabileceği şikeyi rant mant diyerek örtmeye çalışmayın. Neyse lan bi dakka Arkasokak'a ccevap veriyorum, pardon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 lol adnan-selçuk-gökmen üçlüsünün bu başlıkta akması lazım aslında sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 baya bi sayfa kaçırdım yobo fenere gitmicek miş diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yabancı basın tharkası beklio!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 acaba bir taşla iki kuş vurup hem Fenerbahçe hem de Digiturk cephesini mi yıkmak amaçlanıyor... Aziz Başkan ve Karamehmet tek seferde bitirilmek isteniyor olabilir. gizli ajanda estiriyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Dip Not : Bjk tv de fener Besiktas macı var ilk yarıdakı şuan Guti penaltı kullanıcak (:P) ve GoooLLLLL İlk başta kaçirdi diye sevinmişti Fenerbahçeliler bu maçı izlerken birden o geldi aklıma birde spikerin ; " Gözler Blica yı arıyor " lafı imba alıntılardan kaldı aklımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 nileppezdel said: FB küme düşerse 6 sene sürer toparlanması, ne rantı sağlayacaklar? suç varsa düşer, yoksa Aziz daha güçlü çıkar. Başkanınızın yapmış olabileceği şikeyi rant mant diyerek örtmeye çalışmayın. Neyse lan bi dakka Arkasokak'a ccevap veriyorum, pardon :( 6 sene falan sürmez, çok puan düşürülürse 2 sene sürebilir 1.lige çıkması, ilk senesinde ilk 5 e girse 3 senede toparlar kendini, önemli olan amatör branşlarda neler yapıcaklar, bank asyada öyle ahım şahım bi takım gerekmiyor amatör branşlara destekleri artar güzel de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Starscream said: yabancı basın tharkası beklio!!! Fener kurtarabilir:) oturuoz arkadasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 o kadar maddi kayıptan sonra, pek çok futbolcunun da gideceği düşünülürse, üstüne diğer takımların nefreti de katlanacak ve bir daha kolay kolay şike de yapamayacaklarına göre, 6 sene sürer şampiyonluğa oynamaları. Koskoca Juventus 5 senedir toparlayamadı, Fenerbahçe bu darbeden daha kolay kurtulmaz eğer gerçekleşirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ben öyle düşünmüyorum, koskoca Fenerbahçe kolay toparlarlar bence, zaten boşa konuşuyoruz düşürmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ligden düşürülme gerçekleşirse, yabancı oyuncular paravan şekilde süper lig ekiplerine aktarılır büyük ihtimalle. Orduspor, Sivasspor gibi kulüplerle bir şekilde anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Kontratlarında madde varsa nereye veriyosun Orduspor'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 12 gibin donerim eve olaylar anormal boyutta sahsen aziz yildirimin kurtarmasini istemeye basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Arkasokak said: acaba bir taşla iki kuş vurup hem Fenerbahçe hem de Digiturk cephesini mi yıkmak amaçlanıyor... Aziz Başkan ve Karamehmet tek seferde bitirilmek isteniyor olabilir. gizli ajanda estiriyor yine. http://chaoticsignal.com/sizer/510/510/image/facepalm/facepalm_picard.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 nerdesin olm sen, napiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Vatan Caddesinde, undercover takılıyor, bozmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bank asyadan zarzor gelip süperligde tutunamayan takım çoğunluğunu düşünürsek fenerin geri çıkması pek zor olmaz. aynı sene geri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 THARKAS said: 12 gibin donerim eve olaylar anormal boyutta sahsen aziz yildirimin kurtarmasini istemeye basladim. trabzona da dokundu olaylar heralde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 THARKAS said: 12 gibin donerim eve olaylar anormal boyutta sahsen aziz yildirimin kurtarmasini istemeye basladim. meh, eğer Tayyip'in falan komplosuysa yine kurtaramaz ne Aziz ne Fener, sonra devralırlar Fener'i, temizledik artık temiziz der prim yapa yapa eski günlere taşırlar. Ama hani arkada Tayyip'in iradesi varsa, şansı yok gibi Aziz'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Nato mermer kafalar doluşmuş yine konuya. 8000 tane delilde de olsa olayı başka yere çekiyorlar... Neyse, gören gözlere bu işler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Arkasokak said: ligden düşürülme gerçekleşirse, yabancı oyuncular paravan şekilde süper lig ekiplerine aktarılır büyük ihtimalle. Orduspor, Sivasspor gibi kulüplerle bir şekilde anlaşılır. sen az çık gez biraz oksijen al,çürüdün gittin bu başlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar