Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC2 Milli takım elemeleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
inyourmind said:

Oymanq said:

Platinyum+Gold önelemelerine 13-14 kişi civarı katıldı. Turnuva 19.30da başladı ve 23.30 civarı bitti.
Şimdi esas 1. tur elemesinde ortalama 40-50 arası oyuncu bekleniyor.

Sorum şu: 13-14 kişilik bir turnuva 4saatte zor biterken 40-50 kişinin katıldığı bir turnuva 1 günde bitirilebilecekmi?
Bu oyuncuların master oyuncusu olduğunu dirençli olacaklarını varsayarak 1maç bile 30dk civarı sürebilir ki her tür bo3. Saat 19:30dan başlayan turnuva bu hesapta gece 2-3ten evvel bitmesi zor gözüküyor. Bu durumda turnuvayı 1günde nasıl bitirecekler? Milli takım yetkililerine duyurulur.

Tabi bu söylediğimide yıkıcı eleştri yada değersiz bulabilirler herzamanki gibi. Ben genede hem kendi adıma hemde elemeye girecek insanlar adına soruyorum bu soruyu.

Bu durum en çok beni etkileyecek sanırsam.Çünkü haziran ayında olsaydı bu turnuva (o ay benim için hem boştu hem de ladder kastığımdan max. performansta idim) çok iyi olurdu.Öss için tarihler ileri atıldı ama unuttuk ki bizler türk halkıyız.Hiç kimse düşünmedi yaz sezonunda bu adamların düğün dernek vs. işleri olur mu olmaz mı vs. vs....Bu durum geldi bende patladı ve temmuz ayım tamamen iptal oldu.Ha bu durum elimdemi idi değildi koskoca turnuva benim için haziranda mı oynatılacaktı tabii ki hayır fakat "olsaydı" çok iyi olurdu benim açımdan.Şimdi bunların üzerine bir de evdeki adslimin tekrardan bozulması üzerine adeks yolları bana gözüktü gibi...

Dün ki turnuvanın bu kadar uzun sürmesinden sonra yarın ki olan maçlara kaç saat internet kafede takılıp katılacabileceğimi hiç bilmiyorum ve ayrıca o gürültüde ne kadar focuslanılabilir ve iyi bir randıman alınabilinir onu hiç bilmiyorum....

Ha bu dediklerimden sonra milli takıma katılıp katılamamam birşey değiştirecek mi !? Tabii ki hayır ben katılsam da katılmasam da gideceği yer belli...

senin max performansın oyman mı lan
Mesaj tarihi:
@yıldırım

görüntü kalitesi + anlatımını beğenmediğim için kapattım izleyemedim zaten
kimsede alınmasın,kötü niyetle birşey söylemedim,sonuçta pratik yaptıkça daha iyi olunur.
Mesaj tarihi:
Saat gece 23:15 telefon ısrarla çalıyor açıyorum. Telefonda başbakan gibi bağaran biri var. Bağıra bağıra hesap soruyor "Nerdesin"? Sen kimsin telefonu kim verdi diyorum? Aynı uslüp. Babam gibi hesap sormaya devam. Tehdite yakın konuşmalar.

Sonra ben cem kılıçarslan diyor. Yok diyorum içimden bu adam böyle bir adam değil. Bell ki karaktersiz 2-3 kişi adamı doldurmuş gecenin bu saati bu uslüple arayacak biri değil benim bildiğim beğefendi biri.

Oda ne valde uyanıyor. Diyor kiminle kavga ediyorsun? Yok anne birşey yat diyorum inandıramıyorum. 2 saat dil döküyorum starcraft vs yok anlamıyor. Papaz oluyoruz anneylede. Korkuyorum kadının yüreğine inecek. Evde dolaşıyor suratıma bakmıyor. Kötü bir şey yaptım sanıyor belkide.

Peki nedir durum? Kaan (inyourmind'ın yerine oynamışım). Varmı elde kanıt? Yok. Varsa elde kanıt ben niye aranıyorum bunun prosedürü yokmu? Bunun muattabı benmiyim? Ararsın inyourmindı sorarsın diskalifiye edersin.

Bunun uslübu bumudur? Cem gibi yaşını başını almış , beğefendi bir adamı gece yarısı delirtip üstüme salmakmıdır? Bumudur milli takım vizyonu?

Tabi aramaya yüzü olmayan ve medeni cesareti olmayan adam , olan adamı kışkırtacak elbette.

Başlarım sc2sinede , forumunada , oyununada. Cevap atıcak adam boşuna atmasın mesajımı yazıp çekip gidiyorum hiçbirşeyi okumayacağım. Kalın sağlıcakla.
Mesaj tarihi:
şimdi kıçı kırık bi oyun için böle drama yapmaya gerek yok,replerin hepsini atıcam ilk macımızıda,inyourmindla macımızıda,ilk maclardan gerçi bişi anlamicaksınız kısa oynlardı
hotkeyinden apm ine herşey birebir uyuyor kaldıki o seviyede turkce konusan bilen türkiyede kac protoss var ben sayayım:sugosu (sugosu terranı ezdiginde onun sugosu oldugunu anlıyosn,ztn coktan bıraktı),snail(coktan bıraktı kaldıki böle bişiyi bana yapıcak bi adam deil),darvin(darvin en son oyuna gireli 5 ay olmustur heralde).

diceksiniz belki bilmedigimiz bi adamdır produr (ee gene bu inyourmind tanımına uymuyo).
tempest yenildigi için adam diskalifiye edidldi diyen varmıs sanırım mac 1-1 ken oyun adminler tarafından durduruldu 3.oyuna baslayacaktı hatta adminler olay çözülmeden oynamayın dedi.
inyourmind ın hesabında başka birini oynattığı benden önceki roundta konusuluyodu benle ilgili bi olayda degil sadece.

üstte de söyledm alttarafı bi oyn için 32 kişiyi salak yerine koymaya calıstıkları için bu kadar yaygara cıkarma geregi hissettim oymandır değildir (ki büyük ihtimalle oydu) hiç farketmez sonucta o repleri izleyip inyourmindla bikac oyn atmıs her insan evladı onun oynamadıgını anlar haliyle de elendi..

söz konusu olaya ait repler izleyin değerlendirin :D (evet komik)
http://www.4shared.com/file/5TIUyB6R/Tempest_vs_WarAdmiral.html
  • Yeni Oluştur...