aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 fenaymis, googlein browser seyi ne guzelmis lan, ilk defa girdim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 yaw cok sade geldibana birde bide bu circle olayi cok fazla basak konusu olur millet arasinda biz tekerler degiliz flnlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 abi sadelik büyük ihtimalle yeni olmasındandır. Facebook'un ilk hali nasıldı bilmiyorum ama o da böyledir herhalde. bir de az önce ekşi sözlük'ü açtım da sol frame yıkılıyor plus diye. lan ne meraklı imiş insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Ya arkadaşım hemen mi hevesinizi aldınız bişey yazmıyosunuz? Yoksa beni tekerinize almadınız mı? =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 agalar banada bi davetiye atın lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Yalnz said: agalar banada bi davetiye atın lütfen :) kalmadı be Yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 abi invayıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 davetiye yok ki ya, tekerlege ekliyosun heralde oyle oluyo. email lazim yani, oyle bana davetyie diye yazinca paticik google entegrasoynuyla davet olmuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 mail yollarsanız circle a eklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 oh mainstream olmadan bende girebildim teşekkürler axedice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Facebooka da mainstream olmadan girmiştik, yaşasın sınırlı elitliğin getirdiği mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 içeriye sıkıştırın pls bu kardeşinizi de, adam yerleştirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 size facebook acildiginda zaten mainstream olmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 BEN ARKADAŞIN EDU ADRESİNDEN GİRİYORDUM! Aquila +nı kontrol et apk istiyoruz plix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 masq'a yolladım invite başka isteyen varsa öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 google talk kullanan varsa, bi baksin ondan da + mevzulari takip ediliyo mu. gerce eklenmemistir simdiden oyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 davetiye nasıl yollanıyor ya, ben circle a eklemeye çalıştığımda isim gir ulan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 abi nicki falan yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 lan harbi ne güzel dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Bunneh said: masq'a yolladım invite başka isteyen varsa öm gelmemis mail bana hala. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Abi yazın buraya maillarınızı gönderelim invite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Bunneh said: abi nicki falan yaz ahah abi ben dalga geçiyorsun sanıyordum, mailin ardından da isim istiyormuş ya of yeni anladım. yatayım en yisi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 4 tane invim var ama bir türlü kayıt olamıyorum niyedir? tıkladıktan sonra gmail hesabımızla giriş yapmıyor muyuz? sonrasında yer yok hede hödö diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 hayda ben masq a yolladım ama gitmemiş http sana geldi mi birşey edit: madcat flameofffear şöyle demişti "Şimdi o mailden yorumu göre tıklat açılan hata sayfasında id den sonraki kısımları sil. Şak diye kayıt sayfası gelmesi lazım. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Madcat said: 4 tane invim var ama bir türlü kayıt olamıyorum niyedir? tıkladıktan sonra gmail hesabımızla giriş yapmıyor muyuz? sonrasında yer yok hede hödö diyor. ben de az önce birine yolladım ona da kapasite dolu demiş. Yemin ediyorum doldurduk orayı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar