ajmet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 1 Temmuzdan itibaren aktif olmasi planlanan uydunet ve teledunya kampanyalari. 1-İlk 12 Ay %50 İndirim Kampanyası Kablo TV kurulum ücreti alınmayacak Uydunet aktivasyon ücreti alınmayacak 1 Mbps sınırsız ve 1-5-10 Mbps KKÖ(Kullandığın Kadar Öde) hızları kampanyadan faydalanabilecek 24 ay taahhüt istenecek İlk 12 ay 1 Mbps sınırsız ve 1-5-10 Mbps KKÖ(Kullandığın Kadar Öde) tarifeleri %50 indirimli olarak sunulacak Müşteriler, 24 ay boyunca abone olduğu hızdan (fiyat olarak) geriye doğru hız değişikliği yapamayacaktır 2- Tatilde İnternet Bizden Kampanyası Detayları Kablo TV kurulum ücreti alınmayacak Uydunet aktivasyon ücreti alınmayacak 15 ve 20 Mbps dışındaki tüm hızlar kampanyadan faydalanabilecek Kablosuz modem ücretsiz verilecek İlk 2 ay 1-3-5-10 Mbps sınırsız ve 1-5-10 Mbps KKÖ(Kullandığın Kadar Öde) tarifeleri ücretsiz olarak sunulacak VoIP hizmeti verilecek, aylık 10.000 dakika şebeke içi ücretsiz görüşme imkanı verilecek. 24 ay taahhüt istenecek 01.07.2011-31.08.2011 tarihleri arasında geçerli olacaktır 3- 10 Mbps Sınırsız İlk 6 ay 49 TL Kampanyası Detayları Kablo TV kurulum ücreti alınmayacaktır. Uydunet aktivasyon ücreti alınmayacaktır. Kampanya kapsamında 10 Mbps sınırsız internet tarifesine abone olunması gerekmektedir 24 ay taahhüt istenecektir. İlk 6 ay 10 Mbps sınırsız internet tarife bedeli 49 TL olarak uygulanacaktır. 4- 3 Mbps Sınırsız 13 Ay Boyunca 33 TL Kampanyası Detayları pati ahalisinin bekledigi kampanya bu sanirim :) Kablo TV kurulum ücreti alınmayacaktır. Uydunet aktivasyon ücreti alınmayacaktır. Kampanya kapsamında 3 Mbps sınırsız internet tarifesine abone olunması gerekmektedir 24 ay taahhüt istenecektir. İlk 13ay 3 Mbps sınırsız internet tarife ücreti 33 TL olarak uygulanacaktır. 5- Hızını Yükselt Kablosuz Modemini Kap Kampanya Detayları 24 Ay Uydunet taahhüdü veren 512 kbps Kullandığın Kadar Öde ve sınırsız tarifesinde olan müşterilerimize sınırsız hızlardan birine geçmeleri durumunda kablosuz modem verilecektir. Kampanyaya sadece taşeronlar ve il müdürlükleri abone kaydedebilecektir. Kampanya 01.07.2011- 31.08.2011 tarihleri arasında geçerli olacaktır. VoIP hizmeti verilecektir. (24 ay boyunca aylık 10.000 dakika şebeke içi ücretsiz görüşme imkanı). 6- Oteller İçin Teledünya HD Kampanya Detayları Kampanyaya sadece tarife tipi otel motel ve resmi bağlantı otel motel olan aboneler giriş yapabilir. Kablo TV kurulum ve Teledünya aktivasyon ücretleri alınmayacaktır. 36 ay taahhüt istenecektir. HD kutu ücretsiz verilecektir. Minimum SD sinema paketi aboneliği zorunlu tutulacaktır. Kampanya 01.07.2011- 31.08.2011 tarihleri arasında geçerlidir. 7- Yarım Düzine Fırsat Kampanya Detayı Kampanya, 01.07.2011-31.08.2011 tarihleri arasında geçerli olacaktır Kablo TV Kurulum, Uydunet Aktivasyon ve Teledünya Aktivasyon ücretleri alınmayacaktır. Kampanya kapsamında abone olunan Teledünya Paketi ve Uydunet hızı tarifede yer alan fiyat üzerinden sunulacaktır. Kampanyadan sadece 1, 3, 5 ve 10 Mbps Sınırsız İnternet Tarifelerine abone olacak müşteriler faydalanabilecektir. Kampanya kapsamında müşterilerin Uydunet ve Teledünya’ya aynı anda abone olarak 24 ay abone kalmayı taahhüt etmesi gerekmektedir. Müşterilere kablosuz modem ve HD kutu ücretsiz verilecektir. Ayrica “Uydunet Alana Kablo TV Bedava”; “HD Kutu Bizden” ve “Herkes İçin Teledünya HD” kampanyaları 31.08.2011 tarihine kadar uzatılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 link var mi link ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 link için 1 temmuzda uydunet diye ara orda kampanya linki var. 24 ay taahut çok ya. Ben uydunet kullanıyorum kapatıp, tekrar abone olup kampanyadan yararlanayım dicem ama 24 ay çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniz88 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Kampanyalı abone olurken düşünmek gerek çünkü süre bitmeden değiştiremiyorsun değiştirmek istediğinden kampayadan faydalandığın bedeli ödemek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 şu 3mps sınırsızın normal fiyatı nedir? ilk 13 ay 33tl anladık sorası kaç olcak? normalde böyle bir bağlantı hızı yok çünkü ya 1 var ya 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Uydunetle 2 yıl anlaşma imzalarken 2 kez düşünün derim. Kötü demiyorum kesinlikle ama gelişen internet alt yapısında ve teknolojisinen kablo devrinin yeri yok pek. Üst üste 3-4 tab internet explorer açsanız bazı penceler sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor. Download yaparken internetiniz felç oluyor. Bende 5 mbit sınırsız kullanıyorum bu arada. Ama fibere geçmeyi düşünüyorum. Ayrıca uydunet fiyatlarıda diğer firmalara göre yüksek durumda. Son olarak bulunduğunuz bölgede çok sayıda kablo tv ve internet kullanıcısı varsa bağlantı kaliteniz ve hızınız düşüyor. Çünkü binaya bir tane ana kablo geliyor ve o kablodan bütün dairelere dağılıyor. O gelen kabloda öyle imba bişey değil , sizin evde kullandığınız kablonun aynısı. Benim görüşüm bulunduguz yerde Süperonline var ise hiç durmayın ona abone olun. Yoksa eğer TTNET bence şuan uyduneti geçmiş durumda. Uydunetin artısı ise müşteri hizmetleri sanırım. Geçenşerde bir problem yaşadım ve aradım. Arıza kaydı aldılar. Baktım yarım saat sonra düzelmiş internet. Aradım ekip göndermeyin, boşuna gelmesinler dedim. Ama 2 saat sonra ekip geldi :D O derece hızlılar yani. Ayrıca download hızıda yüksektir. 5 mbit ile 550-600 den aşağı görmüyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 uydunetle hız sorunu yaşıyorum diyen sallıyordur bence. 1mbit ise baglantın 1mbit 5 ise 5 Adsl gibi 1 yerine 0,78 4 yerine 3,24 degil. Fazla tab açınca da bir sorun olmuyor zaten olsa bile bunun iss ile alakası ? 2 yıl taahut çok gercekten.kim öle kim kala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 son kampanyaya rağmen ttnet fiyatları taahütsüz bir şekilde hala daha iyi türksattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Adil kullanım olayı yok, hem teknolojik açıdan hem de kalite olarak ADSL'den daha üstün ve fiyatları daha hesaplı. Binada Superonline'ın fiber interneti yoksa daha iyi bi seçeneğin yok kablodan ya. Geçen aldık teledünyayı, adam geldi taktı mis gibi görüntü. Tek eksisi, Discovery Channel'ın Turksat'la sözleşmesinin bitip de hem kablo tv'den hem de teledünyadan kalkması. Bi de 2005'ten beridir şimdiki evimizdeyiz, inşaası 2005'te tamamlandı, ona rağmen teledünyayı takmaya gelen adama odama da bi kablo tv çektirirken modeme giden kabloyu görüp "bunu kim yaptıysa kafasına sıçayım" dedi. Anten prizinden ara kabloyla verilmezmiş internet, bizim bağlantıyı yapan adamlar öyle yaptığı için 5 senedir sıkıntılıymışım. Adam gerekli değişiklği yaptıktan sonra 2003'teki kablo performansıma geri döndüm, teşekkürler Turksat çalışanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Kojiroh said: Bi de 2005'ten beridir şimdiki evimizdeyiz, inşaası 2005'te tamamlandı, ona rağmen teledünyayı takmaya gelen adama odama da bi kablo tv çektirirken modeme giden kabloyu görüp "bunu kim yaptıysa kafasına sıçayım" dedi. Anten prizinden ara kabloyla verilmezmiş internet, bizim bağlantıyı yapan adamlar öyle yaptığı için 5 senedir sıkıntılıymışım. şu kısmı biraz daha açar mısın? bizim de eve kablo tek bi noktadan giriyor ondan sonra her odada kablo çıkışı var duvarda ona bağlı bütün tvler / modem vs..böyle olmaması mı gerekiyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bak bu olay önemli hakkaten bende bi kontrol edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Duvara takılan anten prizleri olur ya, şu: http://image5.sahibinden.com/photos/68/70/27/28687027ygs.jpg işte bu soketlerden ara kabloyla (aşağıdaki resimdeki gibi ama bi ucu şu sokete girebilcek şekilde bi koaksiyel kablo) http://networkcable-tester.com/wp-content/uploads/2010/11/coaxial-cable-connectors.jpg modemine bağlantı sağlanıyosa olmazmış bu, en az 20 desibel kayıp oluyomuş. Onun yerine bu soketi söküp, duvar içinden gelen sokete gelen kablonun ucuna kayıpsız yama yapıp direkt olarak senin modemine bağlıyolar. Yok eğer aynı odada hem televizyon hem internet varsa da yine kendi ayarladıkları bi splitterla sokete gelen kablonun ucundan veriyolar veriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ilk alırken nasıl bağlattıysam öyle kullanıyorum hala. daha hiç sinyal sorunu yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bizimki bu şekilde sanırım duvardan benzer bir çıkış var ara kablo da bu şekilde..ama kablonun uçları kendinden vidalı olanlardan hani anten kablosu gibi sadece takmıosun taktıktan sonra sıkıştırıosun hem modeme giden hem prize giden tarafını.. hiç sorun yaşamadım şuana kadar db bazında sinyal değerlerim normal hep..gerçi şuanda yavaş internet ama onun sebebi modem kaynaklıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ya uydunet çağrı merkezinin çalışma saatleri mi var. 24 saat değil mi bu? bilen var mı?. dakikalardır muzik dinletiyorlar. dolu filan da demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 http://cyber.law.harvard.edu/sites/cyber.law.harvard.edu/files/Berkman_Center_Broadband_Final_Report_15Feb2010.pdf internet dünya raporu. fiyatlarda ne kadar kazık olduğumuzu görebiliyoruz.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Bi süredir çalışma var sistemlerinde, bilerek açmıyolardır telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 hallettim. açtılar sonradan aradığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 babama yarım düzine fırsat olanı aldık 1mbit li bakalım nasıl çıkacak. Gelişmeleri yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar