Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Bir fenerbahçeli olarak çok üzüldüm cidden yani eğer aklansalar bile benim gözümde Aziz bitmiştir. Bu adamı hala savunan bir fb kitleside varsa cidden yazık. Ali şen ve bu Aziz amca sayesinde FB Türkiyede en fazla nefret edilen takım oldu. Cidden bırakıp gitsin koca FB takımını şu olayla sıfırda indirdiler resmen takımın adı gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

FB küme düşerse 6 sene sürer toparlanması, ne rantı sağlayacaklar? suç varsa düşer, yoksa Aziz daha güçlü çıkar. Başkanınızın yapmış olabileceği şikeyi rant mant diyerek örtmeye çalışmayın. Neyse lan bi dakka Arkasokak'a ccevap veriyorum, pardon :(

6 sene falan sürmez, çok puan düşürülürse 2 sene sürebilir 1.lige çıkması, ilk senesinde ilk 5 e girse 3 senede toparlar kendini, önemli olan amatör branşlarda neler yapıcaklar, bank asyada öyle ahım şahım bi takım gerekmiyor amatör branşlara destekleri artar güzel de olur.
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar maddi kayıptan sonra, pek çok futbolcunun da gideceği düşünülürse, üstüne diğer takımların nefreti de katlanacak ve bir daha kolay kolay şike de yapamayacaklarına göre, 6 sene sürer şampiyonluğa oynamaları. Koskoca Juventus 5 senedir toparlayamadı, Fenerbahçe bu darbeden daha kolay kurtulmaz eğer gerçekleşirse
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

acaba bir taşla iki kuş vurup hem Fenerbahçe hem de Digiturk cephesini mi yıkmak amaçlanıyor... Aziz Başkan ve Karamehmet tek seferde bitirilmek isteniyor olabilir. gizli ajanda estiriyor yine.

http://chaoticsignal.com/sizer/510/510/image/facepalm/facepalm_picard.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS said:

12 gibin donerim eve olaylar anormal boyutta sahsen aziz yildirimin kurtarmasini istemeye basladim.

meh, eğer Tayyip'in falan komplosuysa yine kurtaramaz ne Aziz ne Fener, sonra devralırlar Fener'i, temizledik artık temiziz der prim yapa yapa eski günlere taşırlar. Ama hani arkada Tayyip'in iradesi varsa, şansı yok gibi Aziz'in
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...