Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 çevik kuvvet o değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 aha varmış(gerçi terör eylemlerine yönelik bir tim sanırım daha çok) http://www.google.com.tr/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=polis+%C3%B6zel+harekat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi robocop tarzı takılanlar cevik kuvvet.oldukca cevikler dayak yedigini anlayamıyosun. orantısız güc kullanmıyolar cünkü her sey bi anda olup bitiyor.asdasfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bizdekiler tam olarak şöyle: http://img110.imageshack.us/img110/2747/437204ip0.jpg http://img122.imageshack.us/img122/5812/600502kd2.jpg http://img78.imageshack.us/img78/9889/600512io3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi özel harekatçıları ilk defa mı duydunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 olmaması mümkünmü abi bi ülkenin polisinin özel birimi? cidden soruyorum yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 fenerbahçe cumhuriyetinin yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 fenris said: abi özel harekatçıları ilk defa mı duydunuz... yok hayır ama emin olmak için araştırdım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bizim ülkede öyle bir ortam var ki sanki polis teşkilatı sadece trafikçiler, çevik kuvvet ve göbekli sivillerden oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 14 sayfa okuyamadım mutlaka yazılmıştırda Hells Angels geçen aylarda Almanya Baden Würtembergde yasaklandı, bütün derneklerine hapisteki adamlarına bilimum ne varsa ağır baskın yaptılar. Nedenide şiddet eylemlerine karışmaları. Huzur Hristiyanlıkta arkadaş. Kavga şiddet mi var adamlar hemen önlemini alıyorlar. Buda link http://www.swr.de/nachrichten/bw/-/id=1622/nid=1622/did=8170420/u5fjne/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 zombie invasion çiksa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Polis de mal bunlardan korkuyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 motorcular üzerine güzel bi belgesel var mı? varsa öneriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 mascio said: kadıköyde incir, zincir, buddha, külahta gibi mekanların sahiplerinin çok yakın arkadaşları olan hell's angels lamerleri, polisin 5 dakikada bir gelip "kalkın burda içmeyin" dediği sokağa gelip, polisin yapamadığını yapmaya kalkmış olayın özeti budur. kimileri yeni büyük mekan açılacak kadıköy'e barlar sokağına, insanlar sokakta içmeye çok alıştı döve döve ayaklarını keselim sebebiyle geldiklerini söylüyor kimileri de sadece kendilerince sokakta asayiş sağlamak. her haftasonu ben kadıköyde barlar sokağındayım, olayın olduğu yer kadife sokak değil zaten kiliseye çıkan yoldur. polis 5 dakikada bir bize gelip kalkın burdan demesini bilirken, 20 dakika boyunca 7 kişi bıçaklanıp sayısız kişi dövülene kadar, hatta sokakta kağıt, şişe toplayan çocuklar ve ayırmaya çalışanlarda dövüldükten bayağı bir sonra gelip "şahit var mı?" diye sorup geri gitmiştir. haftaya en az 1500 kişi o sokakta içki içmeye gidecek bakalım bu 40 yaşındaki apaçi motorcular o zaman da gelebilecekler mi? gelirlerse kadıköyde meydan savaşı var şimdiden söylüyorum. hem de yakmalı yıkmalı yani.eğer ben o sokaktan motosikletimle geçemezsem hells angels falan değil fikirtepe'ye adam başı 10 lira veririm 150 fikirtepeli 1500 rastalıyı yok eder. şaka bir yana ben üzülmüyorum abicim bu olaya. her haftasonu aynı şey sokakta pis pis herifler oturmuşlar ne araba rahat geçer ne motor rahat geçer. gidin barda için abicim ya da sahilde için eylem yapar gibi tam yan sokakta içmeyin yani. sadece insanların göz zevkini bozdukları için bile bıçaklanabilirler. çok pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Şimdi burda bu yazdıkların için biri gelip seni pıçaklasa ne eğleniriz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 o da bir ihtimal ve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 GEd said: 14 sayfa okuyamadım mutlaka yazılmıştırda Hells Angels geçen aylarda Almanya Baden Würtembergde yasaklandı, bütün derneklerine hapisteki adamlarına bilimum ne varsa ağır baskın yaptılar. Nedenide şiddet eylemlerine karışmaları. Huzur Hristiyanlıkta arkadaş. Kavga şiddet mi var adamlar hemen önlemini alıyorlar. Buda link http://www.swr.de/nachrichten/bw/-/id=1622/nid=1622/did=8170420/u5fjne/index.html burda ise 30 kişi kadıköye girip milleti bıçakladı, bunun ülke çapında olay olması gerekirken sanki sokakta iki sarhoş kavga etmiş kadar önemsendi olay. ben hayretler içersindeyim, futboldaki şike durumundan daha az önemsenmesi bu olayın acı bir türkiye gerçeği sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 hells angels diye isim mi olur lan. 1999 mirc #zurna terk fasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ardeth said: GEd said: 14 sayfa okuyamadım mutlaka yazılmıştırda Hells Angels geçen aylarda Almanya Baden Würtembergde yasaklandı, bütün derneklerine hapisteki adamlarına bilimum ne varsa ağır baskın yaptılar. Nedenide şiddet eylemlerine karışmaları. Huzur Hristiyanlıkta arkadaş. Kavga şiddet mi var adamlar hemen önlemini alıyorlar. Buda link http://www.swr.de/nachrichten/bw/-/id=1622/nid=1622/did=8170420/u5fjne/index.html burda ise 30 kişi kadıköye girip milleti bıçakladı, bunun ülke çapında olay olması gerekirken sanki sokakta iki sarhoş kavga etmiş kadar önemsendi olay. ben hayretler içersindeyim, futboldaki şike durumundan daha az önemsenmesi bu olayın acı bir türkiye gerçeği sanırım. Abi haberi "ŞAKİRTLER İÇKİ İÇENLERİ PIÇAKLADI!!!!!" şeklinde verip de sonra "pardon abi hells angels falan bişeyler olmuş" diye düzeltirsen nasıl toplumda etki yaratsın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 turkiye'ye bi mara salvatrucha lazim, ordu sokaga inse orduyu dograr herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 SeaGle said: Abi haberi "ŞAKİRTLER İÇKİ İÇENLERİ PIÇAKLADI!!!!!" şeklinde verip de sonra "pardon abi hells angels falan bişeyler olmuş" diye düzeltirsen nasıl toplumda etki yaratsın ki? Öyle verilen bir haber yok ki ortada sadece belirsiz bir habere yapılan bir yorum o. Sırf o yüzden tepki gösterilmiyorsa veya bu olayın suçlularının bulunması aksıyorsa baya bir semih cumhuriyetiyiz demek ki. bıçaklanan insanlardan bahsediyoruz haber yanlış verilmiş doğru verilmiş bunun ne önemi var ki gerçek ortaya çıktıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar