goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/knVZV.jpg şunu anlayan kaç kişi çıkcak merak ediyorum mesajın kendisi vaperon said: Capt. Obvious here to rescue. A dell - Adele Tekerlekli dell - Rolling in the deep adlı şarkı.
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ya şu patiye kendini kabul ettirme isim yapma konusunda falan çok kötüsün be gold postların hep boşbeleş ciddi birşey demen gerektiği zaman YA BEN BU KONUDA BİLGİSİZİM BİRİ BENİ AYDINLATABİLİRMİ ŞİMDİ TAM OLARAK BİLEMİYORUM birinin ağzından allah korusun akpye hakaret olmayan bişey çıkarsa LOL ŞAKİRT HADİ LİNÇ BEYLER BEYLER ALOO ? biri bişey yaptı tuttuysa OMG BENDE YAPMALIYIM TİRAJ ARTSIN
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 haterlarım geliyor birer birer
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 goldbären said: haterlarım geliyor birer birer haterlıkla alakası yokki ben bu adamlarla senelerdir aynı ortamı paylaşmışım oturup muhabbet etmişliğimizde var ve kendi gözünle görüyosun bana bile laf ediyolar ve kaede haklı
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 kaede haklıysa ben haksız mıyım
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Kaede said: ya şu patiye kendini kabul ettirme isim yapma konusunda falan çok kötüsün be gold postların hep boşbeleş ciddi birşey demen gerektiği zaman YA BEN BU KONUDA BİLGİSİZİM BİRİ BENİ AYDINLATABİLİRMİ ŞİMDİ TAM OLARAK BİLEMİYORUM birinin ağzından allah korusun akpye hakaret olmayan bişey çıkarsa LOL ŞAKİRT HADİ LİNÇ BEYLER BEYLER ALOO ? biri bişey yaptı tuttuysa OMG BENDE YAPMALIYIM TİRAJ ARTSINkaede sen kuul adamsın yakışmıyor diğerleri gibi ego boostlamak
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 op her başlıkta görüyoruz seni. nedir?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 abi sen ilk zamanlarda böyle saçma işler yapmıyodun ya noldu gerçekten sonradan
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bekleyin şimdi arama yapıyo ilginç, rezil bi postumuzu bulacak muhtemelen
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 http://i.imgur.com/a4GyK.png tamam şimdi sakin ol, hepimiz bir dönem ergen olduk, geçer zamanla
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 kermit said: bekleyin şimdi arama yapıyo ilginç, rezil bi postumuzu bulacak muhtemelen adam cagiriyor su an msnden. birazdan garbageda kermit mesaj kutunu bosalt diye topak acilacak ve ardindan adres istenecek.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Masakari said: Bülent Ersoy tombala çekiyor. !! http://www.rswarrior.com/forums/_Upload/damian/2006122975710_rip.jpg
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 paranın a. koymuş bülent orda.
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bilmiyorum sen kimsin bu arada?
Öne çıkan mesajlar