Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 yaniliyor olabilirim tabii canim :) dakikalardir senin yuzunden inceliyorum simdide nba tv den izledim shaq falan yorumlamis faulden bahsetmiyorlar ama gec kalirsan yersin bunu yuzune gibi muhabbet ceviriyorlar. bir cok kiside senin dedigini diyor dirsek acik ve ilk temasi o dirsekle gerceklestirirsen fauldur vs. gasol zaten sorun yok :) hep bunlardan olsun yesinler birbirlerini, boyle amerikan futbolu tadinda basketbol olsun :D nihahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 mokoko lal lı kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 lakers'lı ve gasol fanboy'u olmakla alakası yok pek. net faul bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0X8ksX55mGM dk 3 den sonrasi :) shaq :) gec kalirsan yersin yuzune diyor herif cok komik yahu. lol which one :) ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 yani bu olay futboldaki sağından atıp solundan geçen adamın önünde dikilip bana çarptı vurdu bana faul var gibi oluyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 http://www.nba.com/videorulebook/category.html?cid=69 belgelerimle geldim. griffin orda pau'ya dirseği vurup daha sonra eliyle üzerinden güç alıyo, hem pau'nun zıplamasına izin vermiyo hem de üzerinden daha rahat bitirmek için güç alıyo. çok net hücum faul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ya nba'de bu tip pozisyonlar çalınmıyor. Şova yönelik bir lig kabul etmek gerek, süper starların sonsuz korumaya sahip olduğu bu ligde neler neler gördük biz, bırakın şuna da çalınmasın hücum faul :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 mokoko said: lakers'lı ve gasol fanboy'u olmakla alakası yok pek. net faul bence. Adamın gol diyo http://assets.sbnation.com/assets/1043857/bynum_medium.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Pau da çok ıkınmış satmak için de yine olmamış fdsasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Gasol ağzına yemiş, iyi olmuş. Böyle pozisyonlarda NBA'de faul verilmiyor, ayrıca Gasol hem sabit değil hem de ayaklar içerde. said: Blake Griffin Dunked On Pau Gasol Again, Destroying Any Last Shred Of Humanity He Had Left Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Howard lol... Battıkça batıyor adam. said: "Stan Van Gundy just acknowledged that Dwight Howard has asked that he be fired." "Howard comes in hugs Stan and doesn't realize Stan just confirmed story." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Bu Howard'da cidden beyin yokmuş ya, tamam oyununu vs. çok seviyorum ama şu yaptığı tercihler, hareketler falan... hiçbir zaman bir adım daha öteye gidemeyecek bu tercihleri ve yaptıkları ile, sadece büyük bir oyuncu olarak anılacak. Her sene bir rezaletin veya saçma sapan bir kararın altından çıkıp takımına da zarar veriyor. Gitseydin ulan madem transfer döneminde, yeni sözleşmeye imza atmasaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ee nba medyası bizim fanatikten farklı değil howard düzgün hareket etse lebron son topu kullansa neyi yazacaklar? danışıklı dövüş bunlar!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 abi sallamasyon haber değil ki bu, hatta van gundy habercilere açıklama yapıyor, böyle birşey olduğunu duydum. Söylentiler doğrudur diye, o arada açıklamadan haberi olmayan Howard galip Van Gundy'e sarılıyor, sırıtıyor falan "nölüyor la buralarda kıs kıs kıs" şeklinde, Howard'ın rezil olduğu an zaten, herşeyin bir söylentiden ibaret olmadığı anda bu oldu tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 http://www.nba.com/magic/video/2012/04/05/040512svghowardfiredreportsm4v-2057675/index.html lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 geçen sayfalarda biraz tartışılmış, otorite olarak cevap veriym. sol kolunu kullandığı an hücum faul. değil diyen basketbol kural kitabını 3 kere okuyup başının üzerinde gezdirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 sag kolda sorun yok yani :) kihkih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 DarKRideR said: abi sallamasyon haber değil ki bu, hatta van gundy habercilere açıklama yapıyor, böyle birşey olduğunu duydum. Söylentiler doğrudur diye, o arada açıklamadan haberi olmayan Howard galip Van Gundy'e sarılıyor, sırıtıyor falan "nölüyor la buralarda kıs kıs kıs" şeklinde, Howard'ın rezil olduğu an zaten, herşeyin bir söylentiden ibaret olmadığı anda bu oldu tabii kisallamasyon olduğunu söylemedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 fanatik diyince sallamasyon beliriliyor kafamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 abi bynum kadar yetenekli olupta bu kadar gerizekalı olmakta hiç olmuyo ya. bynum birazcık akıllı olsa howard falan yalanda yine atılmış adam salak salak konuştuğu için maçta. bi balotelli bi bynum :( mal adam ya. falaka cezası falan versinler anca akıllanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 mokoko said: bynum birazcık akıllı olsa howard falan yalandaHAHAHAHAHASSİLAH ARKADAŞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 e öyle gayet. savunmada tamam howard çok üstün tabiki ama rebound konusunda neredeyse eşitler. hucum konusundaysa howard bynum'un yarısı bile değil bu sezon. bynum'un arkası ve yüzü dönük oyunları çok üstün howard'dan. serbest atış çizgisindende bi pivot için gayet iyi. howard'a göre hatta nash seviyesinde. e az buçuk şutuda var (çok kullanması gerekmesede) howard'dan tek eksiği atletizm. ama onuda genişliğiyle kapatabilir ilerleyen senelerde. üzgünüm yani gerçekler bunlar. bynum biraz kafasını verebilirse önümüzdeki senelerde howard'dan daha etkili bi eleman olucaktır. ha kafasını verebilir mi onu bilemiyorum tabiki. ama howard'ında einstein olmadığı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 howard osurunca 3 bynum çıkıyormuş götünden. oynasaydı, akıllı olsaydı, takla atsaydı falan gibi argümanlarla insanları karşılaştırmak zaten başlı başına saçma. derek fisher 10 santim uzun olsaydı kobe'den iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 sadece potansiyelini yazıyorum. adamın fiziksel olarak eksikliği olduğu bi yere gönderme yapmıyorum ki. eleman daha 22 24 yaşında ve psikolojik olarak sorunlu. şu haliyle bile howard'dan daha komple bi oyuncu. eğer sorunlarınıda çözerse howard'dan iyi olur diyorum sadece. yoksa bynum howard kadar atletik olabilseydi falan demiyorum. 2 3 sene sopayla eğitirsin bide üstüne psikolojik destek falan sağlarsın, eğer sorunlarını çözebilirse ligin en değerli uzunu olur. ayrıca howard'a göre artılarını ve eksiklerini yazdım yukarda. öle olsaydı böle olsaydı falan dediğim yok o konularda. tekrar tekrar yazmıyım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar