Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi oyuna basliyim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cok uzun bir wow gecmisim var en az 10 kere basliyip birakdim. Onun disinda son 6 yildir baska oyun oynamadim ve tekrar bi oyun arayisi icerisindeyim. Secenekler Wow/Rift/World of Tanks yada bunlarla alakasiz olarak SC2 de olabilir. Baska onerilerede acigim.
Mesaj tarihi:
Seninle aynı durumdayım ve benim yaptığım online WOT, LOTRO takılıp (free) single oyun oynuyorum (alice,dragon age 1 vs.)... Guild Wars 2 çıkana kadar böyle takılırım.İn por ylem 2 yi de tavsiye ederim güzel uo serverı dır uo seviyorsan.
Mesaj tarihi:
allods online oyna :) wow motoruyla yapmışlar oyunu zevkli ama 1 saat önce başladım lvl 5 oldum, tamamen türkçe bedava wow u bırakıp özleyenlere iyi gelir arada girer oynarsın
Mesaj tarihi:
aion iyi artik son patchlerle , single dungeonlar falan eklemisler, quest ve mob xplerini arttirmislar vs de vs.

oyun olarak zaten ben cok begenmistim tek sikintimiz level 35 lerden sonra ortaya cikan grind sorunu idi, yoksa oyun guzel. ne eglenmistim esimle :)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Secret World bekliyorum ben. O çıkana kadar DDO ve single.

Ama hiç görmediysen Eve oyna. Yıllar sonra artık Eve oynayamaz bir hale geldim ben ama hiç bilmeyen denemeli.
  • Yeni Oluştur...