Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben Gidiyorum

Eraqrest

Öne çıkan mesajlar

Yarın Sakarya'ya taşınıyorum.

Hem de sırf okumak için. (Yaşasın ÖöSeSe, yaşasın elektrik elektronik mühendisliği)
Liseden bir arkadaşla ev tuttuk ama internetim olmayacak. Gerçi internet cafe falan var ama onun yerine arcade salonu varmış bir iki tane. (jeton 100 bin :))
Hiç sevinmeyin, hafta sonlarında falan gelirim İstanbul'a.

ÖSS'ci arkadaşlara kolay gelsin. Hiç küfretmeyin süper sistem! :D

Öyle işte, birazdan bavul toplamaya falan başlıyorum.
2 ay içinde msg atmazsam bilin ki faturaları ödeyememişimdir, sokakta yatıyorumdur. Gelin kurtarın. :)

Kendinize iyi bakın, evimize beklerim. :-)[signature][hline]Hayat sövünce güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ehe erkenden gidiyosun çömez
27sinde baslıyo dersler de ilk hafta lineer cebir dersi olur sırf dierleri olur mu bilmiyorum :)
nese alttan lineer alcam görüşürüs :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki:
beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı.
Sosyal ağlarda paylaş

harbi gidiosun ha... way be:([signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 20 Eylül 2004 22:16 tarihinde demiş ki:
hatun bulamassın o ortdamda çok pis dövecem saeni bu üüüüç

Hah?
Sakarya'da hatun mu?
Ayrıca sana gitmeden bir iki tavsiye..
Halen oylemi bilmiyorum ama değiştiğini pek sanmam..
Küpelerin felan varsa kesin çıkar..
Ramazanda kesinlikle kantinde felan yemek yeme, gıcık olurlarsa kötü..
Pek kızlarla haşır neşir olma, mutlaka senin konuştuğun kıza bi amele asılıyodur..

Hatırıma gelmişken yaşanan olayları soyliyim..
Mesela ben küpe takıom die net cafede 2 tane adam gelmişti.. Burada küpe takılmaz çıkar dedi..
Tabii ben sanane manene diye olaya girişince 3 gün sonra reis denen yarma geldi..
Burası Fen Edebiyat, burda küpe takılmaz.. Bi daha gel bakalım sağ çıkıyomusun diyince gurur yaptık, gitmedik bi daha.. (ne gururu yalanını si... Hergün içiyodun ayyaş gibi kalkamıodun)
Sonra bir gün feci kar yapmıştı, bizim okulda tatil oldu tabe.. Sonra çok akr yağdığı için bizim kantinin tavanının bi kısmımı ne çökmüş. Sanırım kantinde 1000 kişilik. Sakaryaya döndüğümde bir herifle muhabet etmiştim, sakaryalı bir herifle.. Bana dediki, keşke içinde öğrenciler varken göçseydi, kurtulurduk..
Sonra bir arkadaşımın kulağı koparıldı sakaryada, küpe takıo die, çekti küpeyi, kulağı yarıldı.. Bunu çoğu kişi bilir zaten..
Sonra bir gün sigara almaya gittim. Bakkal bana dediki, öğrencimisin dedi? Bende evet dedim. Öğrenciye sigara felan yok sie.. çekti..
Sonra bir gün bir adam yine, deprem neden oldu biliyomusun? Öğrenciler kızlarla çok düşüp kalkıo ondan oldu dedi..

Daha anlatmaya kalkışsam zaten sürüyle çıkarda.. Dyna'dada vardır hikaye..
Bide tip biraz onlara göre falso olunca bana çok çatıolardı..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
eskiden vardı oyle cok da artık kalmadı nedanko :)
senin gititign yer leşti zaten orda olcak öyle
kampüste yok artık sorun fln sehirde iyiye gitti eskisine göre

lineere onceden gözükızıl geliyordu simdi ismihan yusubov geliyor
aslında süper hoca ama ben aa alıcam diye tekrar aldıydım dersi
vizede cramer yöntemini nası yapcamı karıstırdım baska yolla çözdüm haliylede yanlış oldu 2 soru ordan geldidi 25 aldım
sınıf ortalaması 80 eahu :) en düşük ben almıstım finale calısmadım bos kagıt verdim cunku dd alsamda gene alacak oldugumdan
bu sene gene alıyom aa gelcek :)
süper hoca o seviyorum ben ehe güzel bi anımda olduydu o hoca ile baya gülmüştüm[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

Dyna, İngilizce sınavı var perşembeye. Zaten sınavdan sonra geri gelip, bir iki bavul daha paketleyip tekrar gideriz büyük ihtimalle.

Dogmeat, sen kendine bak :-)

Nedenko, Sakarya için herkes muhafazakar falan diyor ama üni'ye sadece Sakaryalılar yazılmıyor neyse ki ;) Yani okul dışında illa ki vardır öküzler ama bakarız artık duruma göre. Olmazsa okuldan çıkarken çıkarıveririk küpeyi nedir yani. :-P
Ayrıca kampüsümüzde inşaat halinde bir adet de camimiz mevcutmuş.[signature][hline]Hayat sövünce güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Bide halen taşımadılar dimi fen edebiyat'ı kampüse :)
Ben girmeden 4 sene once taşıyacaz demiler bu sene.. Halen taşımamışlardır eminim :)
Binasını falan yapıyorlardı ne oldu?
Bide valla iyimiş seninki. Ben ilk gün okula girdiğimde koca herifler vardı. Hoca felan zannetim. Herifler 7 senesinde.. Halen 1. sınıftan elman aliyev'in derslerini alıyolardı..
Bide bölüm başkanımız.. hımmm neydi adı... İbrahim bilmemne.. (doçentti) ilk gün sınıfa girdi. Hemen konuşmaya başladı.
Arkadaşlar fizik zor bölümdür. Bu bölümü 4 senede bitirmeyi düşünmeyin. Ben bile 4.5 senede bitirdim. Sizinki 5-6-7 ye uzayabilir. Eğer ailenizin durumu 4 sene okutacak gibiyse, (o sırada telefonunu tahtaya yazdı) beni arasın aileniz konuşuyum şimdiden. Tabii bole olunca dumur olduk..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eraq, 20 Eylül 2004 22:32 tarihinde demiş ki:
Ayrıca kampüsümüzde inşaat halinde bir adet de camimiz mevcutmuş.

Hah buda komedi ama.. Depremde sakaryanın camiisi yıkılmış bi tane. Okulun içine sakaryanın en büyük camiisini yapıyolar onun için :) Kampüsün içinde şehrin en büyük camii :)
Bide uzan'ın vergiden yırtmak için yaptırdığı olimpik havuz vardu. Tabii durdurdu sonra.. Vergi kanununda değişiklik olunca yırtamadı galiba ondan durdu yanılmıyosam.. Yarım yamalak oyle duruyodu.. Ama kampüs süperdir söyliyim. Deli gibi Marmarada istanbul dışında, bolu üniversitesi çok güzeldir. Bide sakarya .. benim sıralamam..
Bide ben biraz takılıyım dedim pek kampüsde olmaz boyle şeyler. Fen edebiyatta daha örgütlüler..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Sosyal ağlarda paylaş

oha lan ünide cami ilginçten öte korkunçmuş. Bu arada dogmeat tanımam seni emme karı kız hakkında yannıs bir bilgin var, sakarya da bir sehir ve orada da hatun olacak.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ben girdiim sene ingce sınavı cok kekti simdi nası bilmiyorumda
hiç calısmadan gittim kafiyeli şıkları işaretledim 67 yada 68 aldıydım geçtim
zaten geçemesende sorun degil hazırlık sakın okuma gereksiz
normal dersleri alırken ingce derside görürsün bir yandan geçersen de zaten sorun deil almıyosun ingce fln

kampüsün cogu istanbuldan gelmekte ortam gayet güzel
merkezde ilk sene ben girdigimde cok ayı vardı laf atan vb artık eskiye nazaran oldukça azaldı
halkı muhafazakar ama dedigim gibi gün geçtikçe sakaryanın ekonomisinin öğrenciler sayesinde ayakta kaldıgını anlar oldular bu bakıma öğrenci istekleri konusunda her sene daha büyük gelişmeler olmakta

eskiden fazla bar konser muhabbeti olmazdı ama simdi sürekli beys clup vb konserler oluyo güzel aslında bi takılırsan ortama geçiyo zaman, zaten ufak mekan oldugu için herkeside tanıyosun bi müddet sonra

şimdi kafası pembe boyalı burnunda kulagında kıcında piercing olan tipler fln da var

4 yıldır 1 kere bile siyasi kavga görmedim zaten herkes kendi halinde

zaten elektrik-elektronik müh okucak ki en zor bölüm ve en cok kafayı mesgul eden bölüm oyle cok fazla orda burda sürtmeye fırsat olmucak
fırsat olurs da derslerden patlarsın :)

avrupa yakasında oturuyorsan sakarya vip le git otobüs
sabah saatleri veya en geç 12 ye dogru express otobüs gider
tel açtıgında sor su saatte expres mi kalkıcak diye ona göre bin
expres hareme ugramaz 1.5 saatte gider
ugrayanlar 2.5 saatte gidiyor

anadolu yakasında oturuyorsan haydarpaşa ya yakınsan trenle git 3 saat civarı sürüyor ama nerdeyse otobüsün 1/3 fiyatı

otobüs en son 9 milyondu zam gelmiş olabilir şuan kaç para bilmiyorum da max 10 olmustur[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

eraq sen sen ol az kız var diye dyna nın tercihini benimseme.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
fen edebiyat kampüse geldi komple
artık bütün bölümleri kampüse topluyorlar ve
inşaat-çevre müh ligine süper bina yaptılar
özel uni gibi sınıfları var çok şekil oldu
kliması,interneti(boşken laptopu bagla 600kb la download edersin) fln filan

havuz olayı benimde sana vaktinde anlattıgım gibi cem uzan vsvs.. ;) ama daha sonr rektörlük el koydu ve tamamlanıyor orasıda

ek olarak bikaç bina yapıyorlar mühendislik komple yenileniyor

basket futbol sahaları gecen sene sıfırlandı süper oldu

internet kafe ortadaki pentagon görünümlü binaya tasındı

ehe daha pek cok sey var aslında bi komple sakarya tutorialı hazırlıcaktım da o donem sınavlarım vardı ugrasamamıstım
elimde bolca resim mevcut hem kampüs hem sehir vb ama en erken 1 hafta sonra koyabilirim :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 20 Eylül 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
1-)kampüsün cogu istanbuldan gelmekte ortam gayet güzel
2-)eskiden fazla bar konser muhabbeti olmazdı ama simdi sürekli beys clup vb konserler oluyo güzel aslında bi takılırsan ortama geçiyo zaman, zaten ufak mekan oldugu için herkeside tanıyosun bi müddet sonra
3-)4 yıldır 1 kere bile siyasi kavga görmedim zaten herkes kendi halinde
4-)otobüs en son 9 milyondu zam gelmiş olabilir şuan kaç para bilmiyorum da max 10 olmustur

1-)Evet ben bu kadar kusmuşum.. Bayağı doluymuşum demekki :). Ama harbi oyle kampüs hayatı -ki senin çevreni oluşturacak insanlar bunlardan oluşuyo - süperdir.Sakaryadaki öğrenciler kafadır -ki dışarda pek hayat yoktur ev hayatı, ev toplaşmaları olacak, bu manada tam bir uni arkadaşlığı yaşarsın. - Süperdir sakarya o konuda..
2-) Evet Beys olayı süper.. Bana mesajlar geliyo halen.. gerçi son 2 aydır hiç gelmedi ama, çok iyi grupları çıkarırlar getirirler. Bulutsuzluk Özlemi, Kurban, Aylin Aslım falan getirdiler..
3-) Ben 3 sene once okuldayken duymuştum. Kampüsde 3 tane dehap'lıyı dövmüşler diye.. Ama bende onun dışında hiç duymadım.
4-)Trenler en son 3.750 idi tren iyidir karşıdaysan. Sabh gider uyursun. Bi kalkarsın varmışsın..

Bide evde oturacaksan sana bir öneri.. Evden önce komşu ve evsahibi seç.. Ayrıca paran azsa, depremden zarar görmüş evler oluyo. Çok ucuz oluyo. Biz ikinci dönemden sonra oyle yapmıştık hatta apartmanda bizim dışımızda bir kişi vardı. Salonda arkadaşın baterisi vardı.. Gümbür gümbür müzik dinniyoduk felan.. Tabii bi kaç kere yıkılak diye korkmuştum

Ha ev olayına gelince.. Bizim arkadaş, geçen sene, 1.5 yıllık sevgiliyse beys'den gece 2'de gelirken, apartmanda karanlıkta , yönetici bir yumruk koymuş. Sonra ışığı açmışlar, adam demişki, burası kerhane mi ulan ? Tabii bizimki delleniyo. Adamı bi pataklıyo. Sonra polislik falan .. Tehdit mehdit yiyolar. 2 hafta eve gelmiyo falan fıstık yani.. Komşu çok önemli..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Sosyal ağlarda paylaş

6 senemi çaldı Sakarya doyamadı 7. senede ordayım.
Okulun kaşarı olduk valla :)

Sana tek ve hayati tavsiyem öğrenci işleri, bölüm sekreteri başta olmak üzere stratejik noktalarla muhabbetin iyi olsun.

Bide sakın ama sakın hocalara ters düşme aman diyim, fena olursun :) (bkz ilk cümle)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...