Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ice Wiz için Temp ve yardim

Reumer

Öne çıkan mesajlar

bence ice wizz acma be hocam...
toa da faydali olacak birseyler ac...
ministrel falan...[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED)
Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor
(DELETED)
Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED)
Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED)
Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr4L2(BANNED)
Teba lvl 50 Briton Cleric rr5L4 (no one knows..)
Sosyal ağlarda paylaş

ice wiz için geçmiş topicleri falan aradım ama tam bişe bulamadım.

baggio nun yararlı linkler topicinde de temp creator lar falan var ama açıkcası pekde bişe anlamadım onlardan :)

bilen birisi yada elinde olan buraya copy paste edebilirmi?ona göre geliştireyim charı..
bide güçlü olması önemli değil eğlendirsinde beni ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ilk olarak eger albion olmakta israrin yoksa baska bir realm de ac derim . Midgard a bakarsan , sm de intercept pet ve daha yuksek dmg var ayrica mezz i var. Hib de ise ench in peti var ve stun i var cok buyuk avantajlar ve tabii wiz ile ayni dmg . Insta lar da tabi buyuk avantajlardan sadece bir tanesi Onlardaki penalty energy resist clericlerde olmasindan dolayi dmg lari bazen daha dusuk olabiliyor fakat zaten resist pierce ve casting speed ile sorun olmaz. Ayni sorunu wizde midlere karsi yasiyorum asiri yuksek cold resistleri var. Eld de ise stun var fakat pbaoe icin ench oneririm bu konuda. Son olarak wizimizde ise root var okadar. Tabii diger realmlerde oldugu gibi insta mezz e ve ae stunn a da sahip degiliz bunun sonucu olarak cok daha zor pbaoe bomb . Sorcun keyfi gelip pan camden mezz atana kadar genelde icimizde oluyorlar ve tabi basit ML yada RA abilty lerle genelde healerlari interrupt ederek tek healingin DI olmasini sagliyorlar ,ki genelde DI gimpler tarafindan aninda harcanir. Yani pbaoe genelde grup a baglidir ve albionda pbaoe nin degeri bilinmez pek. ki alb zergleri genelde 3 tane pbaoeci tarafindan rahatlikla farmlanabilir.
Sonuc olarak secim senin fire wiz de olabilirsin bende bir sure fire wiz oynadim eger rr en biraz yukselir ve tempinde basariliysa epey bir tehlikeli olabiliyorlar. Tekrar soyluyorum wiz olma pbaoe r acicaksan. Albionda sorc denilen overpowered etken var. Fire wize benzer life tap dmgli ve bolt rangesinden ae mezz,pet,instalar ve cloth speed kucumsenemez.Tabi o RR5 inden soz etmiyorum bile. Bence saracen sorc filan ac albionda caster acicaksan.
Ah wizin bir diger dezavantaji dex race olamamasi....[signature][hline]Magent Starfall RR6 ice wiz
Sosyal ağlarda paylaş

saolasın da açtık bi kere
hele öğrenene kadar bi ilerleyelim bunla

bide şey sorucam.
şimdi lvl 5 oldum wiz trainer dan train ettim fakat yanlışmı ettim bilmiyorum
1 earth
5 ice
1 fire var speziliaton da

earth ve fire zaten kendliğinden gelio dimi?yanlış vermedim yani?
bide bundan sonra hep ice a vericem dimi?
ayrıca bide şey sorucam
wizarda sağ tıkladığımızda npc ye yukarda ice fire skıll poıntlerı verdiğimiz aşşağıda bide baya bişe var onlar ne?
Sosyal ağlarda paylaş

hayır fire ile Earth artmaz

Bence 50 ice 50 earth git :)

tabi ben aşırı noob sayılırım hiç wiz oynamadığım için ama böyle hoş durur gibi geliyor

birde sanırım (pek okuyamadım şeyleri varsa bilmiyorum) midgard lar ice resist i yüksek olabilir hani karda yaşıyorlarya ne bilim öyle geldi aklıma belki sallamışımdır ama doğruda olabilir :)[signature][hline]hö?
Sosyal ağlarda paylaş

1 olanlar kendiliğinden gelir evet sen yanlış birşey yapmamışsın ancak 40 a kadar fire spec gitmen senin açından daha iyi olur gibime geliyor çünkü sağlam bir grubun olmadığı sürece pbaoe fln yapılmaz lvl 40 a kadar lvl40 da gelen respec hakkı ilede ice a dönersin.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Sosyal ağlarda paylaş

Oh Magent her şeyi detayıyla açıklamış ama sanki yeni başlayan biri için biraz karışık olmuş :)

Benim fikrimi sorarsan alb oynamakta kararlı mısın onu düşün, hemen hemen bütün serverlarda gereğinden fazla alb var.

Bence eğer pbaoer oynayacağım dersen, hib enchanter, alb oynayacağım dersen de 40 body/36 mind sorcerer veya 45 wind theurgist yarat

Wiz yapacaksan da;
İce wiz, 50 ice 20 earth
Fire wiz 50 fire ve dandik bir ae rootum olsun dersen 20 earth, dandik bi pbae em olsun dersen de 20 ice ver[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda
Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay
Sosyal ağlarda paylaş

Hepiniz saolun

Denth valla ice wiz seçmemin nedeni dediim gibi bilmemem.Ve dorusunu söylemek gelirse theurgisth yada minstrel ne yapar nasi saldirir nedir onu bile bilmiyorum :)

Bilsem seçecem gibi bi durumdayim yani ehu

simdilik wiz takilalim.su anda pek group bulamam fazla sik girmiyorum cunku
o yuzden fire ile en azindan bi 20 ye kadar yapayim sonra respec ederiz

simdi benim
1 earth
5 ice
1 fire
bundan sonra gelenlerin hepsini fire a mi vereyim?
20 ye gelincede bunlarin hepsini silip tekrarmi ayarlayabiliyorum noluyo?
Sosyal ağlarda paylaş

abi wizard olma ... ben ettard'la neler cektim.fire dık ice kraldı.ice olduk fire kral olmus.
Bende m.kerim lan dedim bıraktım oynamayı.Gotlenek mythic yav... sen 2 sene kas sonra hamsi gibi oyna ordan oraya....

Baydırdı oyun beni.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de 8 slot vermiş adamlar
2 de şimdi verecekler catacombs ile
açacaksın bi ice, baktın fire rulz olmuş bi de onu açacaksın diğeri duracak, hangisi nerflenirse diğerine geçeceksin budur :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

theurgist şu an oyundaki single dd eden en iyi casterdır kanımca
evet sorc gibi aşırı range den mezz edemez ama
sağlam bir mezzi vardır range i düşük olsada
ayrıca ddsi fire wizarddan bile daha fazla vuruyor ki sorcunki ile karşılaştırılmaz bile
petler air pet stun eder ice pet dd eder ki lvl 25 ice pet bile 200 dmg vuruyor playerlara ayrıca keepin üstündeki elemanlara bile vuruyor yani eğer keepin üstünde 1-2 kaster görürseniz 2000+ range den 3 pet yollarsiniz ice petlerde speed slow da olduğu için adam kaçmadan ölür
açık alanda ise healer a 2 air pet yollayıp stunlarsınız daha sonrasındada casterları ddlersiniz
çok açık farkla ortalığı dağıtan bir karakter benzeri hiçbir realmda yok
tek handikapı saracen filan açamamanız ama aug dex 4 alırsanız bir sorun kalmaz hele briton açarsanız aug dex 2 yeter yanında wp koydunuzmu 800 dmg filan rahat görürsünüz
tabii bu dediklerimi yapabilmek için artifact ve ra gerekli birde grup elemanları.[signature][hline]homo homini lupus
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Reumer, 19 Eylül 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
saolasın da açtık bi kere
hele öğrenene kadar bi ilerleyelim bunla

bide şey sorucam.
şimdi lvl 5 oldum wiz trainer dan train ettim fakat yanlışmı ettim bilmiyorum
1 earth
5 ice
1 fire var speziliaton da

earth ve fire zaten kendliğinden gelio dimi?yanlış vermedim yani?
bide bundan sonra hep ice a vericem dimi?
ayrıca bide şey sorucam
wizarda sağ tıkladığımızda npc ye yukarda ice fire skıll poıntlerı verdiğimiz aşşağıda bide baya bişe var onlar ne?

evet hep ice a vericeksin.level 40 tan sonra 5 topta bir belirli spec point alınca 40-50 arası extra puanlarla 20 yapabilirsin 2. bir speci
sen beni dinle fire wiz ol
Sosyal ağlarda paylaş

son araştırma ve kararlardan sonra fire oldum :) sağolsun bi arkadaşda silip tekrar açtığımda 5 olmama yardım etti pl yaparak.

fire oldum sonuç itibariyle ve oyunu baya bi öğrenip hangi class nedir ne değildir kendim tartabilene kadarda bununla koşuşturcam :)

zaten az önce limanda gemiye binmeye çalışırken "toalılara özel" gibisinden laf etti gaza geldim toa getirticem yarın :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...