tunca Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi ilk geldigimizde seele ben fotomu facebooka koyan arkadaslarimi bicakliyorum gibi bisi dedi cok korkuyoruz foto koymaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 tunca said: abi ilk geldigimizde seele ben fotomu facebooka koyan arkadaslarimi bicakliyorum gibi bisi dedi cok korkuyoruz foto koymaya çok mantıklı lan. wahuah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 aksama ben onlarinkini ceker koyarim. Tyrannus bana geldiginde adam zenciydi, bir dusa girdi bildigin ukraynali süt gibi kiz seklinde cikti. bakalim aksama yemek yapacaklar, birak evinin hanimi cocuklarinin anasi olalim dediler asdasgfdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Abi çılgın mısın, Tunca sürekli Burger beslenir, Taylan beslenmez. Öldürmesinler seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Taylanın evini temizledim. Benim oldu. Çok ciddiyim, ondan önce orada kalan kızların pedlerini bile attım. Vermiyorum evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Karı gibi temizlik yapmışın lan beş buçuk saat ne afgahsd ps:stalklıyorum seni ahmet çogdadlusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Abi evet 5.5 saat sürdü net. İnanılamayacak şeyler buldum evde. Dolabı açınca bi narnia falan gördüm yani, böyle bir pislik o-la-maz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 http://i.imgur.com/PXEbE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Oha zamaninda cok da daginik degilmis demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ben bi bunu biliyorum, bir de lisede bir fotoğrafı vardı, bilgisayar masasının yanında kullanılmış tuvalet kağıdından yapılmış dağ vardı-burun için kullanışmış sakin- üzerinde okul forması vardı ki bu dediğim fotoğraf cumartesi çekilmişti. bulursam yüklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 küheylan said: http://i.imgur.com/PXEbE.jpg Oha eskiden bir nebze yerlere basılıyormuş. Bana böyle bırakmadı it, onu söyliyim. Before/after fotosu geliyor akşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 küheylan said: ben bi bunu biliyorum, bir de lisede bir fotoğrafı vardı, bilgisayar masasının yanında kullanılmış tuvalet kağıdından yapılmış dağ vardı-burun için kullanışmış sakin- üzerinde okul forması vardı ki bu dediğim fotoğraf cumartesi çekilmişti. bulursam yüklerim. o ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 fotoğraf tarif ettim abi işte, akşam bakınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 küheylan said: ben bi bunu biliyorum, bir de lisede bir fotoğrafı vardı, bilgisayar masasının yanında kullanılmış tuvalet kağıdından yapılmış dağ vardı-burun için kullanışmış sakin- üzerinde okul forması vardı ki bu dediğim fotoğraf cumartesi çekilmişti. bulursam yüklerim. tuvalet kagidi diyince söyliyim. sabah baktim bitmisti bulabilirseniz tuvalet kagidi alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Alalim tualet kagdi simdi. Kuheylan o foto koyulursa burdan istedigin seyleri unut kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 oha lan uyandiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 uyandik cay bile yapiyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 tunca said: Alalim tualet kagdi simdi. Kuheylan o foto koyulursa burdan istedigin seyleri unut kardesim Kuheylan pm atsana la merak ettim dfsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi bulamadım ya, özgün de vardır ondan istemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 atkini evsize veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ulan ahmet ne kıskanmıştır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi evini bunlara bırakıp işe mi gittin ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 allahım çok güzel bir komünite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Tyrannus said: atkini evsize veririm tamam abi yayınlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Avusturya semalarindadirlar suan. Seele bak bakalim her sey yerinde mi? Araklamistir bu cingeneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar