Nessaftw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Merhabalar. 60 günlük game cardların piyasa fiyatı 45 tl dolaylarında diye biliyorum (yanlışım varsa düzeltin lütfen). Yaklaşık olarak 70 adet stok ile satış yapmayı planlıyorum. Bunun öncesinde nabız yoklayıp patide potansiyeli var mı diye bakmak istedim. Fiyat 40 tl olarak belirlenecektir. Game cardı ne kadara ve nereden alıyorsunuz ? Piyasa altında bir fiyata satın almak ilginizi çeker mi ? Teşekkürler. ps: satış başlığı falan değildir sadece nabız yoklamak istedim bu amaçla wow bölümüne açıyorum, buna rağmen başlık yeri kurallara aykırıysa üzgünüm. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 40 liraya aldım en son gg'den, 2 ayı geçti sanırım takip etmedim fiyatlardaki değişiklikleri. 35 liraya falan peynir ekmek gibi gidebilir 40'a da eninde sonunda satarsın işte, belli bir piyasası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 45-49 arasiydi 15 gun once gg'da, 45'den aldim ben. 40'dan gayet cabuk bir sekilde elden cikartirsin gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 vir 40 a alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 selamlar ben aldim bugun game card codu giriyorum hata veriyor anamadim bir turlu IMPORTANT - Before you scratch off your Game Card please read the following: agree diyorum bi turlu girmiyo resetleyip sayayi girmeye calisiyorum ayni code duruyo kutularda An error has occurred on this page Look below for details and correct the error before resubmitting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Farklı browserla dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 yaa neyse tamam chrome a bascam kufuru simdi mozillada girdim oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Aynı şey bana da olmuştu, chrome failliyor arada, bir de elin game card satıcısıyla papaz olmuştum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Ben 3 ay= 50 tl şeklinde satmayı düşünüyordum da alan çıkar mı onu bilmiyorum. Gerçi RAF yöntemi ile benim kafamdaki olay, gamecard da sorun çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Bir ara 6 aylık falan preaidler vardı. Onlar uygun gibiydi. Onlardan nerde bulurum acaba? 2 aylık az geliyor bana artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar