nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Tam olarak ne cins bi böcek olduğunu bilmiyorum ama cevizin içinden çıktı. çok şirin dimiiii?:)[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ne yapıcan ya bu şeyi :) ölür o kutunun içinde..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 solucanmı o? ne anlamadım resimden ama bence cevizle besle :p [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 14 Eylül 2004 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 zaten o kahverengi şeyler ceviz. Ayrıca teessüf ederim o bir larva.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Kabuklu birşey yediğim zaman her zaman özenle ve kurcalayarak yerim. Annem kızardı tabi hali ile. Sizde anlamışsınızdır artık ;)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Sen bu şeyi nası beslicen afedersin ama ben elme bile alamasdım o ne kdr çok mikrop tasıodur Allah bilir...Ayrıca o bir kurt...Cevizlerin içinden çok kurt çıkar o açıdan sölüorum...(çok iğrenç öyyyyk :-o[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Larva diyorum kardeşim anlasanıza. Zaten kaçtı. Ulan bi larva besleymiyecekmiyim yaa bezelyeden çıkanı da annem atmıştı. *!hüzünlenir*:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 O ne yaw cevizden buyuk o mahluk. nasıl cıktı cevizden ehe[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ha ondan baya iyi balık yemi olur :)[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Ahah süper yaw artık daha dikkatli ceviz ve kabuklu şeyleri yicem :))[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 deney yapsaydın üstünde.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Soth, 15 Eylül 2004 16:18 tarihinde demiş ki: ha ondan baya iyi balık yemi olur :) harbiden,direk balık yemi :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 kurtçuk, sen koy cevizin içine gerisin geri sonra da hüplet protein o boşver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Extraxher Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bo$wer bence bakma bo$u bo$una onun gunahına girme 1 gün ya$ar öLürler fazla sevme yane üzülmemen için sölüorum[signature][hline]www.webalemi.tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ Icq = 951 855 MSN = [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Türklerde yaygın protein eksikliği problemi görüldüğü için sağlık bakanlığı cevizlerdeki protein oranını arttırma kararı aldı. Onun parçası bu. Götür direk..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 quiden devletin gizli sırları :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Veterine götür önce bir kısırlaştır, sonra çiftleşme zamanı gelince azar mazar, başına dert olmasın :D[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: nightstalker, 15 Eylül 2004 11:36 tarihinde demiş ki: Larva diyorum kardeşim anlasanıza. Zaten kaçtı. Ulan bi larva besleymiyecekmiyim yaa bezelyeden çıkanı da annem atmıştı. *!hüzünlenir*:( Arkadaşlar lütfen araları okuyalım hayvan 3 gün önce kutuyu delip kaçtı. Babam demişti "bu delikanlının ceviz kabuğunu yeme gibi bir yeteneği varsa eminim o kutuyu da deler" diye[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 afiyet olsun neyse sen biraz daha ceviz kır bak gine çıkbilir karşına bu sefer kavonoza koy :) cam yiyebilecegini sanmam[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: nightstalker, 18 Eylül 2004 18:37 tarihinde demiş ki:Arkadaşlar lütfen araları okuyalım hayvan 3 gün önce kutuyu delip kaçtı. Babam demişti "bu delikanlının ceviz kabuğunu yeme gibi bir yeteneği varsa eminim o kutuyu da deler" diye Zaten arayı okudum merak etme, sadece takılıyorum.. [Bu mesaj Spidee tarafından 18 Eylül 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 hehe kutuyu mu yedi. çok güzel bir hayvanın varmış bu arada.[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 o hayvan kaçtıktan sonra ben o evde yaşıyamazdım şahsen..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Harbiden bak intikam için geri meri dönmesin bu delikanlı... :D (Ulen insan gece nası uyur öle bi mahlukat varken evde...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 off abi,ıcım bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Horrible, 15 Eylül 2004 00:06 tarihinde demiş ki: çok iğrenç öyyyyk :-o Neresi iğrenç yahu protein işte ısır gitsin. (patipet sakinleri tarafından atılan taşlardan dodge ederek kurtulur)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar