Odeon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 51 durant - career high 40 westb - season high 3x dbl ibaka gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 oha ersanda cosmus 29 sayi 25 reb. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 ersan oha gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 adama vahiy geldi geldi sanırım, bunu bunu yaparsan basketbolda adam olursun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 http://abstrusegoose.com/strips/yeah_i_jumped_on_the_bandwagon_but_im_still_a_sixers_fan.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Ersan yargılamış resmen. Maçın başlarında Lopes'den feci bir blok yedi sonrasında pota altını kararttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 dwight howard'la season high'a ortak olmus. helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Odeon said: 51 durant - career high 40 westb - season high 3x dbl ibaka gg helal olsun aslanlarıma şampiyon biziz bu sene kaçarı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 sonunda cevahir adidas'ta swingman durant forması buldum, harikaydı. Lakin fiyat etiketiyle beynimden vuruldum. 160TL hani bekliyordum 120TL falan da :( o paraya forma koleksiyonuma 5-6 tane 2. lig takımının formasını koyarım la ben, neyse beklemede kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Ersan 4. dd ı yaptı üst üste, 15-15 hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ox5Udo2h3pM allstar haftasnu öncesi bi gazı verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 haydaa bugunku maç dsmart'taymış sanırım. cumartesi ve pazar cnn türk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 d-smart'ın kıçı başı ayrı oynuyor. aman dikkat edin, yarın ilk turda iyi smaçlar olursa ikinci turu cnntürk yerine smartspor'dan verebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mugrod Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Geçen senelerde tnt falan reklamlı olarak internet üzerinden yayın yapıyordu all starı. bu sene öyle bir şeyler yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 abd dışına kapatmış onu tnt. maçın hareketi rubio'dan http://www.youtube.com/watch?v=m_Zg0gRKwHw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Monroe'nun hareket daha iyiydi bence http://assets.sbnation.com/assets/968921/walldunk_medium.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 dün sporx'in tvde bugün'ünde çaylak maçı yoktu, kaçırdım maçı yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 monreo süperdi ya ahaha şu da iyiydi ama http://www.youtube.com/watch?v=w8WVfhPGQQQ&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 O bacak arasını Cousinse yaptığı için Rubioya ekstra puan sfsd. Bazısı böyle cuk diye oturuyor nba'e gelince, bazısı da hiç yapamıyor. Jasikevicius nba'e geldiğinde ama avrupanın en iyi oyuncusu gibi birşeydi hem barcelonada hem maccabide 3 sene üstüste eurolig şampiyonluğu falan, nba kariyeri malum. İnşallah rubio hep bu tarz gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Abi nerdesiniz adamlar tarih yazdı kimse yazmamış :D Kenny smithe çok yazık oldu herif takımını kurtardı resmen tekte soktu orta sahayı kaybettiler çok üzüldüm açıkcası. Kenny Smith görünce dedim texas takımı çok fena perişan eder bu sene çokta istedigim gibi gitti ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 westbrook sonuncu olur parkurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Kaan Kural her zaman ki lanetiyle devam ediyor. Deron alır dedi twitterda yarışmadan önce, Deron 6. atışında soktu. Lanet aynen devam edıyor Morrow 3lükte elendi kaan kural alır demişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bu smac yarismasi kadar sonugunu gormedim ben ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ne kadar boktan bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar