FoShiZzle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Cok uzun bir wow gecmisim var en az 10 kere basliyip birakdim. Onun disinda son 6 yildir baska oyun oynamadim ve tekrar bi oyun arayisi icerisindeyim. Secenekler Wow/Rift/World of Tanks yada bunlarla alakasiz olarak SC2 de olabilir. Baska onerilerede acigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 IPY2 die bi uo serveri var. UO oyna hepsinden cok zevk alirsin emin ol. Ben su an oyle yapiyorum hayatta wow la falan isim olmaz bidaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Seninle aynı durumdayım ve benim yaptığım online WOT, LOTRO takılıp (free) single oyun oynuyorum (alice,dragon age 1 vs.)... Guild Wars 2 çıkana kadar böyle takılırım.İn por ylem 2 yi de tavsiye ederim güzel uo serverı dır uo seviyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Bende Diablo 3 cikana kadar bisiler bakiniyorum. UO cok eski degilmi ya, hala zevklimi? yoksa yenisi filanmi cikdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 mortal online! level yok ölüm var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 bugün 2.6 yamasıyla Age of Conan ın f2p aktif hale geliyor. bağlantı hız kota sorununuz yoksa başlayıp deneyin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 allods online oyna :) wow motoruyla yapmışlar oyunu zevkli ama 1 saat önce başladım lvl 5 oldum, tamamen türkçe bedava wow u bırakıp özleyenlere iyi gelir arada girer oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 http://resim.thgtr.com/sites/default/files/resimler/tswposterteaser-sms-0409.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 riftten uzak dur da ne oynarsan oyna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Bu arada funcom ilginç firma ya , Ao ya her ay sub ödüyorum AoC f2p oluyor nası iş bu ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 lotro oyna eve oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Age of conan ı kendi downloader ı hariç indirebileceğim bir link varmı ? Downloader gayet yavaş, oyun büyük hayatta bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Aion a ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 aion iyi artik son patchlerle , single dungeonlar falan eklemisler, quest ve mob xplerini arttirmislar vs de vs. oyun olarak zaten ben cok begenmistim tek sikintimiz level 35 lerden sonra ortaya cikan grind sorunu idi, yoksa oyun guzel. ne eglenmistim esimle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 eve online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Secret World bekliyorum ben. O çıkana kadar DDO ve single. Ama hiç görmediysen Eve oyna. Yıllar sonra artık Eve oynayamaz bir hale geldim ben ama hiç bilmeyen denemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 secret world ün pvpsini gördünüz mü? gunz online gibi :) aoc ye gelin f2p oldu sarmazsa bırakırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 bende secret world ve wakfu bekliyorum bence onlara başla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 lotro'ya gel güzeldir. ama oyun daha migrasyon sancısını atlatamadı. shire'da bile zor adam buluyorum, sıçrayan midilli'de kaymakpürüzü ile bakışıp duruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 secret world ne zmn geliyo bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 harbi o geleydi son kez mmo denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 eve online aylık kaç para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 21 gün trial, sonrasında 20 dolar ödeyip alıyorsun oyunu. sonra 15 dolar aylık, ama oyun içi parayla (ISK) aylık ödeme yapmak da mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Diablo 3 ne zaman cikicak ya kangren oldu millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ilk 20 dolara 1 aylık oyun süresi de dahil bu arada. yukarıda yazmamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar