Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

CNN TÜRK Son Dakika: Polisin elinde çok ciddi delliler var.Para teslimatlarının kamera görüntüleri emniyetin elinde mevcut.Aralarında Sivas-Eskişehir ve Fenerbahçe'nin bulunduğu 5-6 takımın küme düşürülmesi bekleniyor.
baktımda cnn türke göremedim bu haberi link atarmısın
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

Llama said:

CNN TÜRK Son Dakika: Polisin elinde çok ciddi delliler var.Para teslimatlarının kamera görüntüleri emniyetin elinde mevcut.Aralarında Sivas-Eskişehir ve Fenerbahçe'nin bulunduğu 5-6 takımın küme düşürülmesi bekleniyor.
baktımda cnn türke göremedim bu haberi link atarmısın

aynen cnn'in ana haber sayfasında ben de böyle bir şey görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe Aziz döneminden beri gelenek haline getirdiği şike olaylarından sonra umarım hak ettiği cezayı alır ve küme düşürülüp , yıldızları sökülür.

Yıllardır söylüyoruz , aziz başkan herkesi satın alıyor diye , bi de üste çıkıp mağdur edebiyatına yatıyorlardı , tam bir akp version of football industry
Sosyal ağlarda paylaş

kimse ts nin yürüye yürüye kazandığı maçları konuşmuyor, bizim eskişehir maçına takılıyor.lan batuhan'ın kafası gol olsa döner miydi o maç?16 maçın çoğunu zar zor kazanmışız.deplasmanda gs yi, bjk yi yendik.trabzonu madara ettik kadıköyde, bunlarda mı sattı maçı?

asıl gözaltına alınması gereken kişi sadri şener'dir.açın bi fb-antep, trabzon-antep maçlarını izleyin bir.
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

kimse ts nin yürüye yürüye kazandığı maçları konuşmuyor, bizim eskişehir maçına takılıyor.lan batuhan'ın kafası gol olsa döner miydi o maç?16 maçın çoğunu zar zor kazanmışız.deplasmanda gs yi, bjk yi yendik.trabzonu madara ettik kadıköyde, bunlarda mı sattı maçı?

asıl gözaltına alınması gereken kişi sadri şener'dir.açın bi fb-antep, trabzon-antep maçlarını izleyin bir.

tmm ekipleri yollayalım benjani haber saldı diye. hemen alsınlar içeri. yani kanıt var ki gözaltına almışlar işte. büyük ihtimalle ts, gs, bjk'ye de sıçrar zaten ama söylediğin çok saçma.

he ilk bölüm içinde dediklerinin aynısını trabzonda yaptı. şampiyon olmak için bi gerekçe değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...