Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni hayvanım

nightstalker

Öne çıkan mesajlar

Tam olarak ne cins bi böcek olduğunu bilmiyorum ama cevizin içinden çıktı. çok şirin dimiiii?:)[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

solucanmı o?
ne anlamadım resimden ama bence cevizle besle :p
[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 14 Eylül 2004 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sen bu şeyi nası beslicen afedersin ama ben elme bile alamasdım o ne kdr çok mikrop tasıodur Allah bilir...Ayrıca o bir kurt...Cevizlerin içinden çok kurt çıkar o açıdan sölüorum...(çok iğrenç öyyyyk :-o[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
Akıllı olupta tembel ise ikaz et
Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Sosyal ağlarda paylaş

Türklerde yaygın protein eksikliği problemi görüldüğü için sağlık bakanlığı cevizlerdeki protein oranını arttırma kararı aldı. Onun parçası bu. Götür direk..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nightstalker, 15 Eylül 2004 11:36 tarihinde demiş ki:
Larva diyorum kardeşim anlasanıza.
Zaten kaçtı. Ulan bi larva besleymiyecekmiyim yaa bezelyeden çıkanı da annem atmıştı.
*!hüzünlenir*:(

Arkadaşlar lütfen araları okuyalım hayvan 3 gün önce kutuyu delip kaçtı.

Babam demişti "bu delikanlının ceviz kabuğunu yeme gibi bir yeteneği varsa eminim o kutuyu da deler" diye[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nightstalker, 18 Eylül 2004 18:37 tarihinde demiş ki:Arkadaşlar lütfen araları okuyalım hayvan 3 gün önce kutuyu delip kaçtı.

Babam demişti "bu delikanlının ceviz kabuğunu yeme gibi bir yeteneği varsa eminim o kutuyu da deler" diye

Zaten arayı okudum merak etme, sadece takılıyorum..

[Bu mesaj Spidee tarafından 18 Eylül 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 15 Eylül 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
çok iğrenç öyyyyk :-o

Neresi iğrenç yahu protein işte ısır gitsin. (patipet sakinleri tarafından atılan taşlardan dodge ederek kurtulur)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...