tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 bradley var abi. tek başına bir takım adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 pierce ve garnet yetior bostona ustuste 4. galibiyet oldu. orlandoda acayip sacmalamaya basladi. % ler yerlerde surunuyor bitek howard atiyor ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FNnIYUcxZAc yarın akşam 10.30'da cnntürkte miami - chicago maçı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 allah güç versin dengcim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 deng oynamayacak deniliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 lakers'ın durum harap resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 OKC coştukça coşuyor nazar değmesin yiğitlerime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 bu sene şampiyonuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Amin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 durant forması alayım nba store'dan diyordum. Authentic formalar 260 dolardan başlıyor ya, bildiğim kadarıyla zaten maçlarda giyilen formaların birebir aynısı bu :( dandik replicalara da para vermek istemiyorum o kadar pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 gecen senenin formaları yok mu spora da onlara bak daha ucuz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 DarKRideR said: durant forması alayım nba store'dan diyordum. Authentic formalar 260 dolardan başlıyor ya, bildiğim kadarıyla zaten maçlarda giyilen formaların birebir aynısı bu :( dandik replicalara da para vermek istemiyorum o kadar pff Replica dandik. Authentic ufak 1 2 fark hariç oyuncuların giydiginin aynısı ama hiç gerek yok çok pahalı çünkü. Bir de ikisinin arası 70-80 dolar olan adını unuttuğum bir model var, en mantıklısı o. Oldukça da kaliteli, replicada baskı falan var galiba, bunda her şey dikilmiş... tr'de var mı bilmiom ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 swingman dediğin, ya swingmanlar türkiye'de var ama sadece allstar formalarını gördüm. Takımlarda hep replica yakaladım. Gerçi çokta aramadım istanbul'da doğruyu söylemek gerekirse, bakacağım ama taksim'deki spor mağazalarına falan, elbet getirmişelrdir adam gibi bir swingman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 hatta şöyle linkleyeyim replica http://store.nba.com/product/index.jsp?productId=4179385 swingman http://store.nba.com/product/index.jsp?productId=4413081# authentic http://store.nba.com/product/index.jsp?productId=10817060&cp=2482948.2482948&lmdn=Team fotoğrafların üstüne gelince zoom açılıyor, işte detayları oradan görebilirsiniz. Swingman alması en mantıklı olanı cidden ama ABD'den çok pahalıya geliyor. Kargo vs. Bakalım Türkiye'de bulursak ancak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=tvjjEtjwKHE UHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 aaa skandal hakem resmen verdi maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 şaka gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 derrick rose son topta bari tek el atma fantezisini bir kenara bıraksaydı keşke. düz atsa daha iyiydi orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 mokoko said: aaa skandal hakem resmen verdi maçı nasil verdi anlatsana bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 bugun oklahoma clippers maci var 2 side yense olmami ya kiyamiyorum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 2.çeyreğin sonunda 51 saniyede 4 üçlük attı Clippers. OKC tam farkı kapatıyorum derken devreye 18 sayı geride girdi. Westbrook yine topu bol bulmuş, 5 tane kaybetti bile ilk yarıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Perkins :'( http://www.youtube.com/watch?v=0WsRJxAUxpc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Ağlamak istedim smacı görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Hayatı sorguladım şu olaydan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 nba cares bu mağdurlara da el uzatsın. evli barklı adam, yazık günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar