inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Nasip olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Abi twitter, facebook, tumblr'a ek olarak g+ kullanmaya başlamak lazım hakkaten. Son baktığımdan sonra bi daha tasarıma el atmışlar, süper olmuş. Bütün sosyal medya hedelerinin özellikleri bir arada resmen. Facebookta uyuz oluğum reklam ve oyun yok hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 LathspeLL said: facebook, insanların özel arkadaşlık sitelerine davetiye almak için yalvarırken açtı kollarını türk kullanıcılarına, patladı direk tabi. özel arkadaşlık sitelerinde yeni arkadaşlıklar kurma amacı yok muydu? facebook ile alakalı degil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 o değil de yonja vardı lan. 80630 mu ne vardı bi de. vay emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Alakalı, millet yonja peşinde koşarken 80630'a üyelik kapmaya çalışırken çok daha gelişmiş ve yine "sadece üniversite öğrencilerinin girebildiği" bir yer olarak çıkmıştı facebook. Okullu harici üye almıyordu. Sonra açtılar millet doluştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Yahu millet doluştu da yonja'da, 80630'da karı peşinde koşuyodu millet. Facebook'ta tanıdıklarının peşinde koşabiliyosun sadece. İlkokul arkadaşımı buldum muhabbetiyle patladı Türkiye'de facebook. Davetiye isteyen yerlere alternatif oldu diye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 bump. bunu kullanan var mı? ne şekilde kullanıyor? böyle bi açayım güzel güzel quora tier insanlar takip edeyim ingilizce yazayım bişeyler paylaşayım iyiymiş diyeyim diyesim geliyor. sonra da diyorum lan public mi paylaşıcan kapatsan crawlayacak google dökülecek incilerin. sıkıldım ben abi elalemin profil fotoğraflarından bi kovuk doldurmayan yorumlarından. ama yılana sarılacağım sanırım ondan bi bilene danışayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 davetiye var mı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar