Güzel video olmuş :)
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
SC2 Milli takım elemeleri
Kesinlikle uğraşanın eden arkadaşın ellerine sağlık
Vampirelady'i sunuma isterik !
Dün bazı arkadaşlar deneme yayını yaptılar elemeler için. Görüntü çok başarılıydı, sıfır lag yayın vardı (izleyici sayısının azlığıyla alakası var mı bilmiyorum. Casterı da halledebilirseniz güzel bi yayın olur.
Merhaba SC2 Milli Takım Adayı;
Bugün yapılacak olan Milli seçmelerin eleme turunun oyuncuları için tekrar hatırlatma mesajıdır. Lütfen bugün saat 19:10'a kadar oyun içinde Millitakim kanalında olunuz. Aksi takdirde eşleşme tablosuna alınmayacaksınız.
Saygılarımızla
Burşat Şadoğlu
SC2 Milli Takım Seçmeleri
Sunumu kim yapacak acaba?
Umarım aelferic ve arkadaşları bu geceyi renklendirirler :)
Umarım aelferic ve arkadaşları bu geceyi renklendirirler :)
O arkadaşlarda devamlı yükselen bir çizgi izliyorlar, son yayınlarını beğenmiştim (eğer aynı kişilerse) ama tabi genede aelferic kıvamında değildi. Daha iyi olacaklarına eminim, başarılar şimdiden.
Aslında oyun hakkında bilgiler vererek yorum yapmak,kamerayı çok fazla oynatmadan sunum yapmak + iyi görüntü kalitesi ve akıcı bir streamle beraber çok iyi oluyor.
Ses gayet iyi, görüntü hd değil ama hd gibi maşallah
Sunum yapan arkadaşlarda süper, hem taktik bilgi veriyorlar ki benim gibi nooblar için çok iyi oluyor :)
yorumlar ve anlatım iyi iki kişi olması daha iyi oluyor,görüntü kalitesi bir miktar daha iyi olsa çok daha iyi olabilir
hemen satışı koymuşlar ,adam yokken sunuma çağırıyodunuz ama hahahah
Maçların sonunda istatistik ekranında biraz daha biten oyun hakkında yorum yapılsa, o resmi görmek yerine daha iyi olur aslında. Sunucular çok iyi gidiyor nazar değmesin.
merak ettim lan aelfric ve benden de mi iyiler? izleyeyim madem :P
abiiii Sensei on numara sunuyor ya bu adama niye bıraktırdınız streami ayıp resmen , bu kadar net yorumlarken duyguyu aktaran başka Türk görmedim , ses tonu da gayet uygun (tu)
sensei hangisi? nasıl açıklarsıznı bilmiyorum
evt valla sunum harika kalite de mükemmel,yeni maçları beklemek uzun sürüyor o ara o resim yerine bişey olsa süper olcak,tekrar yazayım da yorumlarda görüntü de çok iyi
Mufdu kuruttun bizi ya, ha geldi ha gelecek gg diye beklerken altıma edecektim, çişimi tut tut nereye kadar. Gg dediği gibi wc ye koşturdum valla :)
Öne çıkan mesajlar