Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

avrupali patiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tunca said:

abi ilk geldigimizde seele ben fotomu facebooka koyan arkadaslarimi bicakliyorum gibi bisi dedi cok korkuyoruz foto koymaya

çok mantıklı lan. wahuah =)
Mesaj tarihi:
aksama ben onlarinkini ceker koyarim. Tyrannus bana geldiginde adam zenciydi, bir dusa girdi bildigin ukraynali süt gibi kiz seklinde cikti. bakalim aksama yemek yapacaklar, birak evinin hanimi cocuklarinin anasi olalim dediler asdasgfdasd
Mesaj tarihi:
ben bi bunu biliyorum, bir de lisede bir fotoğrafı vardı, bilgisayar masasının yanında kullanılmış tuvalet kağıdından yapılmış dağ vardı-burun için kullanışmış sakin- üzerinde okul forması vardı ki bu dediğim fotoğraf cumartesi çekilmişti.

bulursam yüklerim.
Mesaj tarihi:
küheylan said:

http://i.imgur.com/PXEbE.jpg

Oha eskiden bir nebze yerlere basılıyormuş.

Bana böyle bırakmadı it, onu söyliyim.

Before/after fotosu geliyor akşama.
Mesaj tarihi:
küheylan said:

ben bi bunu biliyorum, bir de lisede bir fotoğrafı vardı, bilgisayar masasının yanında kullanılmış tuvalet kağıdından yapılmış dağ vardı-burun için kullanışmış sakin- üzerinde okul forması vardı ki bu dediğim fotoğraf cumartesi çekilmişti.

bulursam yüklerim.

o ne be
Mesaj tarihi:
küheylan said:

bulursam yüklerim.

tuvalet kagidi diyince söyliyim. sabah baktim bitmisti bulabilirseniz tuvalet kagidi alin
  • Yeni Oluştur...