senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 okc pek güzel oynamış. perkins asist konusunda kendini aşmış afferim aslanlarıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Yalnız http://9gag.com/gag/2688814 Adammış. Ben hypelara ayak uyduruyorum valla bu çocugun oyle bir anda sönüp unutulacagını sanmıyorum baya iyi bir oyuncu olabilir bence ki tamam şu hali olmasa bile kariyeri boyunca 15ppg+ 5apg+ oynayabilecek potansiyeli var sanırım. Tabii bir de 5 turnover yapmasa her maç süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 lin overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 happy valintines day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 abi herif çinli gözüküyor ama doğma büyüme amerikalıymış, ne ırkçıymış bu herifler de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Semih ilk 5 başlayıp 18-8 yapmış hll ersan da 23-7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 baklavasina mac yapio takimlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 şu semih'i ne yediler orada ya, tamam belki çok üst düzey bir adam değil ama üst üste maçlara bile sokulmayacak kadar kötü de değildi. Eline geçen fırsatı harika değerlendirmiş, umarım 5'te kalıcı olur. Ersan'da pis istikrar yakaladı. Erken yakalayabilseydi keşke bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 semih geçen maç ilk 5 başlayıp sıvadı resmen, o maçta görsen bu adamın nba'de işi yok dönsün bandırma'da oynasın derdin. çok dengesiz bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 JR Smith > New York http://www.youtube.com/watch?v=fk_IkUYP3wU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Lin 9 TO yapmış, maçı kaybetmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 yine yanlış takip etmediysem ersan son 3 maçında da takımının en iyisi istatistik bakımından, dün gece de MIL - Ersan Ilyasova (Pts:14, Reb:10, Ast:2) lakin daha galibiyet yok :( Hidayet'te 14 sayı, 4 reb 7 asist ile oynamış aynı maçta, Semih yine ilk beş başlayıp 6 sayı 4 reb 2 asist yapmış. Eh işte yeterli asdf Enes'te kenardan gelip 8 sayı 6 rebound yapmış. Az süre alıyor, 3 numaradan seçilen bir çaylağa göre beklenileni veremiyor bence, Utah'ta olmasından kaynaklı bu tabii de :( Onun dışında takımım OKC yine yargılamış. Harden yine 25 sayı atmış. Adam en iyi 6. adam olarak bitirecek bu gidişle, harika bir ivme yakaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Enes nasıl bekleneni veremiyor? 15 dk. den fazla süre almıyor neredeyse, buna rağmen bir kaç maçta sağlam istatistik yaptı, oynatılsa eminim her maç dd a gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 son maçın özetini izledimde maçı alan hido'ymuş direk. adam resmen lakabının hakkını veriyo "mr 4th quarter" 4. çeyreklerde resmen takımı götüren adam hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Enesi Utah gibi uzun bolluğu olan üstüne bir de ilk 5teki uzunların yardırdığı bir takım yerine uzuna ihtiyacı olan başka bir takım draft etseydi çok güzel olcakmıştı. Clippers alsın enesi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 dreagloth said: Enes nasıl bekleneni veremiyor? 15 dk. den fazla süre almıyor neredeyse, buna rağmen bir kaç maçta sağlam istatistik yaptı, oynatılsa eminim her maç dd a gider. abi draftın üç numarasından bahsediyoruz. Süresi ve istatistikleri "NBA'deki bir Türk" için bence de fazlasıyla yeterli lakin bu adam sıradan bir adam değil. NBA Draft'ının üç numarasından gelme bir adam, geçtiğimiz yıllarda buralardan seçilen adamların ilk yıllarında aldığı sürelere ve yaptıklarına bakmak gerek. Hasheem Tabbaet mi ne vardı sadece o patladı yanılmıyorsam son yıllarda üstlerden seçilenlerden, Hani bilmiyorum çok üstlerden seçildi diye benim mi beklentim aşırı fazla nedir. Bugün kendinden daha az süre alan Ömer Aşık, ortalama sayı dışında her konuda Enes'ten daha başarılı bir grafik çiziyor. Chicago'nun yapısından ve takımındaki konumunun rahatlığından da olsa gerek tabii ama ne bilim, Enes bu değil. Daha yukarılarda olmayı hak ediyor. Bunun içinde çok çalışması ve şu istatistiklerini önce daha da yukarılara çıkarması gerekiyor. Tekrar diyorum, NBA'de 5-6 sayı atınca mutlu olacağımız bir adam değil Enes, draftın üç numarası ya da benim beklentilerim çok üst düzeyde bilmiyorum asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Dakika vermiyorlar adama nasil karsilasin beklentilerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Boxscore'u bırakıp maçları izlemek lazım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 kaankural All-Star haftasonunda tüm etkinlikler CNN Türk'de yayınlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Dün chris paul maçı sattı dememiş kimse sdafdfad. Daha da splitter ginobili falan yoktu. O değil de gary neal, pınar karşıyakadan san antonio spursün clutch playerlığına giden yolun hikayesi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 http://29.media.tumblr.com/tumblr_lznryxhX6C1rpguero1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Ohahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Lin bir tuhaf ya. Atletiklik yok, hız yok, öyle 3lük tehdidi olan 4-5 numaralar gibisinden oynadığı pozisyona marjinal kalan bir özelliği de yok. Böyle dümdüz haliyle nbade nasıl bu kadar oynayabiliyor anlamadım. Haterlık falan değil de, monta ellis falan 2 senedir aynı rakamları yapıyor şu 1-2 haftada Lin'in çektiği ilginin yarısını çekmedi. Bugün new york dallas maçını izledim, gayet düzgün savunmaya, ikili sıkıştırmalara karşı falan yine güzel oynadı Lin, öyle overrated gibi de görünmedi. Ne desem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 oklahoma denver maci uzadi harika mac oluyo. durant shock paddle basa basa takima uzatti maci. son ceyrek 3 tane 3luk atti galiba 5/5 ucluklerde 45 sayi yapti season high simdilik. westb. 33 sayida. ibaka costu 10 blok yapti filanda denver nasi boyle costu anlamadim nene yok gallinari yok adamlar costukca costu zor uzatti okc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 neresi harika ya uyuyamadım denver haketti maçı fazlasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar