Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Honda Civic Hatchback 1.4 i-vtec i-shift

act46

Öne çıkan mesajlar

"roket adam" said:

forgiver said:

dsg den tercih edilir onun dışında astra akar

Adamhaklıbeyler. Bu DSG'yi çok fena övüyorlar, çok merak ediyorum bir fakir olarak daha hiç DSG'li araba kullanmadım.

dsg'de bildiğim kadarıyla zincir yerine kayış kullanıyorlar, ondan geçişler hissedilmiyor ve ses yalıtım sağlıyor lakin daha dayanıksız oluyorlar, 20-30bin kmlerde dsgnin elde kalması gibi problemlerle karşılaşanlar oluyormuş. öyle diyolar yani ben görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

DSG de kayış olur mu hiç?! Küfre girer vallahi!

Kuru tip DSG 7 ileri, doğru ama sesin haricinde yolda bırakan bir problemi yok diye biliyorum.
Şu anki DSG versiyonlarında oldukça fazla düzeltme yapılmış diye birşeyler okumuştum.

Multitronic bence gayet güzel bir şanzımandı :) Neden bitirdiler onu anlamadım :(

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

audinin yeni bir çift kavramalı şanzumanı var 8 ileri. yeni nesil sportronic tarzı bişeydi. ona baya kasmışlar deniyordu.

ama şu anki 250nm lik 7 ileri kuru tip dsg yeterli gibin. transporterlarda kullanılan da 7 ileri ama daha fazla tork kapasitesine sahip bir modeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ilgi ve alakanıza teşekkürler. Son tercih olarak bugün civic hb 1.4 i-vtec aldım ve çok güzel bir karar vermiş olduğumu gördüm. i-shift e laf eden arkadaşlar cidden hakkıyla kullanmamışlar yada fazla vakitleri olmamış. Kullandıkça alışılıyor ve çok keyifli. Araç zaten içi uzay mekiği gibi. Siyah rengini aldım. Yakıt iddia edildiği kadar abartı gözükmüyor 0 olmasına rağmen. Teşekkürler tekrar öneriler için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...