forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 caps pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bu devirde turbosuz motor alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 v8 falan olmadıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 forgiver said: dsg den tercih edilir onun dışında astra akar Adamhaklıbeyler. Bu DSG'yi çok fena övüyorlar, çok merak ediyorum bir fakir olarak daha hiç DSG'li araba kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 abi dsg dediğin fakir otomatik vitesi deil mi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 http://www.traraba.com/wp-content/uploads/2009/02/yeni_honda_civic_hatchback_vtec_2.jpg bağa bunu alın ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Ben de bunu çok seviyom ama siyah olcak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 abav cahelmisiniz olm lan :( çift kavrama çığır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 "roket adam" said: forgiver said: dsg den tercih edilir onun dışında astra akar Adamhaklıbeyler. Bu DSG'yi çok fena övüyorlar, çok merak ediyorum bir fakir olarak daha hiç DSG'li araba kullanmadım. dsg'de bildiğim kadarıyla zincir yerine kayış kullanıyorlar, ondan geçişler hissedilmiyor ve ses yalıtım sağlıyor lakin daha dayanıksız oluyorlar, 20-30bin kmlerde dsgnin elde kalması gibi problemlerle karşılaşanlar oluyormuş. öyle diyolar yani ben görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ıslak ve kuru diye 2ye ayrılıyo vwnin dsgsi, ıslak yag icinde calısan ve daha sessiz olan 6 ileri yuksek tork kapasite, kuru yag icinde calismayan birz daha cakır cukur sesi duyulan 7 ileri dusuk tork kapasiteli sanzımanlar. 7 ileri biraz daha sorunlu denebilir. ama 10-20k km dedigin garanti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Selam, DSG de kayış olur mu hiç?! Küfre girer vallahi! Kuru tip DSG 7 ileri, doğru ama sesin haricinde yolda bırakan bir problemi yok diye biliyorum. Şu anki DSG versiyonlarında oldukça fazla düzeltme yapılmış diye birşeyler okumuştum. Multitronic bence gayet güzel bir şanzımandı :) Neden bitirdiler onu anlamadım :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 audinin yeni bir çift kavramalı şanzumanı var 8 ileri. yeni nesil sportronic tarzı bişeydi. ona baya kasmışlar deniyordu. ama şu anki 250nm lik 7 ileri kuru tip dsg yeterli gibin. transporterlarda kullanılan da 7 ileri ama daha fazla tork kapasitesine sahip bir modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bir de golf R'da falan kullanılan 6 ileri ıslak tip dsg daha maliyetli ama daha stabil deniyor. kullanmadım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ha bi de sene 2011 hala honda diyenler var. ağzınıza kürekle vurucaz yakında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 honda her türlü sınfının en güzel arabalarını yapıo da ucuz die underrated biraz. bide ucuz olsun die malzeme kalitesinden kırpıolar o yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Arkadaşlar ilgi ve alakanıza teşekkürler. Son tercih olarak bugün civic hb 1.4 i-vtec aldım ve çok güzel bir karar vermiş olduğumu gördüm. i-shift e laf eden arkadaşlar cidden hakkıyla kullanmamışlar yada fazla vakitleri olmamış. Kullandıkça alışılıyor ve çok keyifli. Araç zaten içi uzay mekiği gibi. Siyah rengini aldım. Yakıt iddia edildiği kadar abartı gözükmüyor 0 olmasına rağmen. Teşekkürler tekrar öneriler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 3 sayfa kadar kufrettik arabaya sen yine de aldıysan helal valla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Hayırlı olsun aracın. Sorunsuz, güzel araba yapar caponlar. Honda da candır. Honda hayat onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Evet yine de aldım yine de memnun kaldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Hayırlı uğurlu olsun tavanı asfalt görmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 hayırlı olsun foto foto foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 hayırlı olsun honda başını ağrıtmaz, keyfini çıkart kardeş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 hayırlı olsun uzun yol yapınca daha çok seviceksin. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 teşekkürler henüz hiç resmini çekmedim arkadaşlar çekince ekliycem daha plakası bile yok ama 2 gündür araç bende yarın veya salı plaka takılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 küfürlü lpg taktırcan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar