Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

50Promil.com

reyou

Öne çıkan mesajlar

selamlar bira.fm basligini gorunce bende henuz bitmemis alfa versiyon olan sitemizi gosteriyim dedim :)
gaza geldim bi anda :P

silverlight calisirken lan nasi bisi yapiyim demistim 2 hafta once, bole bisi yapalim dedik belki kendimizde dinleriz.

mekanizma ayni, daha databasemiz cok genis degil ama insallah gelecek gunlerde gelistircez baya.

tabiki bi last.fm yada grooveshark fln degil ama ole el emegi goz nuru.

http://50promil.com/

sarki, sanatci fln onerileriniz olursa, hatta background slat show resimleri fln onlara acigiz, hatta basligini bile acmistim ama yinede bi feedback olmasi acisindan burda durmasinda sakinca yok gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

to do listesi:

mesela bir parça çalarken altta şarkı isminin yazdığı kısmı yarı opak bir footer üzerine yazsan daha güzel olur.
fontu da değiştir.
akıcı canlı bir görünüm kazansın.

yine bir parça açtığında bir önceki sayfaya dönme şansı yok. onu da hallet bence.

ana sayfadaki arka fon için ya farklı bir görsel ya da resmin kenarlarında lens correction uygulasan da karartarak geçiş uygulasan daha hoş durur. aynı şeyi kategori seçtiğinde parçaya uygun görseller gelmeden önceki görsel içinde kullanabilirsin.

gibi gibi.
başarılar.
Sosyal ağlarda paylaş

silverlight sanirim sorun, yani sorun bende :D

nese html versiyonunu arkadasa soliyim yapsin bi zahmet :)

bolece hepsinde calisir.

simdilik sanirim windows kullanicilari kullanabiliyo.

lan bu silverlight tirt mis o zaman, bide o kadar salladi adamlar yok crossbrowser mis yok flash killer mis,

pff :/
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

silverlight sanirim sorun, yani sorun bende :D

nese html versiyonunu arkadasa soliyim yapsin bi zahmet :)

bolece hepsinde calisir.

simdilik sanirim windows kullanicilari kullanabiliyo.

lan bu silverlight tirt mis o zaman, bide o kadar salladi adamlar yok crossbrowser mis yok flash killer mis,

pff :/

silverlight oturmadi flash yillarin emegini iceriyor. öyle tahtindan almak kolay degil. Klasik MS taktigi bu pastadan bende yerim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi projeyi destekliyorum her türlü de. fikir bira.fm çakması gibi geldi. Ondan mı esinlendiniz?

Bir de html'e geçin, Türkiye pazarında bir çok kişiyye ulaşabilrsiniz kodlamada sıkıntı çekerseniz.

Burayı da takip edin! patiler iyi fikirler verir size sdf

Benim fikrimi sorarsan müzik türüne göre arkaplan seçilsin. Mesela meyhane koyduğunuzda 3-4 emyhaneden resim çektirebilirsiniz renksiz. Bunlar 30 dk da bir değişebilir.. ve ya ne bileyim haftada bir arkaplanı değişebilirsiniz.

Club seçilince arkaplanda club resmi olabilir vs. Font konusuna değinmiyorum onu zamanla kurcala kurcalaya değiştirirsiniz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Bira.fm'in işini yapan yüz bin milyon tane site vardı, adamlar tamamen tasarımdan kazandılar. Bir gün top koyuyorlar, bir gün başka bir şey, ilgiyi üzerilerinde tutuyorlar. Ayrıca playlist olarak bira.fm playlistlerini kullanabilirsin hiç utanmadan, Grooveshark'ta public olarak açık, kimse de çakmaz durumu :)

Özet: Silverlight sux, tasarım yenilikçi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

abi az once html e cevirebildik sonunda siteyi :)

http://www.50promil.com/

liberal said:

abi projeyi destekliyorum her türlü de. fikir bira.fm çakması gibi geldi. Ondan mı esinlendiniz?

Bir de html'e geçin, Türkiye pazarında bir çok kişiyye ulaşabilrsiniz kodlamada sıkıntı çekerseniz.

Burayı da takip edin! patiler iyi fikirler verir size sdf

Benim fikrimi sorarsan müzik türüne göre arkaplan seçilsin. Mesela meyhane koyduğunuzda 3-4 emyhaneden resim çektirebilirsiniz renksiz. Bunlar 30 dk da bir değişebilir.. ve ya ne bileyim haftada bir arkaplanı değişebilirsiniz.

Club seçilince arkaplanda club resmi olabilir vs. Font konusuna değinmiyorum onu zamanla kurcala kurcalaya değiştirirsiniz zaten.

yok valla isterseniz dosya create zamanlarini veriyim, ilk mesajimda belirttigim gibi bira.fm ortaya cikmadan 2 hafta oncesine zaten aklima gelmisti fikir, yalniz bizim sanssizligimiz adamlarla ayni ana denk gelmemiz, e tabi gobegi kasiya kasiya, bi taraftan pizza yiyip oteki taraftan counter atinca bole yavas oluyo.

sonra bira.fm basligini gorunce, bizde koyalim dedik bari.

bu arada dedigin arkaplan olayi var zaten sitede dahada arka plan kokuyoruz, her 15 saniyede bir degisiyor.

küheylan said:

abi ekşi sözlük görselde bu çıkıyor,

oha bu ne lan ?! nerde nasil goremedim ben bunu :)

"roket adam" said:

Bira.fm'in işini yapan yüz bin milyon tane site vardı, adamlar tamamen tasarımdan kazandılar. Bir gün top koyuyorlar, bir gün başka bir şey, ilgiyi üzerilerinde tutuyorlar. Ayrıca playlist olarak bira.fm playlistlerini kullanabilirsin hiç utanmadan, Grooveshark'ta public olarak açık, kimse de çakmaz durumu :)

Özet: Silverlight sux, tasarım yenilikçi değil.

bizim playlist youtube dan geliyo, tasarim konusunda daha onceki sitelerimizde olan (popiler.org, iamthecoder.com) sikintimiz hala devam ediyo, varsa yoksa kod yazan adamlar oldugumuz icin bi tasarimci arkadasla tanisamadik, cikarsa burdan birileri projeyi gelistirmek isteriz acikcasi :)

birde son olarak siteye pop ve sohbetler adi altinda son 2 kategori koyup bu sekilde tarzi korumak istiyoruz, sohbetler olayini su sekilde dusunduk, degisik radyo programlarindan alintilar (kaybedenler kulubu, bay j fln gibi) yada direk kullanicilarin cekip gonderdikleri ses kayitlari olacak hatta;

pati ahalisi olarak toplanip bi konu hakkinda geyik cevirip ses kayitlarini siteye koymak istiyoruz bole 50,100 tane kayit doncek durcak orda, ne biliim ole sohbet dinlemek isteyenler icin.

bunuda yaziyimda buraya sonradan biri bizden once yapinda arakladik denmesin :D
Sosyal ağlarda paylaş

mardox said:

güzel site elinize sağlık, bookmarka koydum
ben ses ayarı düğmesini bulamadım :) yoksa koysanız, varsa daha belirgin yapsanız

tamam bunu koyalim cidden, arkadasta diyodu koyalim diye,
paso sie diyodum :P

hmm o cocuklari resmide ilginc, bilmiyom neye gore koyuyolar onuda,
laf sokmak icin yada cakma oldugumuzun iddiasi ise iste
paticik.com dan onlara tokat gibi yanit :P

http://forum.paticik.com/read.php?62,5698553,5698559#msg-5698559
burada 20 Jun 2011 de projemi dusunuyordum zaten, paticik ahalisinede sordum;
adamlarin patlama yaptigi tarih
29.06.2011
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=bira.fm

yani 9 gun sonra, nese bole iste, tesekkurler yorumlar icin.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ekşi sözlüğün o görsel olayı şöyle çalışıyor. gugıl görsellerde başlığı aratıyor ilk çıkan resmi koyuyor.

sen de http://forum.paticik.com/read.php?11,3772757,page=14#msg-4125210 şu mesajında imzanda yazdığı için site adresi resim olarak bu çıkıyor ilk gugılda. ondan başlıkta bu çıkıyor.

bence o mesajını sil cool bi resim ile mesaj at.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...