Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Şike soruşturması kapsamında Fenerbahçe kulüp tesislerinde emniyet güçlerince yapılan aramalarda türkiye kupasına rastlanmaması delillerin arama öncesi kaçırıldığı şüphesi uyandırdı.

HAHHAAHAHA
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Şike soruşturması kapsamında Fenerbahçe kulüp tesislerinde emniyet güçlerince yapılan aramalarda türkiye kupasına rastlanmaması delillerin arama öncesi kaçırıldığı şüphesi uyandırdı.

AHAHAHAH şu çok iyiymiş
Mesaj tarihi:
CNN TÜRK Son Dakika: Polisin elinde çok ciddi delliler var.Para teslimatlarının kamera görüntüleri emniyetin elinde mevcut.Aralarında Sivas-Eskişehir ve Fenerbahçe'nin bulunduğu 5-6 takımın küme düşürülmesi bekleniyor.
Mesaj tarihi:
Llama said:

CNN TÜRK Son Dakika: Polisin elinde çok ciddi delliler var.Para teslimatlarının kamera görüntüleri emniyetin elinde mevcut.Aralarında Sivas-Eskişehir ve Fenerbahçe'nin bulunduğu 5-6 takımın küme düşürülmesi bekleniyor.
baktımda cnn türke göremedim bu haberi link atarmısın
Mesaj tarihi:
Grast said:

Llama said:

baktımda cnn türke göremedim bu haberi link atarmısın

aynen cnn'in ana haber sayfasında ben de böyle bir şey görmedim.
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe Aziz döneminden beri gelenek haline getirdiği şike olaylarından sonra umarım hak ettiği cezayı alır ve küme düşürülüp , yıldızları sökülür.

Yıllardır söylüyoruz , aziz başkan herkesi satın alıyor diye , bi de üste çıkıp mağdur edebiyatına yatıyorlardı , tam bir akp version of football industry
Mesaj tarihi:
kimse ts nin yürüye yürüye kazandığı maçları konuşmuyor, bizim eskişehir maçına takılıyor.lan batuhan'ın kafası gol olsa döner miydi o maç?16 maçın çoğunu zar zor kazanmışız.deplasmanda gs yi, bjk yi yendik.trabzonu madara ettik kadıköyde, bunlarda mı sattı maçı?

asıl gözaltına alınması gereken kişi sadri şener'dir.açın bi fb-antep, trabzon-antep maçlarını izleyin bir.
Mesaj tarihi:
benjani said:

kimse ts nin yürüye yürüye kazandığı maçları konuşmuyor, bizim eskişehir maçına takılıyor.lan batuhan'ın kafası gol olsa döner miydi o maç?16 maçın çoğunu zar zor kazanmışız.deplasmanda gs yi, bjk yi yendik.trabzonu madara ettik kadıköyde, bunlarda mı sattı maçı?

asıl gözaltına alınması gereken kişi sadri şener'dir.açın bi fb-antep, trabzon-antep maçlarını izleyin bir.

tmm ekipleri yollayalım benjani haber saldı diye. hemen alsınlar içeri. yani kanıt var ki gözaltına almışlar işte. büyük ihtimalle ts, gs, bjk'ye de sıçrar zaten ama söylediğin çok saçma.

he ilk bölüm içinde dediklerinin aynısını trabzonda yaptı. şampiyon olmak için bi gerekçe değil.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...