ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 donanım full dizel otomatik seri değil, hantal. astra classic. 42000 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Suark said: Mathias said: jazz'ı biye bu kadar övüyorsunuz merak ettim. Diğer modellerine göre Honda'nın ne farkı var ? jazz civic aynı arabalar, civic kullandım;dünyanın en güzel şehir içi arabası park,yakıt,zırt zırt açılan ordan burdan çıkan kapaklar iç hacim rahatlık + honda sağlamlığı felan. Ama, jazz tam bi kadın arabası olduğu için peynir ekmek gibi gidiyor 2. eli. bu arada butun hondalar guzel, sadece underratedlar o kadar. bizde civic vardı yeni kasa, çok sert süspansiyon ve yol sesinin çok içeri aldığı için satıp yerine 2007 model avensis aldık mesala, civic uzun yol yapacaksan çok iyi değil, jazz'a katılıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Selam, Jazz. Neden? ESP var, geniş cam tavan, elektronik oyuncakları mevcut, benzinli motoru gayet ekonomik, otomatik seçeneği de mevcut. Şehiriçi için küçük bir araç almak istesem ilk tercihim Jazz olurdu. Bana göre de Honda'dan alınabilecek tek araç Jazz :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Guiliettea iyidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Rotweiler said: Guiliettea iyidir... Otomatigi yoktu. Getirdiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Esh said: polo gti =D +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 piyalepiyale said: lancia delta süper araba aslında ama ikinci eli kötü evet. sürekli araba değiştireyim tipinde bi adama uymaz. alıcaksın o arabayı 5 sene kullancaksın en az. tasarım zaten direk 1-0 önde. sürekli dikkat çeken bir araba. hayatı 7/24 arabada geçmiyor insanların zaten. araba aldı mı biri asıl amaç genelde gösteriş olduğundan bu araçla çok canlar yakıyor. Hatta 5 yıl bile az :D Bence en mantıklısı, Delta'ya bin. Güzel araba sonuç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 avensis bi üst sınıf araba yalnız, onu accord la kıyaslamanız lazım. ki accord sınıfının mersoyu saymazsak tabi en güzel arabası. Evet civic'in süspansiyonlar biraz sert olabilir, hafif spor araba. Ama onunla corollayı kıyaslaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Honda civic type s kullaniyorum 1.8 140hp arac cok ama cok iyi onceki arabalarimdan (118i. Ve golf v 1.6 fsi) gerek donanim gerek konfor cok daha iyi. Sadece iceri ses alma problemi ve suspansiyonlar cok sert olma gibi kusuru var bide benimki cok yakiyor ama 1.4 okadar yakmaz tabi. Keyif ve kullanim ozellikle donanim olarak 10 numara bi arac Ayric ayni sinif tum araclari kullandim. Yol tutusu olsun motor olsun surus keyfi olsun en iyisi civic hb, tabi iceri aldigi sesi ki hepsinde var bir bmw ye binmiyorsan ve sert suspansiyonlari saymiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Dostum bilgiler için çok teşekkürler cidden bu aracın kullanıcı yorumuna ihtiyacım vardı. I-shift vitesle ilgili tavsiyelerin var mı? Ve bu ses alma problemiyle ilgili dışarıda yaptırabileceğimiz herhangi işlem yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 İshift ile normal auto arasinda ciddi fark var ishift 6 digeri 5 vites ishift cok yavas vites degistirirken digerinde ise hissetmiyorsun bile ama amac yakit tasarufu ise ishift tercihin olsun. Disardan ses almamasi icin bazi uygulumalar var ama nerde ne kadar bilmiyorum. Diger arabalar minibus hissi verirken honda gercekten cok keyifli, hepsini kullandim test ettim bende oyle aldim hondayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 i shift'in ne oldugu konusunda bi fikrim yok ama, city vtec motora geçmeden evvel bi otomatik vitesi vardı. Hastaydım kendisine; nasıldı? 7 ileri vites, genelde 2. viteste kalkıyor araba. araç sürekli olarak 2000 devirde çok basmassan bide vites geçişini farketmiosun, tek vites gibi takılıo meret. Eğer buysa güzel bişi ama değiştirdiler sanırım onu. Hondanın normal otomatik vitesi başarılı ama 1 den 2 ye atarken hissediosun vitesin değiştiğini. o kötü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 O kadarını da hissedelim bence nazar boncuğu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 o araca 1.4 motor kesinlikle yetersiz. kilo ve torku karşılaştırın, hele ki otomatik olması, ölümcül yavas ve yuksek tuketimli kılacaktır aracı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Aracın 1.4 olması bende de biraz soru işareti bıraktı aslında ancak yakıt değerleri bence oldukça makul (şehiriçi 6.9lt) Aracı kullanmış arkadaşlar öyle ölümcül bir ağırlığının olmadığını belirtiyorlar. Yokuşlarda doğabilecek problemleride honda yokuş kalkış desteği ekleyerek çözmüş gözüküyor. Ancak 1.4 motor benim fikrime göre de biraz eksik kalmış gibi keşke 1.6 sı olsaydı ancak elde olan bu şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 evet mesela 1.4 tsi rocco icin de sehir ici 8-9lt gibi bi veri var benim ortalamam 12. ne şartlarda çıkarılıyor o tüketimler malum. bir kere 100km/h üzerinde her daim çok yakacak o araç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 127nm tork var araçta ve 1200 kilo, sürücü ve yakıtla 1250 minimum. çok çok yavaş kullanmaya alışık değilseniz imkansız o 6.9u yakalamak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 takacan lpgyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bende ishift olmayan auto var kesinlkle hissetmiosun vites degisimini. 1.4 te kullandim yokusta falan agir kalmasi gibi bisey soz konusu degil ama o yakit degerleride yalan soyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 eylülde geliyo otomatik giulietta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Yenerk85 said: eylülde geliyo otomatik giulietta Bu şekilde salakça bir satış stratejisi yaptıkları için benim gibi müşterileri kaçırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ne fark eder ki vw alsan da eylülde veriyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Arkadaşlar peki bu motorun güçsüz kalıp çok sarfiyat yapma olayını chiple 20 beygir daha güç kazanıp halledebilmemiz mümkün müdür? Bu fikir yeni aklıma geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 değildir, zira hacim aynı hacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 arka süspansiyon kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar