liberal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Yavaş gitmek lazm her türlü. 1938'e kadar bir şekilde hızlı gidebiliriz de ondan sonrası patlar. sen mesela orduyu yollarsın ordu yola çıkmış gibi görünür ama hareket ettiği yok falan. inanılmaz saçma ya.. adamlar bi doğru düzgün patch cıkarmadılar bunun için. bir de resolution problemi var ki ..
LethE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 işteaslındasen orduyu yolluyosun ama hostta ki tarih senden 3 ay ilerde, 3 ay sonra gitmeye başlıyor askerler:D pause edip bekliyosun eşitleniyor.daha doğrusu host pause ediyor sen 3 ay single playerımsı oynuyosun :P
solo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 e yavas oynasak? biraz yavas ilerlesin yani. yada oynamaya daha once baslariz 38 e kadar savasiriz. bi deneriz hani
liberal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 solo said: e yavas oynasak? biraz yavas ilerlesin yani. yada oynamaya daha once baslariz 38 e kadar savasiriz. bi deneriz hani 38'den önce belirli ülkelere savaş ilan edersen tam dünya savaşı başlar. hatırlıyorum arkadaşla Amerika-Rusya vs atacaktık. Ben bir plan hazırlayıp polonyaya hiç beklemediği bir anda saldırdım ülkeler birbirine girdi. Norveç polonyaya, danimarka almanyaya, litvanya bana falan filan cok acayıp bir şey olmuştu save hala duruyor ahuah
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 O yıllarda herkesin birbirine bağımsızlık garantisi verdiği için öyle manyak şeyler çıkabiliyo :)
solo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 evet hocam bunu bende denemistim. polonya ya savasi 34 te acinca avusturya ve romanya ardindan da macaristan bana savas acti!
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 hoi2 hiç oynamadım yeni yükledim oynuyucam da oyun çok karışık gözüküyor lan
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Karışık falan değil aga, gir iki saate çözersin. Ama önemli olan oyunu çözmen değil, doğru stratejileri geliştirebilmen. Tabi oyun real-time olduğu için azıcık tarih bilginin olması da yararına olur yoksa misal Yugoslavya'yı alıp İngiltere ittifağına sokarsan 41'den sonra yem oluyorsun romanya, bulgaristan, italya ve Almanya'ya.
liberal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 solo said: evet hocam bunu bende denemistim. polonya ya savasi 34 te acinca avusturya ve romanya ardindan da macaristan bana savas acti! Oyun 36'da başlıyor. 34'de nasıl savaş açtın ki hacı sdfsd oyun karmaşık doğrudur ama çözersen bir kere çözüyorsun sonradan sardığı için inciğini boncuğunu didikliyorsu. youtube'den tutorial'lar vardır onlara göz at derim ben.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 hoi paradox'un en basit, hoi2 de hoi serisinin en dumbed down oyunu zaten. ama paradox'a yeni olan insana karışık gelir, doğrudur. :p
solo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 liberal said: solo said: evet hocam bunu bende denemistim. polonya ya savasi 34 te acinca avusturya ve romanya ardindan da macaristan bana savas acti! Oyun 36'da başlıyor. 34'de nasıl savaş açtın ki hacı sdfsd oyun karmaşık doğrudur ama çözersen bir kere çözüyorsun sonradan sardığı için inciğini boncuğunu didikliyorsu. youtube'den tutorial'lar vardır onlara göz at derim ben. hocam haklisin. Dur save e bi bakayim aksam
solo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 supreme ruler http://www.paradoxplaza.com/press/2011/6/supreme-ruler-cold-war-gone-gold-1
Öne çıkan mesajlar